Mamici de mai-iunie 2006(89)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Salutari fetelor!

Iaca dupa un weekend plin de evenimente placute printre care si intalnirea cu mamicile de iulie-august am revenit si noi p'aici.

Lyly te-am ascultat si ...fara tenis! Gata nu am mai mers
nicolungu multumesc

Andreea cu Petra 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Fetelor aici este o umditate atat de mare, nu mai pot de cald. Si problema cea mai mare este ca am picoarele asa de umflate, abia merg. Nu mai pot ma sufoc, nu mai am nici cu ce ma incaltza.

Voi ati patit asa ceva????????

Diana 38+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by Diana79

Fetelor aici este o umditate atat de mare, nu mai pot de cald. Si problema cea mai mare este ca am picoarele asa de umflate, abia merg. Nu mai pot ma sufoc, nu mai am nici cu ce ma incaltza.

Voi ati patit asa ceva????????

Amiss, vaz ca tu te-ai intalnit si cu alta trupa Ai vreo temere ca o sa aterizezi pe lista mamicilor de la iulie-august?

Diana, si la noi au fost vreo 2 zile (si nopti) mai sufocante. Dar acum e destul de bine. Picioare umflate zici? Ceai de cozi de cirese ai? Picioarele le tii in sus?

Lacri 38+5

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Lyly sper sa nu! Adica... parca nu mai am rabdare...dar cum nu se stie niciodata...

Andreea Petra 35+

Mergi la inceput

lyly ceai de cirese nu am. Dar cu picioarele in sus stau. Azi e umed rau de tot si cred ca de la asta e.
Nu mai pot ma duc sa ma pun in pat ca imi trage fata mea in col de nu mai pot de durere.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Lyly, mi-ai placut la nebunie cu fii barbata, mare dreptate ai!!
nu-i mai spune Dianei de cozi de cirese, ca te fugaresc! Nu ti-am zis eu ca de la diuretice scade lichidul amniotic?! Lasa picioarele umflate, mai bine asa. Singura solutie e sa bei MULTE lichide, asta asigura o drenare corespunzatoare. multe adica 3-4 litri at least.
Uff, am scapat de emotii cu Shoricelul si acum stau in tensiune cu matale, sa te vad odata cu samburelu' in brate! Sa ma suni, la orice ora, stam cu pumnii stransi, si eu si Hora (Hora e pregatita de pe=acum!)

Luana si Hora

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Diana79 nu te mai amagi ca este de la umezeala. De fapt sarcina e de viba. Mie in ultimile 2 sapt mi s-a intamplat, si intr-adevar nu mai am cu ce sa ma incalt. Dar mai este si senzatia de umflatura..nu mai pot calca bine. Ai facut edeme, probabil ai retentie mare de apa. Remediul, desi la mine n-a dat roade ar cam fi: fara sare, cu picioarele in sus, doua cani pe zi de ceai de cozi de cirese. Ce sa mai ai intrat pe ultima suta de metri.

Roxana 39sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Roxana si Luana merci pt raspunsuri . O sa incerc sa beau multa apa. sunt asa de bcuroasa ca nu ma prinde vara cu burta mare ca altfel nu stiu ce faceam. Aici este o umezeala iesita din comun.
Roxana zici ca ma apropii, sa dea Dumnezeu. Azi am reusit sa o filmez si eu un pic pe goagoasa cum misca, sa vada si ea cand o fi mai mare.
Roxana inca odata bafta. Eu am o prietena care a fost indusa aici la al doilea copil, si mi-a spus ca merge mult mai repede decat daca ar fi normal. Zicea ca sunt un pic durerile mai mari, ca incep mai mari de fapt dar se termina mult mai repede, ceea ce este f bine. Curaj o sa fie ok vei vedea. . Abia astept sa aflu ca ai nascut. Apropo cum ne anuntzi si pe noi???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Neata fetelor!
Azi nu mai mi-e teama..la uram urmelor trebuia sa nasc odata si odata! Acum astept cu nerabdare ora consultatiei sa vedem ce si cum! Sper sa fim bine eu si copilasul meu drag. Multumim pentru incurajari!

Diana79 - daca nasc i-am dat indicatii precise sotului meu sa va dea de veste pe forum. Sper ca astazi ai picioarele mai putin umflate ca stiu cat de rau e. De fapt asta e problema majora cu care m-am luptat eu in ultimile 2 sapt. Dar vor trece dupa ce nastem.

Lacri - acum sunt barbata! O sa fie bine! Sper sa-mi amintesc sa spun poezia pe masa de nasteri, unde sigur voi impresiona pe toata lumea: "Rau, ratusca, ramurica...". Intre timp am capatat si dictie .

Roxana 39sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Neata burtici si mamici de zgubilitici ( mey, e cu sensul de prunci vioi si miscaretzi, sa nu interpretati atlfel...)

Luana, sa stii ca m-am resemnat. Cred ca "bostanelul" meu are senzatia ca inca nu e copt... tot mai sta, na! Mai asteptam, ce sa facem... Dar am retinut ca Samburik are o prietena care ii va tine pumnii (adica Hora).

Chestia cu cozile de cirese ne-o spusese profa de gym, dar, oricum ,Diana nu are de unde lua asa ceva, asa ca nu mai conteaza. Am uitat de chestia cu scaderea lichidului amniotic.

Incepand de astazi NU mai sunt singura! Am chemat-o pe mama la mine, asa ca, o sa treaca altfel timpul! Si, in plus, o sa-mi permit tot felul de fantezii culinare (mai mult pentru sot, caci eu si Samburik mancam cat mai putin si mai usor digerabil)

Ioana, am ajuns la timp in Prisma, era deschis intr-adevar, iti multumesc pentru informatii, am luat o scoica Brevi, tot aia pe care o ochisem si la expobaby, doar ca mai scump. dar, daca o luam atunci, facea fete-fete husband, acum el e multumit ca a luat-o personal, hihihi

Lacri 38+6

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput