Bebelusi de ianurie - februarie 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 14
utocatalina spune:
Bee ai dat boala in fete cu jucaria Anei..si in mine!
Este super bestiala si se vede ca-i place mult!
Bi doarme in front si eu il astept pe Dan sa bagam niste solar...pentru prima data, ca atunci cu suvitatul nu am mai ajuns ca-i venea ora de masa!
Nu stiu cum e cu parfumul pentru bb, dar mie imi place cel mai mult cum miroase Bia a sapun cu galbenele!
poze noi - 25 mai - Bia cu bunicii
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca 
maraki spune:
Mai are cineva probleme ca mine, sa nu se vada mesajele intregi? Tot ce ati scris sant mesaje care au lipsa multe cuvinte si nu inteleg nimic....
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Intru pe fuga ca dupa aceea am musafiri si o groaza de treaba!
Azi mi-a mancat cum nu se poate mai prost, 65 ml, 50, 40 si uite asa m-a tinut pana acuma cu nervii in pioneza. Am sunat-o pe pediatra, ea zice ca n-ar trebui sa aiba efectul asta decat peste 3 zile ca antihepaticul da inapetenta, bun zic, deci si peste 3 zile sa ma astept la asa ceva. Mi-a spus sa-i dau Sanasol, ca sunt pt stimularea apetitului, in fine, m-am enervat si m-am dus la vecinica mea care are si ea un bebelush si ii da lapte Humana. Am luat o portie de 135 in cap, mi-a baut tot. Am ramas interzisa si l-am manat pe sotz fuga-fugutza sa-i cumpere Humana. Deci acuma avem acasa Milumil, Nan si Humana, poate mai diversificam paleta ca nu pare suficient de larga....
Sper doar ca sa o tina macar pana terminam o cutie, ca altfel ma impusca sotzul, la cate experimente fac pe ea, Mengele trebuia sa ma cheme! ![]()
febra n-a mai facut, adik 37 cu 5 zice pediatra ca e doar stare subfebrila si nu trebuie administrat nimic, pai nu i-am dat, dar azi toata ziua a fost cand rece la frunte, cand f. calda, de m-a zapacit de tot.
Va las, ca plange copilul!
la toate fetele, intru maine!
Ingrid S si
Diana
monica70 spune:
Ne-am intors de la plimbare.Am stat vreo 2 ore afara,incolo a stat treaza si a studiat primprejur,cat am stat pe loc in fatza blocului la o prietena a dormit,iar la intoarcere s-a cam marait,cred c de la dinti ca-si intorsese suzeta invers si o rodea!
Ne-am luat si caruciorul tip umbrela pe care mi l-a donat prietena-mea,dar acum nu stiu daca sa incep sa-l folosesc ca n-are decat 5 luni,e el usor inclinat dar.....voi cum faceti?
Ingrid pai mie de data trecuta mi-a zis pediatra sa-i dau preventiv supozitoare,sa nu astept sa faca febra! Fiecare pediatru cu ideile lui, normal...
acum nu pare sa aiba,dar tot ii dau la culcare inca un supozitor,sa dorm linistita...
MARAKi nu pricep ce are,ca la mine se vede tot...
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
anasebe spune:
Maraki Si la mine merge bine.
Moni pune puze cu Ghita demotand calutii si cu Diana ca taaare dor imi e de ea. Ah si cu carutul ala, ca nu inteleg faza cu umbrela
.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
Giova spune:
Am venit si noi de aFARA.- scuze a fost Marco. imi apasa si el pe te miri ce aici, ca e la mine in brate.
Am fost la Real si am vazut ub centru gym de la Fisher-price, in genul lui al meu, dar mai fain, la 3 mil. m-a luat repede Clau de acolo
.
Maraki si la mine se vede super bine tot.cine stie ce are compu. tau.
Ingrid deco nora-mea face iar fite la papa? sper sa-i mearga bine cu Humana.
Moni deci a fost cuminte Dienuta afara. foarte bine.
Mi-a mancat multa branzica cu caise si doar 50 ml lapte
.
Saliveaza Marco la bgreu si mai nou isi mananca buza de jos.Mama mi-a zis sa-l ung cu miere la gingii ca e cel mai bun tratament. de calgel am auzit numai lucruri proaste.nu stiu ce sa fac.
Bine ca nu e marait, e un cumintel si un zambaret cu toata lumea.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
monica70 spune:
Diana e in patutz se chinuie sa adoarma,o supara rau dintii,mai nou e maraita seara si in fundul gol si abia se culca! Si calgelul e egal cu zero.
GIOVA i-as pune miere dar parca e alergena....nu?
ANASEBE am la incarcat acumulatorii si oricum caruciorul e in balcon si cam plin de praf ca l-a tinut in garaj.Dar maine dupa ce il cosmetizam,o sa-i fac poze.Am zis tip umbrela ca se inchide cu o mana,mai bine zis cu piciorul
,e usor si se poate duce usor intr-o mana,un pic mai voluminos ca un umbreloi
Am ceva poze descarcate de ieri si alaltaieri,cred ca in plina actiune de rontzait.Sa vad ce mai pun si ce mai sterg de pe acolo! Alea cu Ghita sa vad,daca mai gasesc vreo baterie cu care merge le descarc ![]()
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
Giova spune:
Moni stiu ca e alergena, dar e putina, doar pe deget ii punem putin si masam gingiile.
Altii carora le dau miere, n-au nimic.
Oricum eu am uitat sa cumpar miere, caci am mancat-o eu pe toata.
.
Ai carucior usor de vara? si eu trebuie sa-i iau, neaparat. In caruciorul asta sta in fundic deja, nu-i mai place inclinat.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
maraki spune:
la mine tot asa se vede..care o fi cauza??? pe alte site-uri se vede tot si trag concluzia ca nu e de la pc-ul meu....nici titlul capitolului nu se vede...mi-am dat seama ca e al nostru pt. ca postase Giova ultima![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
monica70 spune:
MARAKI 

Pe astea le vezi?
Conntacteaz-o pe Ursulina..ca o sa-ti explice cum e cu ...virusii ![]()
Giova deci e voie sa stea in fund? Ca taaaare vesela e cand o tin de maini si sta asa! Isi roteste capul sa vada daca o observa Ghita si incepe sa-i zica ceva...suuuper incantata! Ma gandesc ca poate sa stea in caruciorul ala vreo 2 ore...ca e mai lasat un pic pe spate, asta vechi in pozitia "in fund" e drept! Si cu mierea...ce sa zic,si banana cic ae alergena si tot ii dau,asa ca...se poate incerca!
A!Am pus si cateva poze...
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA