Mamici de sept-oct 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 12
mini_me spune:
Osna, Ana: problema e ca eu sunt in Oman si oricat as vrea eu, nici un autocar din Romania nu va ajunge in vecii vecilor aici. Doctora mea de aici nu a auzit de No Spa,deci nu o sa imi dea reteta de aici. Imi ia mama reteta din Romania si speram sa imi poata trimita aici cu fedex, aramex, ce-o fi, oricat ar costa.
anneoprea spune:
Osna
Uite ca e bine sa mai vorbesti de una- alta –e bine de stiut ca totusi Eurolines mai accepta medicamente, si ca politica companiei nu impune restrictii. Se pare ca depinde doar de bunul plac al functionarei, de norocul pe care-l ai in ziua respectiva, de directia coletului, sau mai stiu eu ce alte criterii aleatoare! Pe mine deja nu ma mai surprinde nimic…
Mama incercase atunci sa-mi trimita medicamentele de la agentia Eurolines din Buzesti (se pare ca-i chiar sediul central pt coletarie in Bucuresti) – si a fost refuzata la ghiseu.
Multumesc pentru precizarea ta, am retinut si bagat la dosar, data viitoare nu ne lasam pana nu razbim!
mini_me
DHL-ul asa cum ti-am mai zis accepta coletul doar ca cer reteta !
Oricum poate ca e mai la indemina sa insisti la ginecologului tau de acolo <au ma doare !>. Ca daca-l bati la cap nu cred sa te trimita cu degetu-n gura acasa… un antispastic ceva poate ca se indura el pina la urma…
Sper sa ai noroc, ca pina la urma e greoi si costisitor sa tot apelezi la trusa de prim ajutor din Ro !
ionica spune:
Buna dimineatza burtici,
Mai intru si eu din cand in cand ,nu am timp sa va citesc,scriu doar ca sunt bine, alergia este in toi ,se pare ca este de la alune.
Va pupic
amarantina spune:
Multumesc fetelor care m-au felicitat pentru fetita.
Sunt foarte fericita. De fapt pentru asta am ramas gravida cu bb2, ca sa am si o fetita. Dupa ce am ramas ma tot intreba lumea ce vreau sa fie si eu ziceam: orice, numai sanatos sa fie, mai ales ca deja am un baiat. Cand mi-a zis medicul acum 7 saptamani ca e baiat, m-am gandit eu ca e prea devreme sa vada sigur, dar am zis ca baiat o fi. Si am zis la toata lumea ca am baiat si m-am obisnuit si cu ideea. Si barbati-miu era foarte fericit ca-i mai fac un baiat. Dar eu, desi ziceam ca ma bucur ca e baiat, speram in sinea mea sa fie fetita. Ma gandeam: chiar asa, nu pot sa fac si eu o fetita? Numai baieti? Iar ieri cand mi-a zis 100% ca e fata, am inebunit de bucurie. Sper ca n-o sa-mi zica peste o luna ca e baiat, nu?
try spune:
Am pus pozite noi. Multe sunt cu alex, dar ma vedeti si pe mine cu bebe doi pe-acolo (nu avem inca un nume pt. baietelul nostru mic, dar mai e timp).
.......in 20+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Crisnemes spune:
Buna dimineata tuturor gravidutelor!
Am intrat si eu sa va spun ca suntem bine bb creste si acum tresare toata burta . Dragos a inceput sa vorbeasca cu el in burtica si promite ca-i da tot ce vrea. Aseara a aparut o noua problema - eu sunt mama lui nu si a lui bb din burtica .
In afara de multe Kg puse in plus totul e ok. Cele care sunteti la a 2-a sarcina ati pus mai mult sau mai putin pana acum ca la prima sarcina. Eu cu toate ca am avut grija - nu am mancat dupa ora 6 nimic - tot am pus pana acum 15 kg si ma sperie pentru ca de acum incepe ......

Gety 

Multa fericire , bucurii si un bb sanatos si mancacios.
Va doresc tuturor o saptamana buna si bbei sanatosi
24+
Cristina si
Dragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinanms/album?.dir=79e2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
martha78 spune:
Ignatica si Ralukutza ma alatur si eu voua ca si eu am o teama de nastere, de nu mai stiu de mine si la fel as opta pt cezariana, nici eu nu stiu cum e mai bine; iar de facut
nu stiu cum sa procedez, ca daca e sa renuntam definitiv de pe acum pana dupa nastere mai e ff mult, dar decat cu dureri
... si asa am dublat Gynipralul
26 sapt cu 
cri19 spune:
Buna frumoaselor.

Azi am ramas acasa sa vad daca mi se umfla picioarele la fel de tare.Deja am facut vergeturi pe laba piciorului (deasupra).Trebuia sa ma duc azi la dr. dar m-a amanat pana lunea viitoare.
Inainte sa ma apuc de citit din urma am si eu o intrebare la voi:pentru cununia civila
care sunt formalitatile si in ce ordine trebuie sa ma apuc de ele?
Initial n-am vrut sa ne casatorim acum;n-aveam chef sa merg la primarie asa rotunda,dar tati de bebe tot a insistat ca nu e bine sa aiba bebe doua nume diferite la parinti pe certificatul de nastere etc.In concluzie m-a convins,insa nu vreau sa ne anuntam prietenii decat cu o zi inainte,sa-i surprindem ,asa ca de asta v-am intrebat pe voi,in speranta ca ma puteti informa exact despre ce si cum.Ca sa nu fiu off-topic,va rog sa-mi raspundeti pe PM.
Acum ma apuc sa va citesc,ca am ramas putin in urma.
Sa auzim numai de bine.
24
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn
floricika spune:
Buna burtici
Ne-am intors si noi de la mare unde a fost super, am prins vreme foarte buna, ne-am si bronzolit un pic, dar doar un pic pt ca am stat mai mult sub umbrela, sa protejam bebe. Asa....si toata bucuria mi-a fost umbrita azi dimineata cand pe hartia igienica am luat secretie albicioasa cu un chegulet mic de sange, maro, cat ungia mica sa zicem, si nu stiu de la ce poate fi. O fi de la statul in fund in masina? De la plimbarile pe care le-am facut la mare? Am luat si eu Gynipral, 20 de zile, ultima pasttila a fost joi seara. Sa aiba legatura si cu asta? Sunt destul de prost dispusa, bine ca am programare disaeara la dr...
Si ma doare spatele...
Floricika
24+ cu 
Poze
Ignatica spune:
Va multumesc mult Bibi( eu sunt fata cu buba-n fund), Vauva pentru sfaturi. Din pacate nu pot evita statul pe sezut, dar o sa incerc sa alternez miscarea cu statul in fund si la serviciu.
ionica imi pare rau ca nu trece nesuferita de alergie.
La mine au inceput in verva si durerile de spate, si chiar ceva greturi dimineata
. In rest totul e bine, bebelinul activ, mamica optimista si plina de energie.
Va pup pe toate, asteptam vesti bune de la ecografii si saptamana asta.
26+