Muzica si videoclipuri retro

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Eh ,Svety, cu versurile e floare la ureche! www.youtube.com/watch?v=TCOzP4ZKWeU" target="_blank">Something's gotten hold of my heart

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

N-am cuvinte sa-ti multumesc. In veci vecilor n-as fi crezut ca melodia e cantata de un barbat. Multumesc.
ps. ai un motto foarte frumos.

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Svety, cu placere, ma bucur ca iti place asa mult.
Am gasit o melodie de prin anii '60 care-mi place teribil-www.youtube.com/watch?v=xlAzxlMeLxs&NR" target="_blank">Crazy.
Iar din anii '80-Dionne Warwick cu www.youtube.com/watch?v=Wh_jnOeSI6I" target="_blank">Heartbreaker.

edit-merita sa ascultati "heartbreaker" si in www.youtube.com/watch?v=i2GrdtvqWPs&mode=related&search=" target="_blank">varianta bee gees, care cred ca sunt si compozitorii piesei. ii iubesc pe baietii astia!

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

O sa incerc sa adaug si eu aici ceva muzica italiana..
Toto Cotugno
www.youtube.com/watch?v=9El6-uGVH5U" target="_blank">L'italiano
www.youtube.com/watch?v=8YLvkXeYlHE" target="_blank">Insieme
Gianna Naninni
www.youtube.com/watch?v=xoco58gF8h0" target="_blank">Bello e impossibile
si unul care nu e retro ci de anul asta de la Festivalbar 2006
www.youtube.com/watch?v=EJwCF2sb6rs&mode=related&search=" target="_blank">Io

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

am gasit un site care seamana cu youtube, dar am gasit pe el mai multe chestii care ma interesau- www.dailymotion.com
va invit sa ascultati de pe acest site o melodie pe care eu o iubesc www.dailymotion.com/visited/search/joe%20dassin/video/x8ypl_joe-dassin-a-toi" target="_blank">Joe Dassin-A toi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Nu e tocmai muzica retro, dar... imi place.
Poate va place si voua - Hellene Segara: www.youtube.com/watch?v=C7asfuBtADo" target="_blank">elle tu l'aimes sau www.youtube.com/watch?v=bzc_zk9sLG8" target="_blank">tu vas me quitter
Din muzica franceza imi mai place le nebunie Claude Barzotii (edit: de fapt e Barzotti, am vaz't si io dupa 2 zile ce-am scris ) - din pacate, pe youtube nu am reusit sa gasesc decat www.youtube.com/watch?v=9-hWVGxSYjw" target="_blank">asta (si cred ca asta se incadreaza la topic )

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Nu e chiar retro insa de Patricia Kaas ce ziceti?
Mon mec a moi, D'Allemagne, Les Hommes qui passent...Mademoiselle chante le blues.
Eu o ador!
Sau Desireless: Voyage voyage, Qui sommes-nous?
De asemenea Take on me si Cryin'in the Rain a celor de la A-ha
It's a Wonderful Life a lui Black.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.
va invit sa ascultati de pe acest site o melodie pe care eu o iubesc www.dailymotion.com/visited/search/joe%20dassin/video/x8ypl_joe-dassin-a-toi" target="_blank">Joe Dassin-A toi.[/teal][/font=Comic Sans MS]

...de la Joe Dassin nu iti place si "Salut" ? Ori "Ca va pas changer le monde" ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Nu e retro, dar e speciala.
Pauline Croze cu T'es beau. Cine vrea tot albumul sa-mi spuna.
http://www.dailymotion.com/visited/search/Pauline%20Croze/video/xdqdz_cliptesbeau1
Voiam sa intreb daca stie cineva o anumita melodie...este cantata de un francez, aparea prin anul 2003, se numea Tiananmen, insa nu reusesc s-o gasesc pe nicaieri. Stie cineva numele cantaretului?

Mergi la inceput

quote:
...de la Joe Dassin nu iti place si "Salut" ? Ori "Ca va pas changer le monde" ?

Piticutz, imi plac toate melodiile lui Joe Dassin si in mod deosebit cele 3 ale caror link-uri le-am pus aici.

quote:
Voiam sa intreb daca stie cineva o anumita melodie...este cantata de un francez, aparea prin anul 2003, se numea Tiananmen, insa nu reusesc s-o gasesc pe nicaieri. Stie cineva numele cantaretului?

Iarina, singurul muzician francez pe care il asociez cu Tiananmen e Jean Michel Jarr, care a concertat in piata respectiva...

Mergi la inceput