Suceava - (nota) 10!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Buna fetelor!
Treceti-ma si pe mine pe lista,normal! Numai ca eu nu stiu cat de des voi putea intra.
Monica-10 martie 1979 si doi pitici Vlad-Ioan 27 ianuarie 2002 si Matei-Calin 14 martie 2006.

Si mama imi zicea ca la Suceava ploua si e urat afara si ca vrea sa intoarca harta invers si sa fie la Sv vremea de la Bucuresti ca ei tare ii place vara si soarele.Hai ca poate iese soarele si pe acolo!
Va pup si fug la bucatarie acum cat doarme bebe ca dupa aia nu se stie...

Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

moni, esti si tu pe lista...
mai, da unde ati disparut restul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Hop si io cu metio... mai ploo, mai iese soarili... in general bini, dar nu e vreme de iunie

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Mai fetelor v-am cautat mai inainte si nu v-am gasit , cred ca am dat vreo 3 pagini si am zis ca-s nebuna, ca nu mai stiu unde-s fetele. Multumesc ca sunt pe lista megbeng.
Eu am venit la 16 de la serviciu si acum fac supa de pui cu galuste ptr pisicul meu( Cristian). stiu ca e sarbatoare mare dar astae... Ce nu face mama pentru pui mic si cuminte. voi ce mai faceti mai fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Lume, lume, poftiti la Zilele Humorului! Macar in imagini daca la fata locului nu ati ajuns!

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Suuuuupeeer poze!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

fetele cochetele, noi mai rar saptamina asta pe-aici, dintr-un motiv foarte important : simbata botezam zamfirucul !
stiu, stiu, are deja patru luni si aproape o saptamina...
dar ce sa fac, pina am reusit sa ii pun de comun acord pe nana (prietena mea cea mai buna, care prin natura meseriei si datorita faptului ca e casatorita cu un francez, nu e prea usor de gasit pe-acasa) si pe nanu (fratele lui tati, venit din State special sa-si vada fina) ca ba nu putea ea ba era plecat el, of, greu a mai fost... dar acuma totul e stabilit, am vorbit si cu parintele, i-am amenintat pe toti ca daca imi strica aranjamentele o incurca rau de tot cu mine... si asa se face ca saptamina asta sint prinsa rau, azi am facut liste peste liste, miine am zi de cumparaturi si curatenie, miercuri fac prajiturelele, joi antreurile iar vineri il las pe tati sa faca si el cite ceva prin bucatarie si eu mai fac un pic de curat.. buni si matusica s-au oferit si ele, dragele de ele, sa ma ajute la taiat, curatat, ornat, etc...
eu sint tare emotionata si abia astept sa se faca simbata !
am si eu o intrebare pentru fetele care si-au botezat ghemotoacele recent, cit se mai da la preot ? (stiu ca nasii sint cei care au aceasta placere, dar nanul traind departe de tara m-a intrebat si n-am avut raspunsul la mine !!!) stie cineva ? si ce trebuie de pregatit pentru la biserica ?
va pupacim fetelor cochetelor si va dorim zile calduroase si insorite, ca doar e vara, nu ? (desi mie mi-e frig in casa, iar afara bate un vint de Obcini de te intoarce din drum !)

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Multumim ca ne-ati trecut pe listuta si ca ne-ati facut oficial membri ai clubului Sucevenilor!
Abia acum am terminat de lucru si am intrat sa va salut si sa va readuc pe prima pagina!
Mi-e un dor de Suceava,fereasca Dumnezeu!!!Cu voi parca sunt un pic mai aproape de casa.
Am fugit.Noapte buna!

Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Meg FELICITARI !!!
Cum te simti? Iti doresc sarcina usoara si ai grija cum conduci .

EDIT: am citit la "Cabinetul Psi", banuiesc ccc ca nu am inteles aiurea.

In rest pup toate fetele, de la mic la mare

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Meg iubita, sa nu ne spui tu noua.....wow....felicitari!

Iacata ca ai sa dai de baut si pentru un motiv in plus fata de cele enumerate de tine.,....asta speram si eu de fapt....

Sarcina usoara si sa ne dai toate amanuntele posibile!
Te pupam!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput