Mamici de mai-iunie 2006(89)
Raspunsuri - Pagina 12
Monnica spune:
Gata! Maine ma internez si eu si poate cu putin noroc si nasc. Contractii nu am deloc dar ma gandesc ca inca iau 3 No-spa/zi si poate din cauza asta insa am o durere de spate care ma termina. Si asta de vreo 2-3 zile.
Voi ati facut vaccinul antitetanos?
Va pup si sper ca data viitoare cand scriu sa fiu mamica!
Monica
38+
virgi spune:
Claudia - draga mea, iti doresc tot binele din lume. abia astept sa te vad mamica, sa-ti tii bebelusul in bratica. Mult succes si ai asa vezi ca totul va fi bine. Noi, maine ne vom gandi la tine, si-l vom astepta pe bb Catalin asa cum se cuvine.
Diana79- multumim pentru aprecierile facute. Esti o draguta. Ce face micuta ta???? Se pare ca e confortabil la mami in burtic.
Roxana Claudia spune:
Virgi merci de incurajari, insa am prins asa o teama...de nu stiu unde sa ma ascund
. Sper sa fie bine. De acum imi fac mii de socoteli, ma gandesc ca poate am deja dilatatie un pic si pana la dilatatie 4, cand mi se face epidurala, nu mai e mult.... Insa D-zeu stie. Toate fetele au trecut prin travalii destul de lungi...asa ca nu ma astept sa nasc rapid. Mai ales ca mie imi induce...
Of, of si vai de mine..si stau si ma cainez prin toata casa....dar acu' nu mai pot da inapoi! Sunt mamica si basta! Maine-poimaine ii voi vedea in sfarsit fetisoara dragului meu Catalin!
Roxana
39sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
virgi spune:
Claudia- dupa ce-ti fixeaza tubul de la epidurala, tu nu trebuie sa mai fii ingrijorata. Durerea va disparea...iar daca medicul il va monitoriza pe bb, nu trebuie decat sa te gandesti la intalnirea cu puiul tau si nimic mai mult. Hai curaj, trebuie sa treci si peste asta. Totul merita. 
Eu dupa ce m-am urcat pe masa de operatie, am inceput sa ma gandesc la un moment frumos din viata mea, de parca nu eram eu cea care urma sa aduca pe lume un bb. Mintea mea era destul de ocupata cu altceva. Abia dupa ce s-au stins luminile din sala de operatie, am inceput sa constientizez ce si cum. Bucuria intalnirii cu sotul a fost mare, el a fost cel care mi-a explicat cel mai bine cum e bb.
virgi spune:
Carminuto - m-am mai uitat inca o data la pozele lui Mihnea. Este un copil tare frumos, dar nu mi-a placut fotografia cu suzeta. Pai frumos, sa chinui copilul cu chestia aia in gurita??? Poti gasi multe alte alternative sa-i alini durerea provocata de colici, cum ar fi: sa-l tii pe burtica ta, sa-l iei mai des in brate, sa-i acorzi toata atentia ta, sau chiar sa-l lasi sa planga ca nu-i asa o problema. Aici, nu se recomanda suzeta...chiar am fost sfatuiti sa nu-i dam niciodata suzeta...chiar daca tu o sterilizezi...este purtatoare de microbi, acel plastic din care nu curge nimic ii cauzeaza iritatii pe limbuta,...si multe alte explicatii etc. Eu zic sa mai studiezi problema si sa nu obisnuiesti copilul cu suzeta...mai ales ca e si un adevarat cavaler.
Este doar un sfat pe care si noi l-am primit de la lee.
Amonar spune:
FELICITARI NOILOR MAMICI!!!!! BEBELASI FRUMOSI SI MANCACIOSI!!!!
VIRGISi aici se spune sa nu obisnuiesti bb cu suzeta. O desteapta de moasa a venit la mine acasa si mi-a spus ca pt colici pot sa folosesc suzeta si cand are bb 2 luni sa-l dezobisnuiesc..iar eu m-am enervat si i-am spus ca voi avea sigur circ atunci ca trebuie sa-i refuz suzeta....Oricum am incercat dar KAILAN nu vrea suzeta, o arunca afara si plange.
Am intrat repede sa vad ce faceti si de asemenea sa vad poate aveti leacuri minuni impotriva colicilor....ca eu INNEBUNESC!!! Noaptea ma scol foarte silitoare sa dau san dar mai dureaza o ora sau mai mult pana ii trec colicile...si numai bine sa face vremea de masa urmatoare..iar eu sant nauca de somn. In Wk ma mai ajuta sotul dar in timpul saptamanii el lucreaza si nu vreau sa-l scol noaptea.
Deci, aveti leacuri minuni ca eu am incercat de toate: tinut pe brat cu fata in jos, masaj la burtica, facut bicicleta cu picioarele, comprese calde la burtica, picaturi homeopatice, ceai de anason si kimen, suzeta, plimbat prin casa.....mai exista altceva???

Mor de somn...cum stati voi cu somnul? Si taietura asta nu se vindeca si ma strezeaza enorm. Tocmai ce am terminat cura de antibiotice dar nu e chiar vindecat. De plimbat nici nu pot sa ma gandesc, imediat incepe sa ma doara taietura. Off..am crezut ca cezariana e mai usoara...dar se pare ca am ghinion.Cred ca ceva s-a desfacut sau nu este "cusut" ca lumea.
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
LYLY809 spune:
Monnica, nastere usoara maine!
Iulyp, nu-i nimic, inteleg ca tu tot dai examene, mai esti stresata si cu astea.
Ar trebui sa fiu eu mai intelegatoare.
Roxana, nu m-am gandit la kestia cu travaliul ,dar nu cred ca mai ajung la inducere, ca prea ma simt aiurea, burta coborata rau, abia ma tarasc... au inceput si niste contractii adineauri, chiar dureroase... dar stiu ca, dr. meu i-a indus Carminei travaliul la spital, si a ramas acolo sa nasca... sa vedem.
Oricum, va anunt daca plec la spital... io' fara galerie nu nasc, sa fie clar!![]()
Lacri 38+5
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
LYLY809 spune:
Roxana, daca nasti maine, nastere usoara, poate ne vedem pe acolo, daca ma apuca si pe mine! sa ai bafta de travaliu scurt!
Lacri 38+5
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
Diana79 spune:
Roxana & Monnica nastere usoara maine. Va tzinem pumnii fetelor sa fie bine.
HAI ROXANA!!!!
BAFTA MULTA. Sa ai parte de cel mai scurt travaliu cu putintza. Curaj, o sa fie bine.
Hai MONNICA!!!
Bafta multa, te astepam cu vesti din cele mai bune.
Lacri sa nu cumva sa nasti fara galerie. Eu sunt aici te astept sa-mi dai vestea ca a venit momentul mult asteptat
. Sa ne anuntzi.
Diana 38+ cu
Nicole Evelyn
virgi spune:
Monica - nastere usoara...

Lyly - trebuie doar sa ne dai startul.
Amonar - imi pare rau ca ai asa probleme. Tu iesi cu bb la plimbare???. Noi dupa 2 ore de plimbat...dormim continuu. Mai ales dupa baita...Eu nu am infasat-o deloc pana acum...are picioarele si mainile libere in permanenta. In camera este destul de racoare...si doarme foarte bine....Nu suporta sa stea invelita.Plange daca o invelesc. .Bluzita de noapte ii este suficienta. Eu ii dau sa manance din biberon.( lapte de=al meu)..inca nu a facut colici.