Hoteluri Mamaia

Hoteluri Mamaia | Autor: amironeanu

Link direct la acest mesaj

Buna!

In sfarsit ne-am hotarat sa mergem la Mamaia anul acesta, dupa 15 august. Numai ca nu sdtim ce hotel sa alegem. Va rog sa-mi recomandati si mie niste hoteluri sau macar sa-mi spuneti de ce hotel sa ma feresc.
As prefera un hotel cu piscina.

Va multumesc,
Andrea

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Noi mergem la Hotel Flora **+; e prima data cand mergem aici, dar o colega a fost anul trecut si a ramas incantata; hotelul este renovat complet: aer conditionat, televizor, frigider in camera, mobila noua si baia renovata!!!
Anul trecut am stat la Dacia Sud **+ - si acesta renovat (mai mult in camera - mobila noua, mocheta noua; baia veche); in schimb liniste, curatenie... dar mai incercam si altceva ...
Oricum sunt si hotelurile din nordul statiunii - de 3 si 4 stele - dar foarte scumpe pentru buzunarul nostru, nu ne permitem... cu siguranta merita banii si au si piscina...
Concediu placut

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Eu am stat la Orfeu acu' 3 ani si era renovat . Se ala pe malu marii, auzi noaptea valurile. Piscina aveau hotelurile de langa si puteai merge acolo fara probleme

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Anul trecut am stat si noi la Hotel Condor. Super ca si conditii, din cate am inteles fusese renovat.
Am vrea si anul asta tot in mamaia sa stam, avand in vedere ca suntem cu nunta si nu are sens sa stam pe drumuri ptr ca vrem sa petrecem ceva timp si cu ai nostri.
Cine a fost la Hotel Condor? Ceva recomandari similare cu acest hotel, ne puteti da si noua?
Multumesc.

Nana Motoc
Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Noi am stat la www.camerehotel.ro/rezervari/Perla_Mamaia.html" target="_blank">Hotel Perla (ala de la intrarea statiunii dinspre Constanta, langa satul de vacanta) acum 2-3 ani ... si ne-am simtit excelent. Ca si conditii de cazare .... normale, curat ... iar mancarea super, buna si multa ...prea multa chiar. Iar anul trecut, am stat "de urgenta" pt. ca nu ne-am interesat din timp si nici nu eram hotarati sa mergem la mare .... la www.plaja.ro/hotel_astoria_mamaia.htm" target="_blank">Hotel Astoria ... care nu mi s-a parut cine stie ce. Dar un hotel bun despre care am auzit mai multe pareri de la prieteni, este Hotel Victoria si unde am dori sa mergem anul acesta. Aici www.hotel.victoria.mamaia.tourneo.ro/F_New/" target="_blank"> Hotel Victoria .
Iar o lista a hotelurilor din Mamaia unde poate vei gasi informatii despre fiecare in parte, www.hartionline.ro/mamaia/harta/strazi.html" target="_blank">aici sau www.plaja.ro/mamaia.htm" target="_blank">aici.

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream spune:

Despre Hotel Victoria pot sa va spun ca nu sunt incantata.
Am fost anul trecut, doi adulti si un copil. In primul rand, am cerut chiar in prima zi o perna in plus pentru copil si au spus ca nu au. Cearceafurile nu se schimba, nu se aspira sau sterge pe jos. Prosoapele folosite nu se schimba in fiecare zi, capacul de la wc in multe camere e stricat (asta am auzit si de la alti clienti). Intr-o seara la baiat i s-a facut rau si a vomitat pe asternut. Am mers la receptie si am cerut asternut curat, era pe la ora 22.00. Au spus ca nu au, ca nu are nimeni cheie de la camera cu asternuturi. M-am certat cu ei dar oricum nu am rezolvat nimic. Dimineata la prima ora a venit camerista si m-a intampinat cu, "Ati facut reclamatie in legatura cu asternutul?". Am spus nici vorba, mi s-a imbolnavit doar copilul si am avut nevoie de altele. Am dormit in seara aceia fara asternut. In plus, tot atunci seara am cerut apa fiarta ca sa ii fac la baiat un ceai. Nu au avut sa imi dea. Am mers la restaurante sa "cersesc" apa fiarta si sincer va spun, se uita lumea la mine, de parca as fi fost nebuna si de fapt vroiam sa fac un ceai doar. De mancare nu pot sa ma plang, a fost intr-adevar indestulatoare.
Asta e ceea ce am pait eu cu ei. Decizia va apartine.

www.babiesonline.com/babies/a/andydaniel/" target="_blank">steaua noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

subscriu la ce spunea una din fete mai sus.
hotelurile din nordul statiunii sunt de deparet cele ami bune ca si facilitati , pozitionare, arhitectura camerelor, teraselor si balcoanelor...etc.
eu le recomand cu inima deschisa. sunt intr-adevar mais cumpe ca majoritatea celorlalte din statiune si mai au un inconveninet: sunt destul de departe d ecentrul statiunii si de zona teraselor si animatiei.

dar eu tot in zoan aceeas m-as duce.

vacante de vis sa aveti!

pupici

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemo spune:

quote:

Noi am stat la Perla

Poate sa ma lamureasca si pe mine cineva daca Perla si Majestic din Mamaia sint unul si acelasi? Ca din doua surse am auzit ca da, dar pe internet am gasit totusi doua care par diferite.

Ce parere aveti de Majestic ?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Noi am fost anul trecut la Hotel Condor. Conditiile mi s-au parut bune, dar a fost problema cu parcarea.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

quote:
Originally posted by nemo

quote:

Noi am stat la Perla

Poate sa ma lamureasca si pe mine cineva daca Perla si Majestic din Mamaia sint unul si acelasi? Ca din doua surse am auzit ca da, dar pe internet am gasit totusi doua care par diferite.

Multumesc

Cu siguranta ca Perla si Majestic nu sunt unul si acelasi...Perla este la intrare in mamaia iar majestic cam pe la jumatatea statiunii, pana-n Rex...Dupa parerea mea Majestic este super, desi este destul de scump...
si sustin si eu ca hotelurile din nord sunt mai acceptabile...noi am stat anul trecut la Orfeu iar anul asta am fi optat pentru unul din vecinii lui Orfeu, care aveau si piscina...insa ne-am reorientat catre Bulgaria

Eliza 28+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

quote:
Originally posted by nemo

quote:

Noi am stat la Perla

Multumesc

hellooo...Perla si Majestic nu sunt unul si acelasi....perla e la intrarea in Mamaia iar Majestic mult mai departe...am fost la Majestic cu multi ani in urma dar a fost super...era plin de nemti atunci...are piscina faina..camere ok....e f bun....tot cu 10 etaje...uite poze cu el

http://mamaia.com/hotel/Majestic/index.asp

ramosss

Mergi la inceput