Mamici de sept-oct 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 13
beatricemc spune:
Buna ziua burticute!
Sa-mi fie rusine!![]()
Am intrat si eu in clubul vostru atunci cand am aflat ca sunt insarcinata si dupa o luna am renuntat.
Dar acum m-am intors cu coada intre picioare si sper sa ma primiti la loc.
Deci UM:22.12.2005
DPN:28.09.2006
BEBE:FETITZA-MARA ALEXIA
SPITALUL MUNICIPAL CONSTANTA
DR.RUSA
Sper ca astea sunt toate datele de care aveti nevoie.
Sarcina mea a fost perfecta pana acum.Si sper ca si de acum inainte sa fie la fel.
La cele 23 de saptamani pe care le am am luat 7 kg.De la 53kg/1.68m acum am 60 kg.

Dar sunt foarte vioaie si ma misc foarte bine.
Bebelusa a miscat prima data la 16 sapt si 4 zile iar acum a devenit experta in bungee-jumping la mami in burtica.

Va pupic pe toate si va urez multa multa sanatate!

![]()
mini_me spune:
Buna fetelor,
Anne, a sunat mama mea azi la DHL si livreaza medicamente cu reteta (una in romana si una in engleza). Maine dimineata imi trimite pachetul si o sa ajunga in cateva zile. Imi trimite destule sa imi ajunga pana la sfarsitul lui iunie cand vin eu acasa in Romania.Sunt salvata! Multumesc pentru ajutor!
Pentru fetele care au probleme cu hemoroizii: sotului meu i-a prescris dr. Procto - Glyvenol crema. Nu stiu daca v-ar merge si voua, dar eventual puteti intreba medicul sau farmacista.
cri19 spune:
CUCUOANCEA felicitari pentru fetita si pentru doctorat 

.Sunt mandra sa vad ca avem fete atat de capabile in grupul nostru.![]()
TRY felicitari pentru cetatenie;ma bucur ca te-au lasat greturile,ca te-au chinuit destul.
ROXANA 01 vreau si eu sa vad pozele cu mobila de bebe si eventual daca poti sa-mi spui preturile pe corpuri separate.
KATIA,ROXANA si restul fetelor,invitatia e facuta;eu va astept in orice zi doriti sa veniti.Totul depinde de programul vostru pentru ca eu sunt tot timpul acolo.Propuneti o zi care va convine si apoi o sa vedem daca se potriveste si cu programul celorlalte fete.
MI_KA sa-ti traiasca fetita.
IGNATICA eu nu ma pricep la hemoroizi,dar vroiam sa-ti spun ca-mi pare tare rau de funduletul tau.Oare crezi ca un pupic de la tati de bebe ar ajuta? ![]()
![]()
![]()
ITZY-BITZY care va sa zica ai avut intalnire cu ANA-MARIA;ma bucur ca totul e bine cu fetita si cu tine.![]()
AMARANTINA nu numai ca nu e baietel,dar e chiar o fetitza maricica si sanatoasa;felicitari si sa-ti traiasca copilasii.
MARTHA 78 ai intrebat de vreo 2 ori daca stim ceva de vaccinul de la 28 de sapt.;nu ti-am raspuns pt. ca nu stiu nimic.Pana acum mi-au iesit toate dozarile negative si dr. nu mi-a spus nimic despre vaccinarea la 28 de sapt.Eu banuiesc ca si fetita mea are tot RH negativ,pt. ca altfel nu-mi explic cum de mi-au iesit toate dozarile bune pana acum;iar daca si bebe are acelasi rh, presupun ca vaccinarea e inutila.O sa-l intreb totusi pe dr. lunea viitoare cand o sa ma duc la eco.
FLORICIKA ma bucur ca te-ai distrat la mare.In ceea ce priveste mica sangerare,eu zic sa stai cumintica in patut si diseara cand te duci la control o sa afli exact ce se intampla.Pana atunci nu e cazul sa iti faci tot felul de ganduri negre.
o fata frumusica foc.
RALU eu nu vreau sa ma gandesc de pe acum la nastere;daca e cazul sa ma sperie,prefer sa ma panichez atunci,nu cu trei luni inainte.Cred ca e mai bine sa eviti sa faci tot felul de scenarii despre cum va fi nasterea,cat de usoara sau de grea;o sa vezi la fata locului.Pana atunci bucura-te de burtica,de miscarile super dragute de bebe si lasa-te alintata de cei din jur.De nascut o sa nastem si noi cumva,ca doar suntem fete puternice.
AM ZIS!
Astept in continuare un raspuns de la voi.Ajutati-ma sa ma casatoresc si eu si sa intru in randul "femeilor cinstite".![]()
![]()
![]()
Sa auzim numai de bine.
24
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn
floricika spune:
Cri
. Eu nu pot sta in pat, pt ca am de munca, si o sa mai dureze 2-3 ore pana o termin. Incerc sa ma mentin optimista dar deh...
In ceea ce priveste casatoria, iti trebuie o fisa medicala ca sunteti apti de casatorie
(pt asta poti apela la o cunostinta de la un spital care ti-o poate face in schimbul unei "atentii" ca sa nu mai umblati voi pe la toate usile (ar trebui facut hiv-ul, sifilusul..etc etc...), apoi cu aceste fise si cu copii de pe buletinele voastre (si originalele) trebuie sa va prezentati (amandoi) la oficiul starii civile a sectorului de care apartineti si sa va inscrieti pe lista pt data si ora aleasa de voi.Acolo se va mai intocmi o fisa dactilografiata pt care veti plati vreo suta de mii. Aveti grija, daca este plin sezon de nunti (gen iulie, august) este foarte mare aglomeratie si trebuie sa va duceti acolo si de la 2 dimineata sa asteptati, asta daca nu cumva aveti vreo pila
. Alte intrebari?
PUP
Floricika
24+ cu 
Poze
martha78 spune:
Cri 19, merci pentru raspuns
Si mie mi-au iesit pana acum anticorpii absenti iar doctorul mi-a spus ca daca nu apar anticorpii nu se face vaccinul, dar si daca apar e inutil, iar pe net am gasit ca este recomandat si obligatoriu in sapt 28 chiar daca nu sunt anticorpi,..asa ca ce sa mai intelegi? 
Floricika, ma bucur ca v-ati distrat la mare si ca ati prins vreme buna si eu ce as vrea sa merg dar n-am curaj sa plec de acasa
Scurgerea nu cred sa fie de la Gynipral, dar e bine oricum ca mergi la doctor
Beatricemc, bine te-ai reintors!
26 sapt cu 
pufymic spune:
Salutare fetelor!
Beatricemc bine ai revenit!Sa-ti traiasca fetita!
Try am vazut pozele noi!Ce grasunel e Alex...iar tu....numai burtica e de tine.Cate kg ai pus pana acum?(cred ca f putine)
Floricika ma bucur ca a fost bine la mare!
Tinem pumnii pentru diseara la medic!
Ignatica nu esti singura cu dureri de spate...pe mine ma omoara deja
!
Ionica
si sa-ti treaca repede alergia!Bine macar ca ai depistat de la ce e!
Crisnemes ce scump trebuie sa fie Dragos ...oare tot asa iubitor va fi si dupa ce iese bb mic
?Ca Alesio prevad ca il va ciocani....
!
Pupici!
Ioana
(24+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
cri19 spune:
FLORICIKA merci de raspuns,dar mai am o intrebare:fisa cu analizele care trebuie facute o iau de la primarie?Daca nu ,de unde?
24
cricri
stef81ro spune:
Buna fetelor,
Am intrat si eu sa vad ce mai faceti si sper ca toate sunteti bine, sanatoase, mai ales ca am trecut deja de jumatatea drumului. Bebelina mea se misca tare in burtica si uneori parca sare pe vezica mea, se roteste se invarteste, are treaba acolo nu gluma!Vroiam sa va intreb daca voi aveti deja carnetul ala al gravidei (cred ca asa ii zice).Am inteles ca se ia de la medicul de familie, la fel si concediul prenatal.Stiti ceva de asta?
Cri 19, eu am facut cununia in martie si am avut nevoie de: certificat prenuptial(analizele tale si ale sotului) pe care l-am luat de la med de fam.ai grija ca expira in 24 h deci bine ar fi sa te duci sa depui actele in aceiasi zi.sa ai 2 timbre la tine pt ca se lipesc pe acest certificat.Deci te duci la primarie cu certificatul prenuptial,copie si original dupa certificatele voastre de nastere,buletinele si cam atat.Sper ca n-am uitat nimic!
Pupici
23 sapt
anangel_lexi spune:
In primul rand cu intarziere, la multi ani pt. GETY!
Multa fericire alaturi de sot si de bebe. Te asteptam cu noutati!

Cri, fisa medicala nu e un formular tip, ti-o face doctorul respectiv pe loc. ii spui ca-ti trebuie pentru casatorie, trebuie sa fie si sotul tau plus ca trebuie sa aveti amandoi buletinele la voi pentru fisa respectiva. Succes.
Ralukutza, nu te mai stresa asa cu nasterea, mai e pana atunci, incearca sa traiesti clipa nu sa te gandesti la ce va fi si cum va fi.
Floricika, ma bucur ca v-ati simtit asa de bine la mare. Ai grija de tine si bafta diseara la dr. Te asteptam cu vesti bune!
Eu am fost ieri la gradina botanica unde au inflorit trandafirii si e foarte frumos. Ne-am simtit tare bine iar dupa aceea am mers din nou la festivalul berii. Am ajuns acasa pe la 22 rupti de oboseala. Ce sa zic, inca ma simt obosita dupa week-end-ul asta asa de plin...
24+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
cri19 spune:
MARTHA 78 cred ca trebuie sa avem incredere in dr, nostrii;pana la urma de asta mergem la ei si nu la altii,pt. ca ne-au facut sa ne simtim in siguranta,iar daca ei o sa ne spuna ca nu e cazul sa ne vaccinam,probabil ca au dreptate.Si eu stiam la fel,ca daca ai ramas insarcinata nu mai ai ce sa faci,indiferent daca iti apar anticorpii sau nu.Vaccinul trebuia facut dupa ultima nastere sau dupa ultimul chiuretaj in max 72 de ore;dupa acest interval nu mai are nici un efect.Oricum o sa-ti spun daca o sa aflu ceva noutati de la dr. meu.
24
cricri