Transpiratia excesiva

Transpiratia excesiva | Autor: _giulianna_

Link direct la acest mesaj

Va rog sa ma ajutati, am ajuns in pragul disperarii, nu mai stiu ce sa fac. Am ajuns la concluzia ca sufar de sindromul "transpiratiei excesive" daca exista asa ceva.
Nu stiu ce sa mai faaaaccc , ma simt foarte prost, mai ales acum ca a venit caldura la subrat ma ud rau de tot si este foarte inestetic. In alte parti nu, numai la subrat ma ud de mor...Imi vine sa intru in pamant, lucrez intr-un birou, toate colegele mele sunt perfect uscate numai eu...uda leoarca.
Sfatuiti-ma va rog ce sa fac, am incercat cu tot felul de antiperspirante, cu bicarbonat, cu ceaiuri...nimic, nici un rezultat .
Stiu ca s-au mai scris si alte articole, am citit si despre bicarbonat dar n-a avut nici un efect la mine.
Inca o data, va rog sfatuiti-ma, sau poate este cineva medic endocrinolog si-mi poate spune ce sa fac si ce nu. Beau foarte multa apa, sarat nu pot sa spun ca mananc.....heeelllppppppp!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Draga Giulliana si eu am avut aceasta problema. Nu mai stiam ce sa fac, eram disperata. Cum am rezolvat-o?
Cu roll-on Sebamed peste care presar putin bicarbonat. Nu mai ud bluzele si nici mirosul urat nu mai apare. Merita sa incerci.
Zi buna!

printze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Incearca pudra de talc...

"Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Hello!
Aceeasi problema o am cu sotul meu. Transpira ingrozitor de mult. Si nu neaparat la subrat, dar ii curg siroaie de traspiratie pe fata.Daca bea un strop de apa, imediat ii iese prin toti porii Chiar si iarna daca intra de afara in casa, este fleasca.
Nu stiu ce sa mai fac, pt ca nu are leac.
Exista vreun remediu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Ai incercat ceaiul de salvie?
Din cate am citit eu face minuni nu numai in cazul transpiraiei excesive.

Gabica mamica

Mergi la inceput