Hoteluri Mamaia
Raspunsuri - Pagina 2
Mica-mica spune:
Din cate stiu, Perla e un hotel de 3* ia Majestic de 4*, ele fac parte din acelasi grup.
Ce nu mi=a placut la Perla e faptul ca nu avea balcon...sau sa iesi putin la aer, doar geamul mare...Perla avea si piscina in care cei de la hotel intrau gratuit, dar trebuia sa ajungi fff devreme sa prinzi loc.
Anul trecut am fost la Fantasy Beach, un hotel destul de dragut, cu piscina si bar in piscina.Si aici trebuia sa vii ff devreme. Micul dejun era destul de diversificat si alterna, a fost ok.
camyla spune:
noi am luat bilete la hotel Lotus.L-am ales pentru ca este aproape de plaja ,de satul de vacanta ,are balcoane(sintem fumatori) si ne-a fost recomandat ca find dragut si f.curat.
clyo spune:
eu recomand hotel Central.
e curat, renovat, piscina, aproape de plaja, e super.
am stat acolo ani la randul, era tot timpul plin de italieni.
pet.cost2005 spune:
Nuuuuuu ... Perla si Majestic sunt diferite. noi la Perla am stat si ne-am simtit fff bine.
dream - multumesc pt. informatii despre Victoria. E adevarat ca nu avem copii, deci nu vom avea astfel de exigente, dar ... oricum, lasa de dorit un astfel de comportament. Eu am auzit numai de bine despre Victoria .... cine stie ...!!!! Va trebui atunci sa mai studiez si sa ma orientez spre alt hotel.
Petro
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by nemoquote:
Noi am stat la Perla
Poate sa ma lamureasca si pe mine cineva daca Perla si Majestic din Mamaia sint unul si acelasi? Ca din doua surse am auzit ca da, dar pe internet am gasit totusi doua care par diferite.
Ce parere aveti de Majestic ?
Multumesc
perla e un hotel de 3 * si majestic de 4*. sunt locatii diferite, dar apartin aceleiasi societati numite: perla majestic srl
majesticul era bunicel...dar camere cam mici pt 4*. manacrea nu grozava...;dar poate s-au mai imbunatatit serviciile de acum 2-3 ani.
roxi foto
Stinu spune:
quote:Nu nu sunt unul si acelasi ,Perla e la intrarea in Mamaia si Majestic e mai la mijlocul statiunii .
Originally posted by nemoquote:
Noi am stat la Perla
Poate sa ma lamureasca si pe mine cineva daca Perla si Majestic din Mamaia sint unul si acelasi? Ca din doua surse am auzit ca da, dar pe internet am gasit totusi doua care par diferite.
Ce parere aveti de Majestic ?
Multumesc
Stinu spune:
Noi am stat la Amiral si am fost foarte multumiti ,in nordul statiunii si la Jupiter -Junona ,foarte frumos si liniste .Si hotel "Sulina ",langa Flora ,e foarte bun !Si are camerele renovate ,mai putin baile ,Dar e un hotel de 4 etaje frumusel .
Iusti
Gabrielama spune:
Anul trecut am stat la:
- Hotel Orfeu - 3* - camere renovate decent; bar in holul hotelului si internet; restauranttul/micul dejun dezastru total. Fara piscina. Se facea curatenie in fiecare zi in camere, binisor.
- Eurohotel - 3* - hotelul renovat la exterior, hol foarte primitor, restaurant/mic dejun decente, piscina, curte cu multa verdeata; camerele nerenovate; curatenie s-a facut dupa ce am facut scandal.
Amandoua sunt in Mamaia nord.
Gabi
goguta spune:
Salutare!!
Ce stiti de hotelul Caraiman (3 stele)?
E in nordul statiunii, langa lac, iar preturile sunt foarte bune.
A stat cineva acolo?
Nu-mi dau seama, e departe de plaja? (adica ma pot cara pe jos cu doi cupii, o piscina si n'shpe mii de jucarele si umbrelutze??)
Multzu!!