Hoteluri Mamaia
Raspunsuri - Pagina 3
ursuletul spune:
Caraiman nu e f. departe de plaja, trebuie sa traversezi bulevardul si in 3-5 minute esti pe plaja. N-am fost cazata acolo, dar mi-ar place pentru ca este intr-o zona mai linistita, langa lac. Si plaja in zona aia nu e asa de aglomerata ca la inceputul statiunii (fac plaja in fiecare an acolo pentru ca e mai putina lume). Au piscina si un mic loc de joaca pentru copii (un tobogan si un leagan). E la iesirea din statiune, departe de Satul de vacanta care e la intrarea in statiune, dar se poate lua microbuzul.
katie spune:
Hotel Pelican-3*-renovat in 2002, satisfacator, desi se puteau stradui mai mult la banii aia, dar foarte curat, in fiecare dimineata schimbat prosoape, luat gunoi, spalat pe jos (este gresie), spalat baia cu totul,facut paturile, facut ordine (asta ne-a placut cel mai mult ); micul dejun - bufet suedez, foarte variat si foarte bun, restaurant cu terasa, foarte placut etc. Conditii bune, desi am vazut pensiuni mai aratoase (eu am fost dezamagita de mobilier, ma asteptam sa nu mai gasesc nici o urma de ceva comunist, dar asta e!).
Ca tot era importanta piscina, cea de aici este intr-adevar de trei stele, daca nu mai mult. Curatenie (marele nostru soc in prima dimineata a fost sa vedem peste zece femei de serviciu lustruind cu noaptea in cap cu mopurile dalele de pe langa piscina!), liniste, siguranta, civilizatie si foarte placuta chiar si ochiului. Pe bune! O sa pun si poze, daca tot am laudat-o atat...
P.S. Nu pot sa pun poze, pentru ca nu vreau sa stric formatul paginii cu labartatul meu de link. Cunostintele mele slabutze de informatica nu-mi permit sa retin niciodata cum se poate "denumi" un link, sau daca retin, uit repede .
Edit: am reusit, dupa multa
piscina_pelican
Daca pentru o problema exista solutie, atunci n-ai de ce sa-ti faci griji. Daca pentru o problema nu exista solutie, grijile sunt inutile.
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by katie
Hotel P.S. Nu pot sa pun poze, pentru ca nu vreau sa stric formatul paginii cu labartatul meu de link. Cunostintele mele slabutze de informatica nu-mi permit sa retin niciodata cum se poate "denumi" un link, sau daca retin, uit repede .
Daca pentru o problema exista solutie, atunci n-ai de ce sa-ti faci griji. Daca pentru o problema nu exista solutie, grijile sunt inutile.
Te pot ajuta eu, daca vrei, sa pui linkul fara sa apara polologhia aia cu linkul, ptr ca m-ar interesa si pe mine pozele.
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
oanalu spune:
Eu am stat anul trecut la Tomis. E curatel dar simplut tare, nu asi mai merge inca o data. In schimb despre Victoria am numai cuvinte de lauda.Am fost acum 2 ani si asi mai merge uricand. Bine plasat, foarte curat, mancare exceptionala.
pet.cost2005 spune:
Gata, pana la urma am luat bilete la Victoria ... si asa era pe lista preferintelor noastre! Deci ... am sa va povestesc dupa aia cum mi s-a parut. Vacanta placuta tuturor!
Petro
anacami spune:
Buna!
Noi am stat anul trecut la H. Central, am fost placuti surprinsi e conditii. Este un hotel "agreeat" TUI, cred ca primesc in general turisti straini. Masa foarte buna, curatenia se fcea zilnic, personal foarte de treaba! Au si facilitati pt. copii, ma refer la restaurant (scaune speciale) cat si un mic parculet de joaca.Este foarte aproape de plaja.
In septembrie mai vrem sa mergem cateva zile, dar suntem nehotarati ce sa alegem: tot Central sau hotelul alaturat - H. Modern.
Au aprox. aceleasi preturi.
A fost cineva la H. Modern? Impresii?!?
Multumesc anticipat!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)