Mamici de sept-oct 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Pufymic cerclajul se face numai in cazul in care se deschide colul.Cand apar sangerari ..contractii...dar fara deschiderea colului...nu se face cerclaj.Si vorbesc in cazul deschiderii la interior...ca aia e mai problematica..desi se poate rezolva in unele cazuri si fara.Dar cel mai sigur in situatia asta este cerclajul.

Inni 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

ROXANA eu am avut asa probleme ca tine cu picioarele la prima sarcina,cand puneam degetul si apasam ,ramanea cateva secunde gaura(nu stiu cum sa explic) parca erau painite crescuteMie doctorul mi-a spus ca daca in 24 de ore nu mi se desumfla sa ma prezint inmediat la clinica,mie in 24 de ore mi s-au disumflat,am stat cu picioarele sprijinite pe 2 pernute ca si tine,daca nu ti se desumfla in 24 de ore suna-ti doctorul si intreabal (parerea mea) te pupic si ai grija de tine

tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Inni stiam ca se face cerclaj doar in cazul in care e colul deschis, dar te-am intrebat dc tie nu ti-a recomandat cerclaj ca nu mai stiam ce probleme ai exact...!

Fetele cu edeme sa aveti grija sa va masurati tensiunea arteriala periodic! Cateodata , in sarcina, edemele mari+tensiunea crescuta indica probleme(preeclampsie sau eclampsie!), in rest dc tensiunea e ok nu e cazul sa va agitati....

Pupici!

Ioana(23+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Itzy-Bitzy bafta la eco astazi...sa ne aduci vesti bune :)

Fetelor, eu tocmai am devorat cu lacomie o pizza maaaaaaaare......cred ca o sa incep sa ma ingras si eu...da nu-mi fac probleme :0

Pupici

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Pufy

Inni 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

itzy-bitzy sa ne aduci vesti bune de la eco azi!
pufymic multumim de sfat in legatura cu edemele si tensiunea. A mea inca e mica, sa speram ca nu va creste peste limita.
Deci, Roxanadraga si eu sunt una dintre gravidutele cu gleznele umflate, de mi-e jena si sa port fuste de sub care se vad umflaturile .
Vauva oare nu e contraindicat ceaiul de radacini de papadie in sarcina? mie parca mi-e frica sa beau ceaiuri de cand am citit pe un site, ca foarte multe ceaiuri sunt contraidicate...
pupici la toata lumea!

22

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Salutare burticoasele!

RALU, puiu', stai linistita, bebe e bine? atunci e perfect, las' ca slabim noi, el e cel mai important acum. Si, asa cum zicea tatal meu despre mirese, eu extind asupra femeilor gravide;"nu exista gravide urate"

Fetelor, eu azi am fost sa-mi faca chestia aia cu zaharul. E nasol ca m-a intepat cam in acelasi loc de 4 ori, si sunt neagra la brat, si mi-a luat la sange... am ajuns acasa si am mancat muuuuuult, ca-mi tremurau picioarele, si am bagat un somn, mmmmmmmm, acum e bine. Si daca tot am facut asta, s-a gandit ginecoloaga sa-mi mai traga si o analiza de secretie vaginala, si un sumar de urina, si o urocultura, ce mai, am donat de toate, la greu. Dar asta e, bebe sa fie sanatos,sa-l manance mama de frumos!

24+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Burticilor am fost azi la echo, increzatoare , dotata cu caseta video sa o inregistram pe meymutzica, sotul meu s-a invoit de la ora 14 si ajung acolo...sala de asteptare goala. Doar un tatic ratacit...intru in cabinet si ii spun asistentei ca am programare la 3 jumate la echo morfo si aia sa vedeti ce imi spune. Cica m-a sunat miercuri sau marti, a vb cu mine, si mi-ar fi spus sa vin joi, adica ieri. Persoana de la capatul firului a confirmat ca sunt EU, si i-a spus ca oricum avea programare joi, deci nu e nici o pb. Cand am auzit sa innebunesc nu alta. Imi venea sa o dau cu capul de toti peretii aia. Am scos mobilul i-am aratat ca in apeluri receptionate nu am nici un nr...cu 400 in coada ea zicea ca nu se poate ...ca chiar m-a taiat de pe lista...Am intrebat-o : Bun dar a venit cineva in locul meu? Aaa nu...zice ...chiar m-a mirat. Zic doamna eu nu ma joc si nu bat drumul degeaba iar sotul meu sa se invoiasca asa sa ne aflam in treaba. Maine la prima ora sunt aici PRIMA daca este doctorul.
O TUTA ce sa mai zic... Asa ca maine ma inarmez iar ...dar o sa o sun inainte si daca imi face figura iar JAAAAAAARRRRRRRRR mananca.

Si uite asa fu la echo ...

Va pup si numai bine

Itzy-Bitzy
22 sapt +
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ITZY-BITZY

24+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Itzy-bitzy, imi imaginez cum a fost Maine sper sa ai mai multa bafta!
Eu am de cateva zile niste intarituri in partea de jos asemanatoare contractiilor numai ca nu-s dureroase, dar nici placut nu e, dureaza cateva secunde, apoi iar revin si sunt mai dese decat pana acum; nici eu nu mai stiu daca e normal sau nu, sa fie contractiile Braxton?
Voi le aveti?

25 sapt cu

Mergi la inceput