Mamici de mai-iunie 2006(89)
Raspunsuri - Pagina 11
doroti_5 spune:
Buna mamicute, burticute si tatic.
Am intrat repejor sa va zic ca la noi e totul bine, doar ca nu am avut net pina acum, dar promit sa recuperez de luni incolo.
doroti_5
cu
Natalita-Elena
foto mami pina la bb si dupa si Natalita-Eena
cocutica spune:
Doroti, bine ai revenit...chiar ne intrabam cand o sa apari.
Ma bucur tare mult ca sunteti bine si tu si bebita Naela(sper ca am retinut bine
) si sa o tineti tot asa. Noi suntem tot in asteptari si ne tot intrebam cand o sa vina momentul...
Multi pupici si ne mai auzim. 

Cocutica
39+ cu
Elena.
amiss_zip spune:
Lyly
am inteles! Promitem ca vom fi cumintele de-acuma. 
doroti bine ai revenit aici la noi
. Abia astept sa ne spui povestea![]()
Andreea cu
Petra 35+ 
Diana79 spune:
Ralucutza si Doroti bine ati revenit. Va asteptam cu detalii privind nasterea cum a fost si ceva sfaturi pt noi cele care suntem in asteptare. Inca odata sa va traiasca bebelushii si sa va bucuratzi de ei.
Neda multa sanatate lui Mihai in continuare. Te asteptam cu vesti cat mai bune.
Lucia_cs tu ce mai faci? Ce face Evelyn? Nu ai mai intrat demult? Este totul ok?
Ama la multi ani pt bebe Sebi( cu un pic intarziere dar la noi e 27 inca). Speram sa mai intri din cand in cand si sa ne spui ce mai face baietelul tau.
Roxana tu ce faci? luni mergi pt inducere pana la urma???
Virgi e tare scumpa fata ta. Sa creasca mare si sanatoasa
, ma bucur ca-ti faci timp si intri sa ne mai spui si noua ce si cum.
Multe salutari tuturor. Eu astept sa vina mami luni, in felul asta nu ma voi mai plictisi atat de mult acasa.
Irinel multe salutari si
la strumfii tai. La multi ani pt baietelul tau. Sa creasca mare si sanatos.
Diana 38+ cu
Nicole Evelyn
Roxana Claudia spune:
Neata fetelor!
Nu am disparut niciunde insa ultimile zile au fost pline de emotiile asteptarii, de contractii...asa ca mai mult am vegetat in pat mancand fructe. Maine ar trebui sa fie ziua cea mare, si sincera sa fiu cred ca incep sa ma gandesc ca preferam sa nu stiu. Am multe emotii...dar ma gandesc ca mai e putin pana la intalnirea cu dragul de Catalin.
Diana79 - intr-adevar asa a ramas: maine inducem! Insa ultimul cuvant il are dr. M-am plimbat in ultimile seri, poate-poate se indupleca si micututl meu sa iasa...da as..nu am obtinut decat un somn mai bun peste noapte. Micuta Evelyn e bine? Da semne de vrut in bratele mamei??
Lacramioara - iti doresc sa te simti cat mai bine posibil; nu vreau sa ma gandesc cum a fost dilatatia manuala....mi-e groaza. Tu cum procedezi? Astepti declansarea acasa sau tot intr-o garda a dr?
Roxana
39sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
iulyp spune:
Buna fetelor.
Multumesc pt. gandurile bune si incurajari la ex.
Cocutica pt. ex. de pe 15 nu am ce face pt. ca eu sunt la ID si profu e in Bucuresti si nu-l intereseaza prea mult.
Irinel am vrut sa dau ex. acum cat nu imi urla si bb2 in cap, ca dupa aia....... sa fie mult mai greu.
Luana merci pt. raspuns. Eu i-am dat la fetita la gauricile de la urechi cu tetraciclina. Eiii, tot antibiotic.
Aura(36+) mamica Nicoletei
POZE
iulyp spune:
Ralucuta si Doroti bine a-ti revenit printre noi dupa experienta nasterii.
Lyly te rog sa nu ma intelegi gresit. De fapt cred ca amandoua ne intelegem gresit una pe alta, si vedem o nuanta de nu stiu ce in raspunsuri. Uite o
de la mine.
POZE
iulyp spune:
Am uitat sa va zic ce am facut ieri la control. Pe col nu l-a mai pipait si probabil de aia am uitat sa ii si pun ca la controlul de acu 2 sapt. am sangerat 2 zile. I-a ascultat inimuka lu bebe mik si in final dupa ce era nedumerita ca se suprapuneau bataile inimii lui bb cu un suflu placentar, s-a auzit bine.
Spre deosebire de celelalte fete care au intrerupt gynipralul noi continuam cu el inca vreo 2 sapt. ca pleaca dr. la o nunta in Bacau si revine abia pe 7 iunie. Asa ca stresu e cat casa. Acu ma lasa acu ma ia si tot asa.
POZE
iulyp spune:
Gata am schimbat si saptamana la semnatura.
Nu stiu daca mai reusesc sa intru azi da le urez nastere usoara celor care nasc maine.
Aura(37) mamica Nicoletei
POZE
carminabulina spune:
MAi fetelor eu sunt cam varza ca mamica. Bebele meu cred ca afacut colici. Zic "cred" ca nu sunt sigura daca asta e sau trebuie de fapt sa-i schimb formula de lapte. De 2 zile de cand are colici, daca ii are, manaca foarte putin, mai exact pe zi ce trece isi micsoreaza ratia de lapte si urla ca din gura de sarpe...habar nu am ce sa-i fac, mi se rupe sufletul de mila lui si imi vine sa plang si eu alaturi de el si sa mor
. Maine as vrea sa merg la dr. cu el dar inainte de a face pe mamamica paranoica poate imi spune si mie cum se manifesta colicii? Eu banuiesc formula de lapte pt. ca dupa ce manaca cam 50-60 de ml incepe sa urle si sa-si bage mainile in gura ca si cum ar mai vrea sa mamance dar nu accepta laptele din biberon nici in ruptul capului. Insa vreau sa stiu daca asa se manifesta copii care au colici sau cei carora nu le place laptele pe care il beau
. MA simt 

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;29/st/20060515/n/Mihnea/dt/8/k/91fd/age.png