Muzica si videoclipuri retro

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Lionel Ritchie - "Hello", frumos cantecel:
http://www.youtube.com/watch?v=7QlHKv06gqA&search=lionel%20ritchie

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

pisi-pis....................m-ai uns la inima.am ascultat cu mare nostalgie si placere melodiile anilor 80.eu oricum iubesc si imi este teribil de dor de acea perioada.aveam vreo 16 ani si fugeam pe vremea aceea numai o ora la discoteca,sa mai ascult muzica aceea(era inainte de revolutie).apoi fugeam repede acasa,ca nu aveam voie sa vin tarziu.eheeeee.....vremuri frumoase.dar mi-a placut mult tare si te felicit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

www.youtube.com/watch?v=ZyHRiGDhIlU&search=don%27t%20let%20me%20be%20misunderstood" target="_blank">The Animals, Don't let me be misunderstood (live 1965)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Are cineva melodia "You and I" a formatiei Scorpions?

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

Are cineva melodia "You and I" a formatiei Scorpions?

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

http://www.youtube.com/watch?v=GuAoUK5Ar8I&search=You%20and%20I%20Scorpions

Alina

In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

caut de ceva vreme melodia "our love is a lie" si nu o gasesc nicaieri
nici nu mai stiu cine o canta stiu ca-s doi o ea si un el

ma ajutai?

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Nushulica, www.youtube.com/watch?v=_am1ydf8QRA&search=chris%20norman" target="_blank">aceasta sa fie melodia?

mi-a facut mare placere melodia de la Scorpions, era una din favoritele mele la vremea ei, pe urma am uitat de ea. si cu ocazia ascultarii ei am mai gasit ceva ce mi-a placut-www.youtube.com/watch?v=ugTPZeo3Lps&search=when%20i%20see%20you%20smile" target="_blank">when i see you smile.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

Nushulica, www.youtube.com/watch?v=_am1ydf8QRA&search=chris%20norman" target="_blank">aceasta sa fie melodia?

mi-a facut mare placere melodia de la Scorpions, era una din favoritele mele la vremea ei, pe urma am uitat de ea. si cu ocazia ascultarii ei am mai gasit ceva ce mi-a placut-www.youtube.com/watch?v=ugTPZeo3Lps&search=when%20i%20see%20you%20smile" target="_blank">when i see you smile.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

asta e saru'mana

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

uf ce de amintiri....
http://www.youtube.com/watch?v=Hshxwy-Zqpw&search=tina%20turner,si ca sa rasucesc si eu cutitul bine.....

Dantje & Martijn

Mergi la inceput