Muzica si videoclipuri retro

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Mai e cineva care ii iubeste pe Simon&Garfunkel? Nu am pus nici o melodie cu ei pana acum pentru ca asteptam sa apara pe youtube www.youtube.com/watch?v=tywEnVjPUUQ" target="_blank">The Boxer(emoticon cu un omulet care se tavaleste pe jos de placere).
Videoclipul pe care l-am ales e de fapt finalul unui concert de-al lor si se incadreaza la categoria "si idolii imbatranesc, nu-i asa?" :(

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

teodoraiti multumesc inca o data pentru melodie o ascult fara oprire

INGRID

Mergi la inceput

nushulica, cu placere, ma bucur ca am nimerit-o.
inca o melodie in stil disco, ce imi place f. mult, cred ca e compusa de bee gees- www.youtube.com/watch?v=PrEPER1dJ7k" target="_blank">diana ross-chain reaction.

edit-nushulica, melodia aceea a lui chris norman cu suzi quatro e cam scurta; pt. o varianta mai lunga intra www.youtube.com/watch?v=GalPjsNX6mE" target="_blank">aici, dar atentie, versurile se vor asculta cu o vodca alaturi!

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

Mai e cineva care ii iubeste pe Simon&Garfunkel? Nu am pus nici o melodie cu ei pana acum pentru ca asteptam sa apara pe youtube www.youtube.com/watch?v=tywEnVjPUUQ" target="_blank">The Boxer(emoticon cu un omulet care se tavaleste pe jos de placere).
Videoclipul pe care l-am ales e de fapt finalul unui concert de-al lor si se incadreaza la categoria "si idolii imbatranesc, nu-i asa?" :(

ce frumossssssssss!!!! ce topic minunat, Teo

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

teo o ascultasem si pe asta ca am vazut-o saru-mana inca o data

INGRID

Mergi la inceput

Roxana, ma bucur ca apreciezi subiectul! Dar vii si cu preferinte, da?

Eu aduc doua melodii de dragoste-www.youtube.com/watch?v=MOuPbXXBTPQ" target="_blank">All Out Of Love si www.youtube.com/watch?v=jCLFKxsgS3g" target="_blank">Love Is In The Air (desi prefer varianta '90, nu ma pot abtine sa nu ofer si varianta www.youtube.com/watch?v=bj4XrDBen6E" target="_blank">anii '70, in special pt. metamorfoza interpretului)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Teodora, eu ascult mult youtube. Seara il adorm pe Dani cu www.youtube.com/watch?v=Bg5xLi8lSrw" target="_blank">sound of silence. Simon&Garfunkel sunt preferatii mei. Acu eu te rog poate stii tu mai multe despre o melodie care incepe cam cu versul asta:"Something's comming over my head..." Canta o tipa. E o melodie veche. O am pe CD si nu stiu cum se cheama.

Iata o piesa ce o ascult des:
www.youtube.com/watch?v=Bvf-duylbvk" target="_blank">it's probably me,
sau:www.youtube.com/watch?v=RtVIhDgo_uU" target="_blank">california dreamin'
sau:www.youtube.com/watch?v=RtVIhDgo_uU" target="_blank">Midnight lady, smokie
www.youtube.com/watch?v=ftnlCsgGCn0&mode=related&search=" target="_blank">mrs robinson
...si multe altele...

mamica fericita de Dany-boy
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Fetelor eu aseara v-am descperit, va sarut pe toate , sunteti o comoara la casa omului...
Eu sunt o nostalgica si a melodiilor vechi romanesti.... aici ati intrat? Gasiti multe melodii, e un fel de radio interactiv, alegeti cantecelul (va inregistrati sau va dau eu userul si parola mea) si apare imediat in emisie basca o dedicatie ... chiar acum mi-am ales o Angela Similea cu Florin Piersic, apoi pe C Constantiniu "copiindu-l" pe Joe Dassin... pacat ca nu sunt si videoclipuri.
Deocamdata mi-am si descarcat de undeva cele 3 parti ale melodiilor din "Bucurestiul de odinioara", vreau sa-i fac mamei cadou un CD de Sf Maria....

PS: Poate nu intereseaza, dar www.lyrics007.com/" target="_blank">aici sunt versurile multor melodii..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by svety
[cu eu te rog poate stii tu mai multe despre o melodie care incepe cam cu versul asta:"Something's comming over my head..." Canta o tipa. E o melodie veche. O am pe CD si nu stiu cum se cheama.

Svety, melodia versului respectiv imi suna in cap, dar nu "vizualizez" cine canta si nici nu stiu daca nu e cumva "something's going on in my head", na-na-na-na.
Dar daca se intampla sa o aud ciulesc urechile, retin versurile si interpreta; oricum, e o melodie cunoscuta, probabil au preluat-o mai multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Teodora, uite am gasit versurile pe net. Nu la copiez aici ca sa nu ocup spatiu, uite linkul:
http://icevalkyrja-blogg.bravejournal.com/entry/8515
dar nu am gasit pe you tube. Nici nu cred ca se cheama asa, ca nu am mai gasit nimic.

Daca tot am intrat, sa va mai pun una faina - poate s-a mai pus - dar e super.
www.youtube.com/watch?v=4CpuJHUH6jc" target="_blank">unchained melody-ghost

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput