Bebelusi de ianurie - februarie 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ana-hai sa-ti vand un pont. Da-l pe Tberica-fara frica cu pafumel de fiecare data cand il imbracati si ai sa vezi ce distractie iese. Alexandre a primit de la niste prieteni in ziua in care s-a nascut un halatel de baie(carea cum ii e mic) si un parfumel. Cum maica-mea nu stia ce sa-i mai faca pe langa freza cu peria, spalat pe fata cu o apa speciala(mirositoare si aia)bineinteles ca ii tragea si cu parfumul...si s-a invatat baiatul......la noi imbracatul e motiv mare de distractie, iar datu cu parfumu' e punctu culminant(un fasss mic pe haine ca oricat ar fi ele testate nu am dat pe piele).cum vede parfumul rade de nu mai poate, iar daca il trantim in carucior si am uitat faza asta face o mutra de bosumflici si asteapta: parfumul......asta spre bucuria lui cristi, care daca ar putea trai intr-un magazin de parfumuri ar fi cel mai fericit om...incearca -e amuzant.....
TIMISORENCELOR- ati fost superbe toate trei si uite asa v-ati facut ditai gasca gata de joaca.......
na.......ca tr sa pun punct....se trezeste inamicul

am uitat sa zic: aici duminica e ziua mamei.am zis si eu un "aaaaa.....chiar....acum sunt si eu mamica!" sa vedem daca s-a auzit si s-a inregistrat. ai grija irina!

ana si alexandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

quote:
Originally posted by anasebe
V-am spus ce a primit de la mama mea de 1 iunie?! A primit o apa de toaleta pt. bebei de la Mustela. Miroase superb! Iar pt. fetite gama e mult mai variata.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

dar e bine sa-i dam cu parfum asa devreme? nu e cumva pt. copii mai marisori?
ca am vazut si eu in Italia parfumuri de firma pt. coii, dar nu cred ca erau de bebei.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ana Hai ca de abia astept sa vad cum reactioneaza si daca se invata cu asa ceva.

Giova E pt. bebei, e testat antialergic, dar exact cum spunea si Ana nu am de gand sa-l dau pe piele, ii dau si eu un fsss pe haine.

poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Gio Da, exista si in Ro parfumuri de firma pt. copii, dar asta e si pt. copii sub 3 ani.

poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

AnaSebe, m-ai omorat cu centrul de joaca al meu (al Anei). E adus de nasha fetei din Franta. Nu stiu cat a dat pe el. NU e Fisher e Bawi (de parca tare le-ash avea cu firmele astea pt copii, dar am fugit si eu sa ma uit pe punga). LA noi sunt oricum niste preturi de intepenesti la tot ce poti cumpara pt copii. Si spre rusinea noastra, noi ne taaare codim cand e sa luam ceva. Ana mea a primit jucarii din Franta, aduse de frate-meu care a muncit acolo, caruselul tot de la fratelo, centrul de joaca de la nasha. Noi i-am luat: carutz, bouncer si lucruri practice in general, hainute, alea alea. Rochite avem doar primite. CAt despre apa de toaleta pentru copii......sunt sigura ca miroase super fain, dar printre atatea si atatea prioritati, la asta nu ne-am aruncat. Noi cam folosim Bubchen, nu de alta dar eu m-am ales cu o plasa de mostre de la BabyExpo din toamna, am mai cules ceva si in primavara si restul le-am cumparat ca le-am vazut bune.
Andiaroro, ce faci cu piftiile pe vremea asta? SI mai zi-ne si noua ce nazbatii face nazdravanul. Deci ca altitudine suntem "pe-acolo".
VAzut poze Nicolas si Ioana Alexandra, care stiam ca au poze noi! Teolinda, credeam ca Nicolas e mai brunet, dar in comparatie cu tatal lui, e mai deschis la paruletz. Si seamana cu tine, dar nu la trasaturi ci cumva la atitudine: pareti amandoi mai contemplativi.
Fetele, noi va cam si va dorim un weekend minunat, ca noi ne refugiem la tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Iar daca si fii-mea e la fel de pretentioasa ca mine cand e vb de parfumuri.......pai cred ca tb sa-i iau vreo 10 pana sa nimeresc unul sa-i placa. Barbatu-meu bine intentionat, de frica sa nu faca vreo gafa la parfumuri m-a pus pe mine sa aleg, eu fiind in tara, iar el sa cumpere, din Germania. Si am umblat si am ales si i-am spus, a venit omul acasa cu parfumul, l-am dat pe mine si era sa leshin toata de greatza (bine eram si gravida). Si de atunci sta frumos parfumul si nu-l pot folosi. Si prin toamna a mai facut o incercare, a vrut sa cumpere fix parfumul care il avea acasa si se terminase. Vine triumfator acasa: numele era cel care tb, firma care tb, insa ambalajul era altul, era alta varianta a parfumului care imi placea........evident nu era acelasi si nu mi-a placut.. Oricum n-am mai folosit parfum de mai bine de un an, adica de cand am ramas gravida, intai din cauza gretii, apoi la fel nu-l suportam, dupa nashtere de frica sa nu aiba fata vreo recatie la parfumul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE am vazut ultimele poze cu TEA,doamne ce-mi place de ea! E o scumpete si ce fain ii sta in verde! Am vazut si salteaua aia,chiar ca arata fain! Si evident am admirat-o cu fundul in sus! In mod cert i-a luat-o inainte Dianei la capitolul fundul in sus
ANDIARORO lasa ca se rezolva cumva treaba! Deci Alexandre e tot asa jucaus! Mai arunca lapticul afara? Voi ati trecut la papica? mai zi-ne si de el!

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

Nici eu nu m-am mai dat cu parfumuri de un cincinal! Nici nu am decat falsuri prin zona,parca.Aveam ceva primite, de firma, dar pe bune ca nu-mi placeau cum miroseau si le-am dat unei verisoare studenta! Acum ciuciu asa ceva ca sunt alte prioritati ... ca de obicei
Cat despre Diana cred ca i-ar placea,deocamdata i-am dat sa miroase zambile,lacramioare ...etc.

POZE DIANA

Mergi la inceput

Ghita tocmai a dezintegrat calutzii Dianei...i-am facut poze Are ea pe cine semana Acu il pun sa le bage inapoi pe fir

POZE DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Ce stiti despre pastilele pt tintari? putem sa le punem in camera la bebei?

Oana si Razvan-Stefan

Mergi la inceput