N-am curaj sa conduc (3)
Raspunsuri - Pagina 3
GeorgianaI spune:
Buna dimineata dragutelor!
In sfarsit, azi dimineata mi-am luat inima in dinti. M-am trezit frumusel de dimineata, dupa ce toata noaptea am visat traseul pana la servici. SDi io, fata desteapta, ce m-am gandit? Fiind prima zi in care imi iau inima in dinti sa vin la scarbici cu masina, am hotarat sa plec un pic mai repede ca sa nu prind traficul ala naspa de dimineata si........... ca sa imi gasesc loc de parcare aproape de servici. Si am mers frumusel, nu mi s-a oprit motorul la nic un stop, am reusit chiar sa scot masina din garaj si sa fac ceva slalom, ca erau niste b..i care isi lasasera masina chiar in fata garajului. EEEEEEEEE, DAR AM REUSIT SA PLEC DIN GARAJ si sa nu lovesc masina. Buna treaba!
cand am plecat, imi cam tremurau un pic picioarele, dar pe traseu, mi-am revenit. Acum ramane de vazut cum o sa ma descurc cand plec dupa amiaza de la servici. Sper ca la fel de bine. Si daca e asa, atunci, dupa amiaza o sa merg la niste amici in afar localitatii, ca sa mai capat ceva experienta.
Deci asta a fost azi!
maine de dimineata va dau raportul cum am bagat masina in garaj.
Va pup pe toate, spor la condus azi si sa aveti o zi cat mai placuta!
daphnyie spune:
Mai are rost sa va spun ca am si eu aceleasi frici ca si voi ?
Am carnet de 5 ani si am condus la inceput de cateva ori in afara orasului, cu sotiorul in masina, si atat. Cand sunt cu el nu-mi place ca nu-mi spune ce ar trebui sa fac, iar singura nu am curaj sa plec.
Acum, dupa 5 ani, clar ca nu ma mai urc la volan fara niste ore inainte cu un instructor.
Ce scuza am sa nu conduc ? Ca n-am masina mea .
Sotul e tot timpul plecat cu masina, dar mi-ar da-o si mie, insa eu nu si nu, ca e prea mare, ca mi-ar fi mai usor la inceput cu una mai mica... Mofturi ca sa nu ma urc la volan.
Cand a fost al meu in spital, mergeam la el cu taxiul sau cu autobuzul si masina statea in curte
Cred ca am o problema cu orientarea in spatiu, cea mai mare teama a mea e ca sunt in trafic si nu stiu pe unde sa merg, nu gasesc in minte traseul pe care sa-l urmez.
Voi ce ziceti ?
aissa spune:
Teolina cum a fost? Nu ne dai nici un semn?
Daphnyie scuza cu n-am masina am folosit-o si eu la greu pana acum, dar acum nu mai tine figura asta si tot tremur. Uite ieri m-am aventurat, dar acum 5 minute mi-am amintit de plecarea la mare unde TREBUIE sa merg eu, care nu am condus in viata mea asa distanta, e nebunie stiu, dar nici sa ma duc cu trenul nu-mi vine, si m-a luat instant burta. Sper pur si simplu ca atunci cand o sa am nevoie ma voi intari si voi fi in stare. Cum au zis toate fetele cel mai bine e singura, sa nu te bata nimeni la cap. Nici eu nu ma orientez in spatiu si e tare nasol sa ma duc pe trasee necunoscute ca imi place sa-l am in cap de la inceput si sa stiu pe unde sa o iau.
Cristina si Ale (30.09.2004)
daphnyie spune:
Aissa daca mergi la mare singura inseamna ca ti-ai facut "botezul", asa cum daca eu o sa conduc vreodata prin Bucuresti n-o sa ma mai tem de nimic... zic eu ...
aissa spune:
Pai iti dai seama ca daca reusesc performanta asta ma numesc sofer, dar am asa niste emotii de nu pot spune..... In fine, om trai si om vedea ce o fi.
Teolina?????
Teolina spune:
Buna, fetelor!
Scuze pt intarziere!
Am picat sala Offfff!
Peste o luna dau iar...Asta e, daca nu am repetat asa cum ar fi trebuit..
Va pup, mult succes la sofat!
aissa spune:
Eh, sala o pici si din putina neatentie, lasa ca nu e bai, mai rau era daca era iar traseul ca prindeai frica.
Succes data viitoare!
Siminaf spune:
Stai linistita, ca si eu am picat aici, si cica aici e mult mai usor ca in Ro. Si invatasem pe rupte, ca doar ii tradusesem toata cartea sotului meu! El a luat, eu nu
Mult succes data viitoare!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Home, wherever you are...
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood