GRADINITE DE STAT ,BUNE,IN SECTORUL 5
Cine stie gradinite de stat,bune,in sectorul 5 ,aproape de str.13 septembrie,il rog sa ma informeze si pe mine pentru ca din toamna va trebui sa-l dau pe Vladut la una din ele;am incercat la gradinite particulare insa nu am gasit nici una si aproape de noi si rezonabila ca taxe.
Multumesc,m.
Raspunsuri
cl spune:
Miruna, cati ani are Vladut? O gradinita buna este nr.150(aproape de Eroilor), dar am impresia ca nu primesc copii foarte mici. Aici este baietelul meu. Programul este scurt 8-12. O alta gradinita este nr. 271, langa Fac. Medicina. Are si program lung. Nu stiu cat de buna este, parerile sunt impartite. Mai este o gradinita de stat aproape de Piata Cotroceni(are si program lung), nu mai stiu pe ce strada, care am auzit este buna. Peste tot insa, daca vrei sa mergi la sigur, ti-ar trebui o pila sau insistente foarte mari. Vezi ca cererile de inscriere se fac cam in perioada asta. La nr. 150 se fac din 15 mai. Multa bafta!
Claudia si Alex(4 ani si 3 luni)
CristinaT spune:
Oana a fost 3 zile acolo, pentru ca s-a imbolnavit.
Nu m-am hotarat inca daca o mai dau acolo sau nu.
Avantaj: foarte putini copii, dar cu diferite varste.
Desigur au si dezavantaje.
Dar noi am fost prea putin acolo asa ca ... nu stiu prea multe.
Oana era mica atunci, 2 ani si jumatate si cum ar fi fost mai mult bolnava, mai mult plateam decat ne duceam. Oricum ea a fost bine abia la sfarsitul lui noiembrie (din septembrie), asa ca nu prea mi-a mai ars sa o dau pe timp de iarna sa o luam de la capat!
3 ani !!! pe 14 februarie
miruna28 spune:
Are 4 ani si 8 luni acum;da,multumesc,insa tot este putin cam departe avand in vedere ca stam pe str. 13 septembrie .
La acea gradinita am fost insa nu mi s-a spus 60$ ci 2 400 000 lei;erau putini copii si nu prea aveau spatiu de joaca afara;nu stiu,ne mai gandim.
Bombonica27 spune:
quote:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12220
Originally posted by kinderland
O gradinita bunaeste acolo unde:
-exista cel putin 2 metrii patrati de copil
-o educatoare la 4-5 copii
-beneficiaza de loc mare de joaca
-unde de la ora 8-14 nu se vorbeste decat in germana in institutie
-se asculta muzica in germana
-unde se face o evaluare psihica, fizica si sociala a copilului la fiecare 3 luni in fata parintilor
-dialogul si respectul ptr parinti e vital