Mamici de mai-iunie 2006(89)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

virgi multumesc. Miscare facem chiar foarte multa cel putin 2 ore de mers pe jos ...plus tenis de camp -asta in weekend-(shhhhs sa nu mai auda nimeni) plus curatenie in casa, acut piata,...aspirator etc., suntem foarte active....hmmm cred ca totusi prea active pt perioada asta. Si iar se pune de un tenis si eu am mancarici in palma .

Andreea cu Petra 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Fetelor, cum arata dopul ala gelatinos? Sunt in asteptarea lui....
Zax, o sa adaug imeadiat datele in listuta.
Papadie, multumesc pentru incurajari, sunt binevenite!
Amiss, cred ca exagerezi cu tenisul... si eu joc tenis de camp, dar in timpul sarcinii n-as risca, chiar daca as avea colul beton armat!

Lacri 38+4

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

LACRI cred ca iti imaginezi-ca si mine de altfel-ca dopul gelatinos e un dop.....ei nu!este exact ca atunci cand te uiti pe chilot si vezi ca ti-a venit stopul....doar ca este rozulie scurgerea....pupici!

RAALUCUTZA39s+2zcuRAUL CELESTIN

Mergi la inceput

FELICITARI NOILOR MAMICI!SA FITI SANATOASE SI SA VA BUCURATI CE PUIUTII VOSTRI1

EU VA MULTUMESC DIN SUFLET PT TOATE URARILE VOASTRE SI TARE M-AM MAI BUCURAT CAND AM AJUNS ACASA SI AM VAZUT CATE GANDURI BUNE AM AVUT!

RAALUCUTZA39s+2zcuRAUL CELESTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Buna fetelor,

Si eu am ajuns aseara la dr. T, pentru controlul de 36s. Conform analizelor si rezultatelor de ala Iosup atat eu cat si bebelina suntem foarte bine. L-am intrebat in ce perioade este plecat din tara si asa am aflat ca nu va fi aici intre 2-5 iunie si 18-21 iunie. M-am cam inmuiat cand am auzit de ultima iesire, caci eu urmeaza conform DPN sa nasc intre 18-22 iunie. Dar mi-a spus sa stau linistita ca o aducem mai devreme.

I s-a intamplat cuiva sa i se induca travaliul??? In ce consta?? Are contraindicatii, sa spun asa???

Lyly, cat de dureroasa este procedura de deschidere a colului?? Macar sa fiu pregatita sufleteste ...

Am spus ca dupa 5 iunie, cand stiu sigur ca dr. este in tara, voi incepe sa ma plimb mai mult, caci eu si-asa am avut probleme cu colul scurt. Poate totusi o sa vina de buna voie pe lume cea mica.

Ah, si am intrebat de trusa epidurala si mi-a spus sa o cumpar de la farmacie. Urmatorul control va fi la 38s.

Steluta 36s+.

Mergi la inceput

STELUTZA stai linistita ca nu o sa te doara deschiderea colului....o sa spui ca te gadila fata de urmatoarele dureri....eu doar te pregatesc!scuze!si fii sigura ca nici nu iti poti imagina-doar daca esti la al doilea copil-cum o sa fie la nastere!ca si eu imi facea´m ganduri si idei si nimic nu a fost cum am gandit eu!am sa scriu povestea nasterii mele si ai sa citesti acolo!pupici!

RAALUCUTZA&RAUL CELESTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

papadie multumesc frumos
multi
voi ati incercat sa educati copilul sau cand e putin mai lare
citeam intr-un articol pe net ca e bine sa incerci sa ii dai sa pape doar la ore fixe .... dar ma gandesc ca nu prea ai cum sa te intelegi cu el la varsta asta
tin pumnii viitoarelor mamici
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

Ai avut dureri in perioada asta? Pe mine nu ma mai parasesc de ieri.. acolo, in zona respectiva.... nu ca m-as plange... asta e!
Travaliul tau a durat ceva-ceva, asa-i?

Lyly,
Da, eu simteam niste intepaturi undeva cred ca in col, de imi venea sa ma urc pe pereti.
Dopul gelatinos, la mine a fost ca o bucata de... piftie, asa mai moale :) Nush cum sa zic. Si a fost galbui la culoare, spre maroniu deschis.

Uf, da, travaliul meu a fost de 20 de ore, din care 4 ore am impins. Marti dimineata la ora 6 mi s-a rupt apa dupa ce am avut primele 3 contractii din viata mea, ca nici Braxton-Hicks nu avusesem pina atunci. Iar miercuri dimineata, la 3:43, am nascut. A trebuit sa o scoata cu forcepsul, ca era in pozitie transversala (cu capul in jos, dar cu fatza spre stinga mea) si, oricit de tare am impins in alea 4 ore, ea tot aluneca inapoi dupa ce iesea putin.

Medicii se tot minunau de cit par avea, ca ii vedeau capul, si eu muream de nerabdare sa iasa, s-o vad si eu odata :) Iar cind a iesit capul si imediat i-am auzit primele scincete, m-a pocnit un plins din ala in hohote. De fericire, normal :) Cind mi-au pus-o pe piept, s-a oprit brusc din plins si s-a uitat la mine cu niste ochi larg deschisi, ca si cum ar fi zis "aha, deci tu esti plingacioasa aia care se tot vaita de doua saptamini ca nu mai ies odata" (vezi ultima poza de pe pagina asta)

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Aida, multumesc pentru raspunsuri. Da' stiu ca te-ai chinuit, nu gluma... bine ca sunteti ok amandoua! Parca nici epidurala n-ai facut, din cate imi amintesc. Dar papusica ta este dulce foc, restul nu mai conteaza...

Steluta, daca nu nasc eu exact la inceputul lui iunie, ai sa vezi... Am presimtit ca dr.T n-o sa fie disponibil, de-aiaam fugit la altul . Dar tie iti tinem pumnii, sa fie disponobil. Deschiderea colului a durut, asa cum am mai scris, ca la histerosalpingografie. Zici ca ti-a bagat cineva cutitul acolo...
Adio gym, adio condus masina. Abia mai merg pe picioarele mele, burta a coborat vizibil.

Raalucutza, multumesc si tie pentru raspuns. Ne vedem curand la scutece!

Va doresc in continuare weekend placut!

Lacri 38+4

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Ba da, Lyly, am avut parte de epidurala in ultimele 6 ore de travaliu, si sa-i dea Dumnezeu sanatate cui a inventat-o! Cind au adus forcepsul mi-au reinnoit doza, pentru ca deja incepusem sa simt iar durerea. Odata introdus forcepsul, durerea ar fi devenit si mai crunta. Mi-au facut epiziotomie, dar m-am si rupt in inca doua locuri, din cauza presiunii forcepsului.

Fetele care mai nasteti natural, daca puteti sa vi se faca epidurala, acceptati! E diferenta ca de la cer la pamint, si asa mai apuca si mamica sa se bucure, cit de cit, de momentul nasterii. Daca nu, stringeti din dinti, ascultati indicatiile moasei in ce priveste respiratia, si ginditi-va ca, odata nascut puiul, uitati de toate durerile posibile :)

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput