Mamici de sept-oct 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 2
itzy-bitzy spune:
Katia hai ca ai fost haioasa foc mai ales cu textele de sub poze.
Pt restul fetelor: Katia a mai pus cateva poze de la intalnire unde noi am mancat mai intai desertul...
si apoi mie mi s-a facut pofta de tortellini la cuptor pt ca tot vedeam la unii si altii, Katiei de mici cu cartofi prajiti, Floricika cascaval pane cu cartofi prajiti si rosii si Roxana cartofi prajiti ...si uite asa am sfarsit toate prin a manca cate ceva. Numai Cri a fost mai cuminte si a luat numai desert pt ca venise un pic mai tarziu.
Pufymic eu ma duc azi la echo morfo sa imi tineti pumnii.
Va pup si numai bine
Itzy-Bitzy
22 sapt +
POZE
anangel_lexi spune:
Neata fetelor.
Ralucutza, pai si sotul meu lucreaza week-end-ul asta, asa ca se pare ca suntem amandoua singurele. Eu o sa am treaba sa vin sa dau la pisici de mancare (inca nu le-am gasit stapani
) si o sa ma mai gandesc ce-o sa mai fac sa-mi umplu timpul.
Itzy-bitzy si eu vreau sa ma inscriu la gimnatica pt. gravi saptamana asta care vine. Poate ne intalnim acolo candva.
try, felicitari pt. baietel! Sa va traiasca si sa fie sanatos!
24+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
Vauva spune:
Buna fetele!
Foarte frumoase pozele de la intalnire, sunteti superbe
!
Try felicitari pentru baietel
!
Pufymic acum m-am uitat si eu mai bine in carnetul meu de gravida si am vazut ca de fapt DPN-ul meu este 29.08.2006 si nu 28. Te rog frumos sa modifici.Tare cascata sunt
. Nu e mare lucru dar acum sunt cu Ignatica in aceeasi zi, asa ca ma simt mai bine ca nu sunt singurica![]()
Pentru picioare umflate am citit si eu in cartea de gravide ca este bun si ceaiul de radacini de papadie. Poate voi gasiti la Plafar. Eu inca nu am probleme, dar pe aici nici nu-i cald asa tare.
Eu maine ma duc la ambasada ca este "Ziua romanilor din Finlanda". S-a schimbat ambasdorul de curand si se pare ca face mai multe activitati pentru romanii de aici. Saptamana trecuta am fost si la un concert de pian cu o pianista romanca si a fost super.
Va doresc un weekend super!
Pupici,
Vauva
26+ cu
Bianca
http://community.webshots.com/user/Vauva101
microbu spune:
Multi pupici pe burtici! 

Ma intreba pufymic ce mi-a zis medicul exact. Pai in timpul ecografiei morfologice a vazut ca bebita sta cu capul in jos, prea jos si a zis ca este intredeschis colul (pe interior) dar ca verifica la sfarsit prin control pe masa cum arata si la exterior. Zis si facut, concluzia finala: col deschis si la exterior, repaus la pat 2sapt pana la urmatoarea consultatie, tratament cu no-spa 2/zi. Daca in 2sapt nu se amelioreaza imi face cerclaj.
Asta e tot ce mi-a zis momentan si daca intre timp apar contractii sau dureri incep tratament cu gyniprol/gynipral (nu pricep scrisul lui deloc), un medicament care trebuie luat sub supravegherea lui, eventual in spital pt ca da palpitatii la inima, chestii complicate nu stiu.
Cam atat, sper ca v-am lamurit ca sa ma mai lamuriti si voi pe mine...mai lae cele cu copilasi deja.
Sandra
20+
poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase
Ignatica spune:
itzy-bitzy mult succes la morfologica azi.
Vauva ma bucur ca avem acelasi DPN si ca dam tonul la bebeii din serie, asta daca nu o sa avem surprize si mai devreme...
Nici eu nu am probleme cu umflatul picioarelor deocamdata, in schimb ma incomodeaza burtica atunci cand stau la birou. In plus nu prea ma odihnesc din cauza drumurilor dese la toaleta noaptea.
Ati fost tare dragute la intalnire, am vazut numai burtici frumoase.
Ignatica
26+
inni spune:
Buna burtici (si mari si mici...ca vad ca lexi e la fel de stresata cum am "lasat-o" de cand nu am mai intrat pe forum....lexi..ia sa-ti faci tu timp la urmatoarea intalnire cu burticile sa vii sa vedem noi cat de mica e burtica ta si dupa aia iti dam noi verdictul
)
Daca te linisteste cu ceva nici burtica mea nu pare de 6 luni...desi in poze e imensa.Si nici nu cred ca e comod sa cari cu tine ditamai greutatea.Dar probabil ca de-a lungul "capitolelor" au incercat fetele sa te linisteasca...nu te mai bat si eu la cap, dar chiar iti faci griji absolut degeaba...asta sa fie singura problema pe care o ai..burtica mica (cum zici tu).
Ma intreba cri daca tot in pat tr sa stau. Da..tot in pat...dar am invatat sa mai fac si treaba intre timp...si dupa aia tushti in pat la odihna si tot asa.
In ultima vreme nu mai pot sa dorm noaptea... de la caldura cred.Ma scol..ma plimb prin casa..adorm undeva in jur de ora 3-4 dimin..iar ziua...bag soamne pana pe la 11.00.
E greu cu caldura asta.
Iar acum ma streseaza si sughitatul lui bebe.Chiar ma streseaza rau de tot.Eu nu credeam ca am sa simt, ma gandeam, cand citeam despre perioada respectiva a sarcinii ca ...este inca ceva ce face bebe, in plus fata de pana acum..dar nici prin cap nu mi-a trecut ca am sa simt chestia asta.
Si daca o sa fiti si voi atente o sa aveti si voi parte.
La mine totul a inceput intr-o seara cand stateam cu mana pe burtica si am simtit ca misca usor, constant, cu aceeasi intensitate. Era ceva diferit de miscarile de manute si picioruse.A tinut-o vreo 3 minute continuu timp in care se mai si agita.
Ei...face chestia asta de vreo 2-3 ori pe zi si ma ingrijoreaza de-a dreptul pt. ca sughite, sughite...apoi o apuca agitarea...iar sughite un timp, iar se agita...ca si cand "sa mai stau putin sa vad daca mi-a trecut sau nu"..si tot asa....ca mi se face si mila,pt ca imi dau seama ca nu e prea placut pt. ea si n-am cum sa o ajut ![]()
Cam asta e.
A...am o intrebare pt. voi.Cand se simt miscarile de bebe mai sus de buric, ca ale mele sunt de la buric in jos..si ma gandeam ca ar fi trebuit ca fundul uterului sa fi depasit linia ombilicala ???!!!
Pupici
(tot n-am reusit sa va citesc din urma)
Inni 25+
martha78 spune:
Microbu, ai grija de tine si de bb si stai cat poti de mult in pat, si eu iau gynipral si-l iau chiar de la inceputul sarcinii, eu m-am obisnuit cu el, desi scade tensiunea, nu e periculos si pe mine m-a ajutat tare mult caci la inceput aveam decolare
V-am admirat si eu in poze, sunteti superbe asa cu burtici..
Fetelor voua ce va spus medicul sa faceti sau nu vaccinul Rho Gam in saptamana 28? Mie mi-a zis ca daca nu sunt anticorpi nu trebuie facut, dar si daca apar iar nu mai trebuie ca e ineficient si chiar nu inteleg cum vine asta, nu e mai bine atunci sa fie facut preventiv?
25 sapt cu 
inni spune:
Microbu fii linistita ca o sa se rezolve problema ta cu stat in pat si Gynipral, care este un medicament extrem de eficient impotriva contractiilor uterine. Intr-adevar disconfortul creat prin scaderea tensiunii, cefalee(dureri de cap), ameteli este neplacut, dar asta nu il face inutilizabil in afara mediului spitalicesc.
Si eu voi intrerupe Gravibinonul si tot Gynipral-ul ma asteapta.Cred ca de sapt viitoare o sa-i simt beneficiile 
.
Asa ca ... patul si Gynipralul..sunt sfinte ...bine...cerclajul ar fi si mai sigur...
Pupici
Inni
25+
Ignatica spune:
Inni eu am simtit miscarile bebelusului sub buric pana acum cateva zile cand miscarile lui s-au mutat si mai sus. Si eu ma asteptam ca in general sa il simt mai sus.
Ignatica
26+
pufymic spune:
Roxana01 e normal sa ai edeme in sarcina....tot ce poti sa faci e sa-ti usurezi cat de cat situatia, dar definitiv vor dispare abia dupa ce nasti!Asa ca .....mai e un pic!
Itzy-bitzy bafta azi la eco!
Vauva modific imediat in listuta
!Distractie placuta maine la ambasada...si asteptam si poze!
Inni tie ce ti-a spus medicul?Nu-ti face cerclaj?
Si eu l-am simtit pe Alesio sughitand....si sughita de ma speriam ca nu se mai opreste....dar e absolut normal, asa isi pregatesc plamanii pentru respiratie!Asa ca nu te ingrijora, ci bucura-te de orice miscare a bebicii tale!
Microbu incearca sa te linistesti ca agitatia si supararea ta nu ajuta la nimic!Uite ca mai sunt fete cu sarcini cu probleme, si ascultand sfatul medicului sunt inca alturi de noi si sunt convinsa ca vom fi acusi impreuna la Bebici de sept-oct, la Clubul scutecelor!
Si daca e sa fie cerclaj....asta e!Important e sa fiti bine si bb sa stea cat trebuie in burtica!
....si nu uita: nu esti singura, noi suntem aici!
Despre miscarile lui bb....si al meu prefera sa-mi traga suturi in vezica...cu toate ca are loc si in sus destul....dar acolo e tinta preferata
!Asa ca nu conteaza unde loveste atata timp cate e activ!
Pupici!
Ioana
(23+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik