Mamici de mai-iunie 2006(89)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolungu spune:

Buna bb-i, mamici si gravidutze,
vad ca tot mai multe va pregatiti de marele eveniment; Claudia, Monica multa bafta maine, si sa dea D-zeu sa fiti bine si sanatosi cu totii!
Carmina, Petra mea cand avea colici se ghemuia toata (cum facem si noi cand ne doare burta) si mai mult tipa decat plangea, dar niciodata nu a refuzat mancarea. la noi a mers f bine cu picaturi sab simplex , o calmau destul de rapid.
"La multi ani" Amiss zip, iti urez de azi, vad ca maine e ziua ta, dar nu stiu daca apuc sa intru pe net - multa, multa sanatate, fericire si nastere usoara!

Nicoleta 35+, mami de Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Monica si Roxana tinem pumnii pt. maine sa decurga totul bine

Lyly daca si tu ai de gand ceva........sa urmezi celelalte mamici si sa parasesti gravidutele.....sa stii ca sunt alaturi de tine cu incurajari si sa ne anunti sa incepem galeria.

Mai intru maine sa vad ce si cum stau lucrurile.

Aura(37) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

MONICA si ROXANA, va tinem pumnii pentru maine!!! SA AVETI TRAVALIUL CAT MAI SCURT SI SA VA VEDETI REPEDE BEBEII!!!

Steluta 36s+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Monnica si Roxana Claudia nastere usoara maine. Tinem pumnii ca totul sa fie foarte bine si bebeii sa vina pe lume usor!!!

LYLY multumesc pentru listuta si
Suntem alaturi de tine. Mai e foarte putin. Curaj si incredere. Sa ne spui cand sa incepem galeria.

zax 37+ bebe Tudor

POZE

Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Multumesc din suflet pentru incurajari fetelor Virgi, Diana, Zax, Monnica, Iulyp si Steluta. Adevarul e ca sunt stresata rau si nu reusesc nicidecum sa ma adun. Imi tot revizuiesc bagajul, mai citesc cate un articol despre nastere...dar degeaba. Pe seara acum voi merge la plimbare poate voi dormi mai bine si maine ma voi trezi fresh si mai curajoasa.

Lacri - cum te simti? Pana la urma ne vedem maine la travaliu sau prin saloane?? Incearca sa stai cat mai linistita...poate tu mai ai sanse sa intarzii cu cateva zile nasterea. Of ce emotii am!

Roxana 39sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Nicolungu - uitasem sa te mentionez cand am multumit fetelor

Monnica-am inteles ca si tu tragi sperante sa nasti maine. Curaj! SI nu in ultimul rand: TRAVALIU CAT MAI SCURT SI MAI USOR!

Carmina - pacat ca tu nu prea ai timp; te-as fi interogat putin in legatura cu indusul nasterii la Giulesti. Sa stiu la ce sa ma astept! Oricum...ai grija de tine si de bb Mihnea. Parca vad ca maine poimaine postez si eu aceleasi mesaje disperate ca si tine...

Roxana 39sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Roxana, o sa fie bine, nu te mai gandi... citeste o carte, uita-te la un film, ca sa nu te cuprinde panica, e important cica sa fii relaxata, ok?

Eu m-am blegit de tot, sunt inerta, parca nici n-ar urma sa nasc... iar m-au parasit contractiile

Bey, ce ziceti sa ne intitulam la scutece topicul "Zgubilitici de mai-iunie"? I'm just kidding

Lacry 38+5

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

eu am vazut ca tot discutati de epidurala...doamnne ajuta sa va fie bine....ca eu am avut epidurala la dilatatie 0 -din cauza durerilor insuportabile-asta era pe la 4 noaptea....si pana la ora 15 a doua zi cand am nascut eu eram imuna la efectul ei...asa ca eu am simtit durerile din plin.....daca la prima doza efectul a fost 2 ore de liniste,sper final acceasi doza a avut efect exact 5 minute....eu am chinuit de vai capul meu...ca azi am 7 zile de la nastere si inca plang cand imi aduc aminte de chinul prin care am trecut!sa nu va suparati ca va spun dar nu vreau sa faceti ca mine si sa va culcati pe o ureche...am epi ma doare in cot!ca nu-i chiar asa de roz!trebuie sa faceti tot posibilul sa nasteti cat mai repede...plimbari prin salon....ceva gen fandari....eu zic!

RAALUCUTZA&RAUL CELESTIN

Mergi la inceput

Lacramioara n-am sanse sa ma concentrez la vreuna din activitatile recomandate...poate doar o scurta plimbare. Si bucura-te ca nu mai ai contractii..sa vezi cand vei avea!
Al meu sot ma enerveaza pentru ca in timp ce eu ma vait si ma vaicaresc el pregateste frigiderul cu sticle de bautura pentru a sarbatori . Ce-i pasa lui....a inceput sarbatoarea!!

Roxana 39sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Raalucutza, aici epi se face la dilatatie 5. Acu' cum ne-o fi norocul la fiecare!

Roxana, fii "barbata"! Nu stiu de ce exista incurajarea asta... ca la o adica, daca ar trebui sa NASCA ei, ar fi o vaicareala continua pe planeta asta!
Vezi ce au mai scris fetele la topicul "inducerea nasterii", de fapt, a travaliului. Eu cred ca doc stie cel mai bine daca e indicata inducerea. Precizez asta pt. ca era si o parere contra pe acolo...

Lacri 38+5

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput