Grecia sau Spania?

Grecia sau Spania? | Autor: loneanbianca

Link direct la acest mesaj

Vrem sa mergem in concediu acuma in iunie si nu stiu ce sa aleg....a fost cineva multumit de vreo locatie in Spania sau Grecia? Astept sugestii si impresii!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

Din punctul meu de vedere eu m-as duce in Spania!
De ce?Pentru ca tocmai a venit cineva de acolo si e topit tot dupa Spania!Din ceea ce mi-a povestit m-a facut sa imi doresc sa ajung si eu acolo!
Desi nici Grecia nu e de lasat!
Acum depinde de gusturile fiecaruia!
Pupici!

'Ubita si 'Ubitu'
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Si eu as alege tot Spania.
Am fost in Palma de Majorca, adika in Insule..a fost superb....si in Costa Brava este superb....

Deci go to Spanih...

Distractie plakuta!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

SPANIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Si stiti si unde si la ce hotel e misto?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Eu am fost si in Grecia si in Spania si iti spun cu mana pe suflet ca nici nu se compara.Clar aleg Spania!!!
Anul asta merg iar in Spania,pe Ibiza si sper sa fie la fel de frumos ca si pe Mallorca unde am petrecut un concediu de vis!

Dana 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Depinde la ce anume te astepti de la vacanta.Noi am fost atit in Spania cit si in Grecia si fiecare are un farmec aparte.Mie mi-au placut Tenerifele,dar si Rhodos si Kos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Si eu zic ca Spania nu se compara cu Grecia, si Grecia e frumoasa dar totusi...

I plan on living forever. So far, so good

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Eu sincer as alege Grecia...pe Costa Brava mie nu mi-a placut nisipul, nu era fin deloc, parca era pietris....daca n-ai masina si esti legata de o statiune, in afara de Barcelona, unde se ajunge mai usor, nu vad ce ai putea face....asa Spania este superba, dar sa ai masina sa o colinzi. Grecia este mai micuta si poti vedea mai multe intr-o arie mai restransa. Daca alegi Grecia, alege o insula.... sau Sudul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alya75 spune:

Eu ti-as sugera Grecia. Peninsula Halkidiki e superba, mai ales bratul Sithonia, si mai sunt si insulele... Nu zic ca in Spania nu e frumos, mai ales in Mallorca, dar spaniolii nu prea dau doi bani pe tine daca nu esti neamt. Cel putin asta am observat noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Cred ca parerile sunt impartite...
Am vazut ca e mai apreciata Spania pana acum... dar mie mi-a placut Grecia mai mult... insa nici Spania nu e de lasat.
Mai bine mergi la o agentie sa te sfatuiasca, eventual sa-ti arate atractiile fiecarei tari... si poate iti este mai usor asa.

Vacanta placuta!!!!

Mergi la inceput