Muzica si videoclipuri retro
Raspunsuri - Pagina 8
piticutz spune:
Nu stiu unde pot gasi o melodie tare draga mie, se numeste "ELSA" si o cinta, mi se pare, DIDIER BARBELIVIEN. (cam 95% sint sigura ca el o cinta, adica)
Poate ma puteti ajuta...?
Multumesc anticipat.
iarina spune:
Teodora, sar'mana de raspuns, insa nu e Jarr, habar n-am cine e cantaretul, mult mai tanar in orice caz.
Soleil spune:
Iarina, www.lyricsdownload.com/calogero-tienanmen-lyrics.html" target="_blank">asta ar fi cantecul? De ascultat, n-am gasit nika, dar poate iti spun ceva versurile. Si daca asta e nenea care canta, poate gasesti si melodia.
Hai ca te-am ajutat de numa'...
Edit:
Stai asa si nu misca! Am gasit si www.youtube.com/watch?v=Es-6OvuPgVE" target="_blank">videoclipu' . Ia vezi matale, te satisface??
iarina spune:
Soleil, merciiiiiiic!!!!!
Asta-i melodia, cum de ai reusit s-o gasesti, ca io am dat cautare dupa Tien an men si mi-a dat doar imagini.
Ce-mi place!!!!
Teodora D. spune:
Iarina, ma bucur ca am avut ocazia sa-l ascult si eu pe www.youtube.com/watch?v=Es-6OvuPgVE" target="_blank">Calogero, e canadian si vazandu-i acum numele mi-am amintit ca e celebru in tara lui si ca a luat o multime de premii.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Soleil spune:
Iarina, a fost cam complicat, recunosc. Da' mi se pusese pata .
Am catat pe guguletz "tiananmen" (ca doar asa ai scris ), nu m-a satisfacut, m-am dus dupa "tienanmen" plus "paroles" ca sa-l mai frantuzesc si mai potolesc oleaca ccc cautatu'. Chestia e ca am dat de versuri si implicit de nenea asta si nu l-am bagat in seama ca am zis ca-i italian . Si-am umblat dupa cai verzi pe pereti vreo 2 ceasuri pana am zis sa-l incerc si pe el
Dup'aia mi-a dat prin cap sa cat si pe youtube dupa "calogero" si iac-asa am gasit.
Voiam sa caut si pentru piticutzpe francezu' cela, da' nu-mi iese, bantui pe net de vreo 2 zile si 'geaba . Am gasit numa' un site unde asculti un extras din piesa si atat... Cre' ca tu esti mai norocoasa
iarina spune:
Soleil multumesc inca o data, cu ajutorul tau, identificand cantaretul, am gasit melodia pe fundalul unor imagini cutremaratoare din Piata Tien an Men.
http://www.youtube.com/watch?v=ar7xaYMIPrU
Eu una i-am admirat pt.curajul nebunesc, pentru frumusetea lui, pt. speranta din priviri....
piticutz spune:
quote:
Originally posted by Soleil
Voiam sa caut si pentru piticutzpe francezu' cela, da' nu-mi iese, bantui pe net de vreo 2 zile si 'geaba . Am gasit numa' un site unde asculti un extras din piesa si atat... Cre' ca tu esti mai norocoasa
Iti multumesc mult ca te obosesti sa ma ajuti...sa stii ca si eu am mai cautat pe unde m-am gindit eu ca s-ar putea sa fie, dar nu am reusit deocamdata sa gasesc nimic...
poate-poate tu o sa reusesti...
Teodora D. spune:
Cred ca nu a mai fost pusa vreo melodie cu frumuselul www.youtube.com/watch?v=qDyB2GldS7A" target="_blank">Cliff Richard, dupa freza si costumatie precis e din anii '80.
Si inca o melodie, cu www.youtube.com/watch?v=JYikxPcJK1I" target="_blank">Mike &The mechanics, despre care sotul meu zice ca se difuza in pauzele partidelor de tenis transmise la tv odinioara.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.