Simptome de sarcina! - 18

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

neatza fetelor,eu z 20,dureri de sani cumplite si o pofta de mancare de nu am mai vazut.pupici dulci si o zi buna.

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Arinaa bun venit in randul aspirantelor! Dar sa nu stai prea mult aici da??? Fugutza la mamici!
Creatza vezi ca mai sunt sanse?? Tinem pumnii sa fie de bine!
Valicutza dragutza nu e prea devreme iubita pentru simptome? Z20... nu stiu ce sa zic.. avand in vedere intarzierea mare de luna trecuta. Tinem pumnii in continuare!!!
Helenutzaaaaa spor la prestat iubita!!!!

Eu sunt Z25 si nici un simptom... La mine neaparat trebuie sa vina rushii din cauza antibioticului!!! Nici nu vreau sa ma gandesc... Tineti-mi pumnii sa vina rushii!

Va tin pumnii fetelor!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

multumesc tuturor....pentru urarile de bine
1.luna asta am facut teste de ovulatie,dar ce m-a surprins pe mine,cea de-a doua liniuta care e linia de citire,nu cea de control,la mine era mai deschisa la culoare decat cealalta,iar pe prospect scrie ca trebuie sa fie mai inchisa,acum ce sa zic.....ca,conform acestor teste eu nu am ovulat?
2.dar daca nu e sa fie luna asta,ma bazez pe ajutorul vostru

arinaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creatza spune:

arinaa, si eu am facut teste de ovulatie luna asta si mi-au iesit toate negative... dar graficul temperaturii mele de pe fertility friend arata ca am avut ovulatie, iar rusii intarzie.
Asa ca nu pierde speranta din cauza testelor!

pupici,creatza

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
Helen Keller

Mergi la inceput

nu m-a rabdat inima si am mai facut un test acum, clear blue. parca s-ar vedea si a doua liniuta, foarte, foarte, foarte vag. s-ar putea sa fie doar in imaginatia mea.
se duce acum o colega sa-mi mai ia un test. il fac si va spun rezultatul

pup,
creatza

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
Helen Keller

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Creatza poate este cu ochisori!!!! hai ca tinem pumnii la fata ...

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Creatzooooo hai cu II mai repede!

Eu sunt fericita ca au inceput sa apara simptomele de rushi! Ii astept din clipa-n clipa... O sa le pun in vedere: de luna viitoare sa nu va mai prind la usa mea ca...

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

am facut si al doilea test. a aparut a doua liniuta roz, stearsa, cam dupa 10 min.
aveti idee cat de repede se da raspunsul la testul de sange pt sarcina? pot sa-l fac acum?

Helen Keller

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

quote:
Originally posted by creatza

am facut si al doilea test. a aparut a doua liniuta roz, stearsa, cam dupa 10 min.
aveti idee cat de repede se da raspunsul la testul de sange pt sarcina? pot sa-l fac acum?

Helen Keller

Scumpa, la medsana faci testul dimineata si ai raspunsul seara, la 19.30. Costa 560.000.
Si mie mi-a aparut a doua liniuta stearsa, dupa 10 minute si nu a fost bb. Eu iti tin pumnii, sa fie precum doresti.

Mergi la inceput

fug sa ma programez la medicover.tineti-mi pumnii!
va pup mult, mult

Helen Keller

Mergi la inceput