Mamici de sept-oct 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 4
inni spune:
Martha78 ce simti tu sunt contractii.Asculta-ma pe mine ca sunt experta in contractii. Convietuim impreuna de la varsta de 17 saptamani.Asa e...se intareste uterul pe portiuni mai mici sau mai mari, ca nu mereu e la fel, fara dureri si isi revine la starea initiala dupa cateva secunde...ajungand pana la 1 minut chiar (mai rar). Nu trebuie sa te sperii pt. ca aceste contractii, aparute acum, sunt ceva normal, uterul se pregateste incet incet pt. nastere.Poti sa iei niste No-Spa si bea multe lichide....ca o sa mai ai din-astea. La inceputul sarcinii sunt periculoase. Acum..reprezinta ceva absolut normal.
Si eu am.Si multe gravidute de aici.
Inni
25+
martha78 spune:
Asa e, Inni, uneori dureaza si mai mult de cateva secunde chiar aproape de 1 minut, dar daca nu sunt periculoase e OK, n-am decat sa ma invat cu ele

25 sapt cu 
pufymic spune:
Katia
!Stii de ce?
Ca mi-ai facut
cu pizza aia mareeeeeeeee!![]()
Gripo ma bucur ca ai scapat cu bine de test....chiar daca ai ramas cu hematoame....Compresele reci fac minuni!
Inni
!
Martha asa e cum zice Inni, ce simti tu sunt contractii.Dar cat tp sunt nedureroase sunt ok(sunt "faimoasele" Braxton-Hicks)!
(si eu am
....dc te consoleaza zu ceva
)!
Itzy-bitzy
si
si de la mine la dr ta! Maine sper sa il vezi pe bb!
Fug la bucatarie ca am fost tare harnica
....carnita cu smantana si ciuperci e gata, prajitura e in cuptor...ma duc sa curat cartofii...
Pupici!
Ioana
(23+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
_Ralu_ spune:
buna fetele!
itzy-bitzy, nasoala faza cu eco! acu' hai ca mai e un pic pana maine! si asa nu apucasem sa iti urez succes! bafta multa la intalnirea cu bebelina!
sper ca v-a impresionat burtik mea care a explodat in ultimele 3-4 saptamani! noi sa fim sanatosi ca de altele om avea timp si chef dupa...
gripo, ti-am vazut pozicile! si sotul...
.
pufy, ma bucur ca te-am intrecut la burtik, ca doar stii ca de invidiam nu demult!
lexi, sper sa ne mai odihnim we asta in singuratatea noastra!![]()
noi nu avem noutati! azi am fost la curte si am facut pozici
de inceput de vara...cu burtoasa de mine, cirese, pui...o sa vedeti voi daca veti avea curiozitatea sa va uitati in albumul webshots, la "inceput de vara...".
va pup, si vb maine, cand o sa fie pustiu...
raluca
24+
cu
alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'
gripo spune:
RALU, m-ai omorat cu ciresele alea!, iar gaina aia neagra e haioasa rau, a, si imi place rau de tot paru' tau, e des si misto.
24+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
Monique_new spune:
Marthasi InniSi eu am asemenea "contractii nedureroase". Citeodata doar daca pun mina simt, adica nu ma dor. Eu nu prea am strat adipos mai deloc parca e doar pielea si bebelina , citeodata ii simt si diferite parti ale corpului dar nu stiu ce exact. Ori se gheia o pauzaste ea pe unde are chef de imi ia burtica diferite forme si daca o imping asa un pic se misca si se aseaza altfel. Alteori ori fi contractii din cele care spuneti si voi.
Vad ca mai nou a devenit cam "figuranta"
de nici nu ma mai lasa sa dorm decit pe ce parte vrea ea
. Altedati se "brotaceste" prin burtik de zici ca e in bazinul de innot.![]()
Cam asa a fost de cind a inceput a miste de la 4 luni ( aprox).
Oricum deabia acum incepe greul ca se mareste si parca nu are loc ..
itzy-bitzyde ce nu-mi raspunzi pe mess........ce ai facut la eco??????/
Monica
26 sapt
_Ralu_ spune:
gripo, noi ne-am omorat de ras de gaina aia! are o fuga...ne-a dat gata! am ras de ea si i-am facut o gramada poze!
cat despre cirese...avantajul de a sta la tara! "la bragadirul" cum zicea cineva odata...bine, defapt noi nu stam acolo, dar avem o curte cu toate cele unde urmeaza sa ne facem casutza!
parul o fi el des dar culoarea...e varza! ultima data cand m-am vopsit nu mi-a prins si acum am zis sa mai stau un pic pana ma mai vopsesc iar....
raluca
24+
cu
alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'
roxanae spune:

Nu am mai scris de mult, insa am citit tot .Despre mine nu am de spus prea multe. Stau toata ziua acasa din cauza contractiilor care sunt si dureroase unele si inghit zilnic un pumn de medicamente de imi vine sa le arunc.Gynipralul il suport mai greu, dar asta e, bebe merita orice sacrificiu. Mai greu va fi insa saptamana viitoare cand incep un curs si imi e frica de statul pe scaun cateva ore bune, dar nu o sa dureze mult, decat o saptamana si nu as vrea sa-l pierd.Caldura o suport destul de greu, nu prea pot manca din cauza ei si beau litri de apa.La capitolul kg am pus 4, iar fetita ma intreba mereu de ce am burta asa grasa si "pe unde iese bebe mami?"(vrea sa o iau cu mine la maternitate sa vada cum il scoate ).Este bucuroasa cand il simte miscand si imi da tot timpul pupici pe burtica.
Ma bucur ca voi sunteti bine si nu mai sunt vesti rele.
si sarcina usoara la tot
.
anangel_lexi spune:
Inni, pai daca te uiti la albumul cu burtici o sa vezi si burta mea aia uriasa!
katia, si mie mi-ai facut pofta cu pizza
! Si aici chiar n-am de unde sa iau...ar trebui sa iau tramvaiul sa merg o gramada...
itzy-bitzy, urata faza de la eco
Multa bafta maine. Si daca face figuri doctorita...
pufymic, te rog eu frumos fie-ti mila de o amarata asa ca mine si nu mai povesti ce gatesti...nu de alta da' cred ca pana la urma iau trenul pana la Arad si te trezesti cu mine la usa...Atunci sa te vad!
Fetelor, am intrat azi intr-un magazin care avea reduceri la imbracaminte si am probat si eu o bluza din aia cu elastic sub sani. M-a pufnit plansul cand m-am vazut in oglinda din cabina...celulita de 3 degete si in plus...stiti bancul ala "unde au femeile in varsta buricul? Raspuns: intre sani" Asa si eu...
Offf, si eu care vroiam sa merg la mare. O sa fac baie in halat!
24+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
itzy-bitzy spune:
Fetelor nu e doctoritza DE VINA este ASISTENTA DOCTORULUI CA EL E BARBAT. EL SARACU CRED CA HABAR NU ARE. AIA E TUTA RAU. E doctorul echografist nu cel care imi urmareste sarcina. Oricum ...nu mai conteaza maine cred ca asa cum mi-ati spus o 

daca mai face figuri.
Va pup ca acum sunt trista ca nu am vazut meymutzica ...mai tre sa astept o zi
Itzy-Bitzy
22 sapt +
POZE