Bebelusi de sept - oct 2005 (119)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

oana, sa stii ca si Sarah se foloseste de mana stanga mult mai bine decat de dreapta; la ce varsta ne dam seama daca sunt intr-adevar stangaci nu stiu, dar stiu in schimb ca nu o voi forta sa devina dreptace.Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Alinam, l-am admirat si noi pe Vladut; este un frumos intr-adevar.Simo, ma intreaba Sarah de Luca si nu stiu ce sa-i spun. Poze noi, ceva...Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

si radu are o predilectie sa apuce cu mana stanga. dar stiu ca pana aproape de varsta scolara copiii sunt ambidextri, asa ca nu prea poti sa-ti dai seama acum.

dar asta e din amintiri vechi... nu stiu acum ce spun cartile de specialitate mai in trend...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

La multi ani Vladut, Eleni si David-Andrei!

Felicitari pentru dintisor, Valen!
Sa fie repede si fara dureri la Darius!

Abia astept pozele cu Miruna in cioco. Intre timp am vizionat una bucata de Vlad de Alina. Este superb, Alina, si nu pare deloc terorist, doar dulce . Imi place sa ma uit la pozele din albumul comun de bebelusi si apoi sa dau la albumele din lunile mai mari, ce s-au schimbat plozii nostri, deja au fete de copii - dracusori/ingerasi in toata regula.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

La cererea expresa a norei Sarah am mai adaugat cateva poze din parc cu Monseur Filosoful.

Va invitam sa le vizionati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Mai, dar Bianca pe unde mai este? Ce mai face bebe Milan? Uuuuu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

si nici sofia cu nuka nu se inghesuie sa scrie...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Codruta, cum a fost la Baby Expo in Cluj? Are rost sa mergem si noi pe acolo maine daca tot vom fi in Cluj sau mai bine ne vedem de altele?

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

of.....intru si eu sa raportez ca tot am reusit sa o adorm pe Noelia .

tocmai am venit de la pedi...nu degeaba era fata agitata...are rosu in gatut se pare. Mi-a dat niste picaturi si niste supozitoare. Pe acestea din urma nu le-am gasit ,, trebuie sa ies dupa cinci cand deschid sa mai caut.

sunt atat de ingrijorata pt ca tocmai acum(adica maine) trebuie sa plecam la lucru si ea va trebui sa ramana cu bona pana duminica seara. sper sa se descurce- ea in timpul saptamanii mai are grija de o fetita de 9 luni si de un baietel de patru luni-
am si uitat sa va spun ca am schimbat bona de we pt ca eram tarre nemultumita- poate o sa am timp sa va povestesc nazdravanii

Ceea ce e bun doar pentru tine, nu e bun de nimic!

Irina si Noelia - - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

aoleo Hilde nu am fost pe faza cand ai scris ca si voi sunteti liberi. sory acum am citit.
roxi si Hilde noi in septembrie venim acasa facem o intalneala sa vedem cum se plac copii

chiar asa, cum a ramas cu sarbatorerile din sept oct? ati hotarat ceva?
ca noi ne-am inscrie!

Ceea ce e bun doar pentru tine, nu e bun de nimic!

Irina si Noelia - - 25 sept 2005

Mergi la inceput