DESPRE HOBBY
Fiecare dintre noi are o mica dambla( e politicos sa zic asa? Nu prea )
Mie imi plac cartile postale vechi,dantelele si rochiile de-acum 60 de ani sau mai mult, cartile vechi si cu subiecte indedite .
Voi ce colectionati in afara de muulte poze ( ca si mine )cu cei mici ?
Raspunsuri
corap spune:
:) instrumente de scris (dar asta e mai mult o nevoie irezistibila, decat un hobby, pur si simplu nu ma pot abtine sa nu cumpar)
pietre si scoici (am carat la bolovani de prin excursii...)
ciorapi
c
ana_maria222 spune:
eu am notele de plata de la toate restaurantele in care am fost in ultimii 10 ani (majoritatea de cand am fost cu ei mei)...
Sunt nebuna, nu?? ![]()
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
Olivia26 spune:
Cd-uri...![]()
"Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru"
Eu si sotiorul meu iubit
leliutza spune:
Te rugam spune-ne bancu !!!!!
Si ca sa revin la damblalele mele
, eu colectionez cufere (am pana acum 24 de bucati) si tablouri cu maci (din astea am doar 11 bucati, dar ca sa-l disper la maxim pe sot
) am gasit chiar si faianta pt baie care are din loc in loc cite o floare de mac micuta si draguta).
Si inca odata, te rugam spune-ne/scrie-ne bancul!
Multumim
Leliutza
ligeea spune:
Eu mi-am cumparat carti postale cu subiecte din Delta de pe www.okazii.ro E un site bunicel ,structurat cam ca ebay si gasesti tot felul de chestii. Puteti incerca . I-am luat celui mic o gramada de carti cu povesti si poezioare pe care altfel nu le gasesti in librarii la preturi derizorii -1 RON si in stare foarte buna de la sectiune anticariat . dati si voi o raita daca va intereseaza .
Au avut o panza cu maci misto la 11 EURO de bun gust , acrilic pe panza .
Mik spune:
Bancul mai intii :
Vine televiziune la badea Gheorghe cap_ist fruntas. Si il intreaba :
Ziaristul : cite vaci ai, bade ?
Gheorghe : 100 la CAP si 2 acasa.
Z : Vai ce multe ! Si gaini ai ?
G: 2000 la CAP si 20 acasa.
... (se face lista la toate animalele domestice)
Z: dar un hobby ai ?
G (care nu stie ce-i aia raspunde prompt) : unu acasa, unu la CAP.
Asa si eu : un hobbby la serviciu : ingrijit plantele verzi, hobby acasa : citit in liniste si pace.
Mik.
amarantina spune:
Decoratiunile interioare. In magazinele de profil petrec mai mult timp decat in cele cu toale si cosmetice.
De colectionat nu colectionez nimic (inca), mi-ar trebui cateva zeci de mii de euro pe an ca sa cumpar toate piesele care mi-au placut.
Aldebaran spune:
Si eu sunt cu decoratiunile interioare, nu colectionez obiecte in schimb am o gramada de carti si reviste pe tema asta.
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze
filmulete