cafeaua?
Raspunsuri - Pagina 2
Jocelyn spune:
Eu nu beau deloc, cred ca nu face nici un bine, ba dimpotriva.
I plan on living forever. So far, so good ![]()
amarantina spune:
De cand nu mai fumez nu mai pot sa beau nici cafea. La mine au fost tot timpul de nedespartit. Adica tigara se putea si fara cafea, dar cafea fara tigara... no way.
Flaflo spune:
Cafeaua este drogul meu! Nu pot incepe ziua fara o ceasca mare de cafea! De ziua mea am primit de la sotul un super automat de cafea, asa ca de la 4-5 cesti pe zi, consumul s-a ridicat la 6-7!
Flavia si Bianca
Bia si tati
asi spune:
O cafea pe zi face mult bine dar nu mai mult de una.
Eu beau o cafea lunga fara zahar dar cu lapte dimineata.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
flori76 spune:
O cana de cafea zilnic,dimineata,cu zahar si coffeta.Mi se intampla ff.rar sa mai beau a doua cafea dupa-amiaza,dar am observat ca-mi este rau,asa ca incerc sa ma rezum doar la cafeaua de dimineata.
Nana incearca sa pui coffeta in cafea.Mi se pare mai buna decat cu lapte 
Flori
Noi
clyo spune:
quote:
Originally posted by Creola
Si mie imi place mult
Eu beau 2 cafele pe zi,una dimineta si una dupa pranz.Le fac destul de tari ,asa imi plac mie.
Poze
si io la fel
mamica dulce spune:
eu doua dimineata,cu lapte,fara zahar.
Foarte rar mai beau una pe la 4-sau capuccino.
In schimb suplimentez cu cola(cam 1 litru/zi)-dar de placewre,nu pentru continutul de cofeina![]()
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
marinar spune:
nu beau pt ca nu-mi place gustul, dar mirosuuuuuuuuuul... ma innebuneste.
marina
pozici
clau2toma spune:
Eu nu beau deloc cafea .Nu ca as avea ceva ,dar pur si simplu nu imi place gustul de cafea . Insa mirosul imi place la nebunie .
mazzel spune:
fetelor cafeaua asta e mai rau ca tigarile, macar cand m-am lasat de fumat(eram sudoritza sefa) nu am avut nici o durere.
dar daca 1 zi nu beau cafea sunt zombi.
Anca sa stii ca " cola este mai rea ca si cafeaua, si la fel de tare...plus ca eu de la cola ma ingras ca un purcel, fac burtica(oi).

nu stiu cam ce sa fac sa ma las de cafea, nici nu stiu cum am ajuns la performantza asta, pe nebagare de seama, si eu pe cand fumam beam 1 cafea dimineatza si atat...
cand nu e una e alta...