N-am curaj sa conduc (3)
Raspunsuri - Pagina 2
aissa spune:
Of, Anca...te cred ca te-ai speriat.
Azi am condus....parca mai aiurea ca data trecuta (tot la ore, cu instructorul). Parca nu eram eu, asa cum spui Anca, simteam ca nu-s atenta (era dimineata, abia se ridicau norii, nu ma dopasem cu cafea), cert e ca ma tot uitam la ceas sa vad cand se termina ora ca nu mai aveam rabdare sa stau la volan. Am coborat cu picioarele amortite cu febra musculara, va dati seama ce incordata am stat.
Apropo de pietoni...uite de ce nu mi-a placut azi ca eram cu instructor: m-a certat ca nu am lasat o baba sa treaca, era trecere dar ea nu era cu fata la strada ci invers, in lungul strazii, nu era decisa sa traverseze, am mers incet dar n-am oprit. Si asta ca uite asa raman fara permis. Prin urmare mi-am tras 2 tepe mai incolo cand am lasat pietoni sa traverseze si imi faceau aia semn ca ei doar se plimba pe trecere prin mijlocul strazii, nu traversau adica.
Altfel....ce sa zic, dupa ce m-a laudat ca m-am descurcat in spatii stramte (ca m-a bagat pe niste strazi miiiiici si intortocheate)...bineinteles ca mi-am luat nasul la purtare si n-am fost atenta la o groapa.
Hmmm si totusi cum sa fac sa nu mai apas frana asa tare? Ii imprim uneori aceeasi forta ca la ambreiaj, mi-e inca greu sa fac miscari total diferite cu cele 4 membre odata.
Cristina si Ale (30.09.2004)
lai spune:
Aissa, tu zici ca n-a fost bine, dar din ce povestesti reiese ca ai facut treaba buna. felicitari si la mai mare asta cu incordatul cre' ca numai cu timpul o sa se rezolve, dar o sa se rezolve incet-incet, parol
Anca, nasoala faza, bine ca nu s-a intamplat nimic. Of, ce ma enerveaza si pe mine unii participanti in trafic, ura-le-as ceva de dulce..
Noi avem o singura masina (eu si prietenul meu, de fapt e masina lui), dar in ultimul timp ma cam bag sa conduc eu cand mergem undeva, in afara de cazurile cand sunt f. obosita sau f. cu partea posterioara-n sus. Si se cunoaste diferenta fata de acum cateva luni.. copacel, copacel, pana la victoria finala
Lai
NinaR spune:
Am carnet de aproape 2 ani. Prin oras merg bine, am probleme cu parcarea, imi este frica sa parchez intre 2 masini
Nina
jone spune:
anca naspa.din nefericire o sa se mai intample asta.
DAR TE-AI DESCURCAT ADMIRABIL!
eu zic ca ai facut exact ce trebuia sa infranezi si sa tragi cat poti pe dreapta dar sa nu te fure pietrisul.
brava!
(si ce daca ai plans.taicamiu la o faza cu un tir care venea din fata pe mijlocul soselei la fel a infranat si a tras pe dreapta cat a putut casa nu pikam in sant - lui i-a trebuit juma de ora si juma de pachet de tutun ca sa isi revina.ii tremura si paru din cap.)
aissa - e greu sa le coordonezi pe cele 4 membre ptr ca o facem constient.mai avem pana sa ne intre in reflex.de aia ma duc la paine cu masina a sa intre in capul asta al meu cum e cu condusul.
pupici
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
Mica-mica spune:
O sa te obisnuiesti Aissa, si nu o sa mai fii asa de incordata...eu la inceput cand mergeam singura nu suportam nici radioul sa-l aud, iar mai tarziu, ii dadeam drumul cand plecam si ascultam acelasi post tot drumul, ca "nu aveam timp " sa schimb canalul , nu mai zic ca atunci cand ma dadeam jos , ma durea piciorul stang......de ziceam ca e mai usor sa merg cu metroul.
In weekend am condus cu sotul alaturi, dupa deja 2 luni de cand conduc singurica...si a ramas uimit, a recumoscut ca nu se astepta la un asemenea progres , deci trebuie sa mergem cat mai mult singure si...repetitia e mama invataturii...
aissa spune:
Asa e fetelor, totul e sa repetam...deci sa plecam si mai ales singure. Azi m-a si intrebat instructorul daca am plecat singura (deci n-oi fi chiar varza daca nu m-a avertizat sa nu cumva sa ies in trafic, nu? ).
Ma duc sa ma ung la incheieturi ca am facut febra la amandoua picioarele.
Teolina spune:
Buna, fetelor!
Maine am examen, deja sunt super stresata. E a doua oara cand dau, prima oara am luat sala si am picat traseul, m-am pierdut, eram terminata, nici nu eram prea stapana pe mine...
Daca iau carnetul ma imbat , dar dupa aia greul mare: traficul!
Cum v-ati invins teama de dinainte de examen?
Sa imi tineti pumnii va rog!
Ma ia cu crampe cand ma gandesc la examen
Va pup, succes la sofat si muuult curaj!
aissa spune:
Teolina bafta maine. Cum am invins teama? N-am invins-o, mai ales ca am si asteptat foarte mult la traseu. Dar vei trce cu bine de ziua de maine ai sa vezi, iti tinem pumnii.
Eu am intrat sa va zic ca in sfarsit am plecat singura, nu chiar mult, vreo 4 km in total, dar am mers pana la mama (vreo 3 statii de tramvai insa cu intersectii aglomerate), am reusit sa ies de pe strada mea ingusta, sa nu ma lovesc de nimeni si...sa imi iau injuraturi de la o taximetrista careia i-am cam luat fata (am facut stanga si m-am bagat in fata ei ca daca nu ma strecuram atunci imi venea un ditai cardul plus tramvaie). Am supravietuit si unei parcari laterale, cu multe manevre, dar acum e perfect pusa masina .
Va pup, am avut azi asa o senzatie suuuper!
Mica-mica spune:
aissa !!! Si ca senzatie te inteleg, i-ti da asa o siguranta
Teolina bafta multa la examen! Teama...eram inghetatat de frig (-15 grade afara )...obosita ca nu dormisem decat 2 ore...si-mi era teama sa nu-mi moara motorul ca abia-mi miscam picioarele, si mi-am spus fie ce-o fi, capul nu are cum sa mi-l ia .
ancamironiuc spune:
TEOLINA, cu teoria mai e cum mai e dar cu politistul e mai greu! Cand am dat examenul era innorat. M-am straduit sa imi aduc aminte de stergatoare si...degeaba! Ca sa nu mai spun ca era sa intru in unu! Sincer iti spun sa uiti de politist cat poti desi este greu. Altfel te emotionezi si se duce tot mai ales ca sunt muraturi astia de la traseu. Eu am stat si la corectat si m-am imprietenit cu ei (asa sunt simpatici) si tot degeaba!
NINA R dupa 7 luni si 5500km (ce mandra sunt) am reusit abia acum sa parchez cu spatele. Ca sa iti dai seama cat de dusa sunt... am parcat mereu in spatele blocului si nu gaseam in fiecare seara loc suficient pentru parcarea cu fata asa ca m-a invatat nevoia. Cel mai tare este ca nu parcam decat in spatele blocului asa in rest parca nu era aceiasi poveste. Ieri am parcat in alt loc si mi-a iesit...tare mandra mai eram...
AISSA nu mereu ai chef sa conduci. Unoei mi-as dori sa nu mai cobor din masina dar sutn si zile in care sunt obosita, drogata cu cafea cum spuneai si tu si simt ca este ceva cu mine. Nici azi nu aveam chef deloc si totusi mi-am luat o portie de aglomeratie!
Pietonii au fost pasiunea mea! Daca era dupa instructor intr-o ora imi lua politia carnetul de 10 ori! Orium realitatea este alta. Ii lasi sa treaca daca ii vezi ca dau sa traverseze, nu daca stau cocotati pe trotuar si stai oprita numai cand sunt pe carosabiluldin sensul tau de mers apoi bye bye!
Gropile, lasale ca te obisnuiesti mai tarziu. Nici acum cu experienta mea colosala nu reusesc sa le evit pe toate (sunt si muuulte). Mai bine te uiti dupa masini si pietoni decat dupa gropi. In timp iti vei da seama ca poti sa te concentrezi la toate si ai sa vezi ca merge altfel.
ANCA si EMA EMANUEL