Bebelusi de ianurie - februarie 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Daniela am vazut si pozele cu Ioana,e o scumpete pletoasa mica! Mai, si a batut-o la puncte cu decolteul pe Diana! Am eu senzatia, sau va dati iar la Mario cu decolteul ala?

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Na..cind sa-i dau si eu piureul de banana, mar si caisa facut de mine s-a culcat..pai dupa s-a tirait si a stat la calculator cred si eu ca a cazut lata!

poze noi - 25 mai - Bia cu bunicii
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna fetele. Nu am mai scris de mult timp. S-au intimplat multe, si bune, si rele. Am avut vreo doua colici biliare de am crezut ca ma urc pe pereti, am descoperit ca am o pietricica de care habar nu aveam. Am stat internata in spital vreo 5 zile cu suspiciune de hepatita (ca ma ingalbenisem toata), timp in care Razvan a stat cu mama acasa s l-am trecut pe lapte praf. Bine ca a vrut sin cind m-am intors de la spital. Facusem icter mecanic de la pietricica de la bila. I-am facut vaccinul si a plins muuult, a facut putina febra, mai era si putin fornait, iar a doua zi aveam botezul. Bine ca nu i-a crescut temperatura peste 37,8. La botez nu a plins pt ca preventiv i-am cumparat o suzeta pe care a molfait-o cu spor. Intre timp ne-am mutat di garsoniera intr-un apartament cu 2 camere, dar ce e naspa e ca sunt tintari (de la verdeata) si l-au cam piscat. Stiti cu ce il pot da pe RAzvan pt piscaturi? In rest suntem bine, gingurim si o certam pe mama cind nu ne baga in seama, tinem si capul chiar daca nu foarte bine inca, dar progresam. Am ajuns la 5.800 g. Acum vad ca tuseste putin de diimineata. Ma duc ca s-a trezit.

Oana si Razvan-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CATA vad ca Bia are nu numai guritza dulce ci si niste ochi foarte frumosi! Chiar daca sunt negri!
SILVI deci si Alain e kk cios si matinal...ca Diana

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Oana, pupicei lui Razvan, ne bucura ca sunteti bine, sanatate multa.
Cata , mai am o intrebare cum faci sa selectezi sa apara doar cateva poze din album? Trebuie activat ceva din contul comun? Si in text cum bagi pozele? Na, ca sunt trei intrebari...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Momentan nu am net, dar sper sa ne tragem cit mai repede. Acum sunt la fratelu in vizita (cit nu e el acasa, ca altfel nu prind calculatorul). Ne-am reglat cu caca, facem o data pe zi, dimineata sau pe la prinz, in schimb mincare tot cam la 3 ore, e ceas, nu pot sa-l pacalesc. La plimbare cu carutul trebuie sa merg pe drumuri denivelate, ca altfel face scandal. In patut sta si parlamenteaza cu florile de la carusel, le cearta, ride la ele. Dimineata si-a cam facut program de trezit, cel putin in weekend-ul trecut, la ora 8, spre disperarea lui taica-su care ar mai fi dormit putin. Dupa ce se intinde bine din toate incheieturile, incepe si ride daca vorbesti cu el. Cam astea ar fi noutatile. Daca imi mai aduc aminte, va spun.

Oana si Razvan-Stefan

Mergi la inceput

Moni ai o cacacioasa...Bia a iesit ieri si alataieri o data singura, dar in rest ajutata ca se screme mult si mi-e mila sa o las..auzi, de cind cu diversificarea Dia mai vomita? Bia nu..rar mai da cite o gurita mica!Oachi imi pare rau pentru vestile mai putin bune, dar pentru mutat si botez ma bucur..pup!Silvi eu procedez la fel ca la semnatura si scri ce vrei, cum ai scris tu "poze" iar daca vrei sa fie numai o anumita poza, te duci pe ea si copiezi linkul de sus..asa introduci numai poza respectiva!

Ciresica Bianca

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Buna fetele!
Noi nu mai avem spor la scris.Ziceati de somnul de noapte al bb. Nici Ioana nu ma trezeste tot de pe la 2 luni jumate. acum doarme de la 9 pina la 6 jumate dimineata, maninca si apoi mai atipeste putin.Dupa care are chef de vorba-mai ales cu frunzele de pe balcon.
La noi ieri a fost o zi urita,a dormit mai tot timpul si am iesit afara pe la 8 seara.
cata, ce marca e palay gim-ul pe care il are bia, ca-i tare dragut.

any si ioana-catalina

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Lamonza scumpa..cica se gaseste mai nou si pe la hipermarketuri! Ce misto ca Ioana dorme atit...eu am 2 mese de noapte la 1 si la 5 (eu o socotesc de noapte), ca ea papa putin ziua!

Ciresica Bianca

Mergi la inceput