Mamici de sept-oct 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 14
lakioana spune:
Buna fetelor,
Nu am mai scris nici eu de mult...dar sincer nu am prea avut ce spune.La noi totul e la fel. Suntem bine amandoi si eu si bebe...parca e si mai miscaret
Il iubim mult. Miercuri la 18:30 mergem la eco sa vedem ce mai face bebe. Poate aflam si ce sex are
. Poate ca nu va mai fi atat de pudic sau pudica.
Noutate: in 15 iunie intram in concediu, dar nu in prenatal ci in concediu de odihna, ceea ce ma bucura foarte mult pentru ca ma ajuta sa ma odihnesc in sfarsit mai mult si apoi sa o pot lua la sanatoasa la plimbare in fiecare zi...asa cum trebuie...nu?![]()
Ma bucur pentru toate cele care se simt in continuare bine si nu au probleme...si le urez celor care mai au mici sau mari probleme sa depaseasca usor si fara consecinte. ![]()
Am citit tot ce ati scris...am vazut chiar si toate pozicile noi posatate. Sunteti niste burtici tare frumoase iar de bebici...
ce sa mai zic...frumosi si puternici. Dati-i inainte!
Va pupa cu drag
,
Lakioana 24+ si
mic, scump si miscaret.
katia spune:
Cri, eu din pacate nu te pot ajuta cu info despre casatorie ca la mine e o alta poveste cu legalizari, justificari, apostilari si tot rahatul (scuzati-mi exprimarea) de genul acesta. Saptamana trecuta mi-a iesit certificatul de divort...si acum astept cererea in casatorie
daca o fi daca nu cu atat mai bine ca sincer am ramas cu un gust cam amar. Oricum felicitari voua si sa va fie de bine!
Fetelor haideti sa va spun ce m-a intrebat tati acum....cum o sa ne alintam fetita? Katiusha? Cred ca incepe sa se trezeasca ceva in el... oricum a fost tare haios.
Si eu sunt putin speriata de nastere doar ca de epidurala mi-e si mai frica.....asa ca deocamdata prefer sa fiu inconstienta si sa nu ma gandesc la asta prea mult...fie ce-o fi...daca raman in viata si eu bb si sanatoase altceva nu mai intereseaza oricat ma va durea!.....ce discurs am tinut!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
cri19 spune:
LEXI multumesc ca m-ai lamurit.Eu credeam ca e ca la fisa medicala pentru permis
.Vreau si eu la gradina botanica,dar n-am cu cine,ca tati de bebe n-are preocupari "naturiste".
24
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn
cri19 spune:
LAKIOANA bine ai revenit si bafta miercuri la eco;poate vii cu o fetita,sa mai echilibram situatia;iar daca e baietel,cu atat mai bine pentru fetita mea:inca un pretendent
.
KATIA merci de intentie;cine stie,poate o sa vina si cererea,nu de alta ,dar sa nu fiu singura burtoasa din grupul nostru motz la primarie ![]()
![]()
.
24
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn
lakioana spune:
Revin...

In legatura cu nasterea... Nu stiu de ce, dar deocamdata mie nu imi este aproape deloc teama de nasterea naturala
...si sunt perfect constienta de ceea ce ma va astepta (am vizionat o gramada de filmulete si poze de pe net cu nasteri naturale, chiar si cu cezariene), dar pana acum nimic nu a reusit sa ma inspaimante...poate doar epidurala...pe care in momentul acesta va spun cu mana pe inima si fara pic de teama, ca nu vreau nici in ruptul capului sa o fac.
Poate ca ma ajuta si faptul ca la menstruatie am dureri cumplite de imi vine sa ma urc pe pereti si care nu trec cu nici un calmant 
Chiar ieri am discutat cu mamica unei fetite de 2 anisori, care imi spunea ca probabil datorita durerilor de la menstruatie, nu a simtit nasterea ca pe o povara ... 
In concluzie, va spun ca ceea ce ma inspaimanta si ce m-ar face poate sa ma gandesc la o posibila cezariana este doar forcepsul si vacuum-ul care mi se par infricosatoare dar care nu pot fi inlaturate in situatii limita pentru "binele" nostru si al bebicilor. Doamne ferste sa ajungem la asa ceva.
In rest va spun ca restul fetelor ca avem tot timpul din lume sa ne gandim la nastere si ca nu avem de ce sa ne speriem inca de pe acum.
Lakioana
24+ si
iubit
lakioana spune:
Burticilor....
Va dati seama ca, cele care am trecut de 24 de sapt. am intrat in luna a saptea? 
Ce mai trece timpul!!! Nu imi vine sa cred
Si burticile noastre cresc....si cresc....si cresc.....![]()
Abia astept sa il vad pe cel mic sanatos la minte si la trup, sa il tin in brate si sa il rasfat.
Atunci o sa ne intrecem in sfaturi despre cum o sa ii crestem pe brotacei 
Lakioana
24+ si
mic
nicolstoy spune:
Salutare fetelor,
Trebuie sa va spun ca si eu ma gandeam cu putina teama la clipa nasterii, dar cand a sosit momentul chiar nu m-am panicat absolut deloc.Cred ca a fost vorba de o inconstienta...de faptul ca nu stiam efectiv cum o sa fie...nu stiu, dar tare bine a fost.
Eu am nascut cu epidurala si o recomad cu caldura tuturor, mai putin celor care au probleme de coloana.La mine s-a rupt apa in jur de 1 noaptea, am plecat la spital fara nici un fel de durere, m-au internat, contractiile au inceput pe la 3:30, la 7 mi-au facut anestezia.La 9:50 l-am nascut pe Vladut.
Contractiile au fost suportabile, asemanatoare durerilor menstruale care se intensifica putin mai tare si apoi dispar cum au aparut. Anestezia tb facuta pana intr-o dilatatie anume, dar nu mai stiu exact sa va spun cat tb sa fie
.Intepatura in coloana nu e foarte dureroasa si acolo vi se va monta un cateter prin care vor mai baga anestezic daca e nevoie.Veti simti contractiile cand vin si trec , dar fara durere si va trebui sa impingeti cand va va spune dr si moasa.
Mie acum parca imi e teama putin mai tare desi ,in mod normal n-ar trebui.As opta chiar pt cezariana, dar asta pt ca nu prea stiu exact care vor fi consecintele unei a doua epizotomii.Voi vorbi cu doctorita mea cu o luna, doua inainte si ma decd atunci.
La Filantropia, cand am nascut eu, nu a fost nevoie sa-mi cumpar trusa pt anestezie, dar acum nu mai stiu....
Daca aveti intrebari....
Nu va stresati de pe acum, va fi ok cu siguranta.
Nicol
24+
si Vladut (3***)
POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
Ignatica spune:
Cri19 iti multumesc pentru solidaritate, o sa incerc si metoda cu taticul
. Oricum macar e bine ca facem haz de necaz.
Pentru cununia civila noua ne-au cerut cei de la primarie un dosar cu certificatul prenuptial ( ti-a povestit Floricika despre ce e vorba), pe noi ne-a rezolvat medicul de familie cu el fara nici o problema, copii si originale ale certificatelor de nastere si ale buletinelor. Le-am depus inainte cu 10 zile de la data cand vroiam sa ne casatorim. Nu mai tin minte, cred ca era si o taxa de platit, au trecut 3 ani de la cununia noastra.
Floricika poate sa fie de la efort acel chegulet, poate nu o sa fie nimic grav mai ales daca nu te doare burtica.
Pufymic
, imi pare rau ca si pe tine te doare spatele, cred ca deja o sa incepem mai toate sa ne plangem de durerile lombare.
Ignatica
26+
pufymic spune:
Stef81ro, Lakioana bine ati revenit!
Mai fetelor relaxati-va, nu va mai ganditi la cum va fi cand veti naste!Bucurati-va acum de burtica, de bb mic de acolo, ca acusi ii veti duce dorul....nu mai e mult pana scapam de burtici....![]()
Eu am avut un travaliu greu(atat cat a fost),si am rezistat fiindca am vrut sa nasc natural....dar n-a fost sa fie.
La cezariana mi-au facut rahianestezie.Nici n-am simtit cand mi-a facut injectia ca imi facuse inainte putin anestezic local....asa ca a fost floare la ureche!
Eu as incerca din nou sa nasc natural, insa medicul meu mi-a zis clar ca va fi cezariana din cauza ca a trecut putin timp intre nastere si sarcina asta....asa ca ma conformez.
Dar sa optezi pentru cezariana din start, fara sa ai indicatie pentru asta, doar ca ti se pare mai usor mi se pare aiurea....
Poate e mai usor atunci pe masa ca stai si dormi sau stai treaza dar indiferent cum esti nu te doare si nu simti nimic(decat cum te trage cand il scoate pe bb), dar dupa aceea e mult mai greu decat dupa o nastere vaginala...totusi e operatie, si ca orice operatie are riscurile si complicatiile ei(Doamne fereste)!
Parerea mea!
Cri19 ce mireasa frumoasa vei fi...
!
Pupici!
Ioana
(24+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik