Suceava - (nota) 10!!
Raspunsuri - Pagina 10
Dandush spune:
Eveline , sa-ti traiasca nepotica si refacere usoara si rapida proaspetei mamici . Bravo! Chiar ma bucur
D.K.
eveline spune:
Multumesc fetelor....abia astept sa ajunga taticul celei mici acasa la el sa descarce poza (numai una a apucat sa faca....) sa mi-o trimita pe mess si s-o vad pe dragoste....ma gandesc ca vreo doua zile n-am ce cauta pe la spital....am sa-i transmit urarile voastre.
Mai vreau sa aud ca si mamica e bine si ma linistesc.
Eu sunt super de bucuroasa caci cu trei sapt inainte de nastere a facut un echo si i-a spus ca are cam 1800g (cu erorile de rigoare dar care nu-s mai mult de 400g)....asa ca acum cand aud ca are 3020g...wow....
Ana si Bianca-iubita
megbeng spune:
o sa ne arati si noua poza, daca te rugam frumos?
eveline spune:
quote:
Originally posted by megbeng
o sa ne arati si noua poza, daca te rugam frumos?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76721" target="_blank">suceava!
...sigur....abia astept s-o vad si eu...
Si mamica se pare ca e ok...
Ana si Bianca-iubita
carmen spune:
Eveline, sa-ti traiasca nepoata. Refac firul si imi amintesc ce faceam eu dupa operatie: intrebam non stop daca e fata, ce greutate are si daca totul e OK si ma dureau toate cele de parca ma calcase masina aia de tasat asfaltul.
Simina tu nu ai nascut "on line" cu noi dar esti in sufletele noastre si abia asteptam sa aterizati la suceava ca sa impartasim bucuria cu tine.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
megbeng spune:
a nascut simina???? nu stiam!! unde e anuntul??
Dandush spune:
quote:
Originally posted by megbeng
a nascut simina???? nu stiam!! unde e anuntul??
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76721" target="_blank">suceava!
Nici eu n-am stiut......
D.K.
megbeng spune:
mai, stam noi ce stam, da si cand ne dezlantuim..eu astept telefonul ala sa merg dupa pachet, asa ca nu ma apuc de invatat ca daca ma intrerup duap ce abia m-am apucat imi fac numa' nervi...asa ca butonez pe forum...
eveline spune:
Ia uitati aici .
Iubita mea nepotzica.....sa-mi spuneti daca se deschid pozele....nu le las mult ca nu am acceptul parintilor....
Ana si Bianca-iubita
megbeng spune:
da,da, am vazut! ce bebe rozutz!!!!
foarte frumos! felicitari "autorilor"