Simptome de sarcina! - 18

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

creatza: tin pumnii sa fie bebe!!!!

arinaa: eu nu prea am incredere in testele de ovulatie, am auzit ca dau foarte multe rateuri ... oricum te poti baza pe noi mereu suntem aici, toate impreuna sa ne iubim, sa ne indrumam, sa ne ajutam, sa ne sustinem asa ca iti tin pumnii sa fie bebe la tine (da-le incolo de teste!)

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Creatza,iti tin si eu pumnii sa fie cu ochisorii

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna! fetelor merci pt urarile de "spor la ".
creatza, hai ce faci cu rezultatul ala?iti fac galerie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creatza spune:

buna dimineata! azi-dimineata am facut inca 2 teste, un dr. Sigur si un Clear Blue. La dr. Sigur abia se vedea a doua liniuta, la Clear Blue era mai vizibila decat ieri(adica se putea vedea in orice lumina si din orice unghi).

Aseara am trecut pe la Medicover sa intreb sa analize de sange pt sarcina si mi-au spus ca se poate face in fiecare dimineata intre 8 si 14. Asa ca, nemancata si plina de emotii, m-am prezentat la medicover de dimineata. Ca sa aflu ca testul de sarcina nu se mai face! Mi-au aratat o nota interna din 16 mai prin care se luase decizia sa nu se mai efectueze acest test.

Prin urmare, tot nu stiu cum stau

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
Helen Keller

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

creatza eu zic ca sigur e cu ochisori daca la clear blue e vizibila a doua liniutza II
hai ca-ti tinem pumnii!!!

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Creatza a doua liniutza a aparut in primele 5 minute? Daca da, FELICITARI!!! Rezultatul nu mai este valabil dupa 5 minute... Vezi ca Bubuleana a facut de curant testul de sange dar nu stiu exact sa-ti spun unde... Las' ca te lamureste ea!

Fetelor.. la mine n-au venit rushii si simptomele au disparut! Mai astept pana duminica si daca tot nu apar o sa fac un test... Mi-e o frica... pentru ca eu am prestat la greu in toata perioada pana sa mi se faca rau. Sper sa nu fie tocmai acum cand chiar nu trebuie sa fie...

Va pup pe toate

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creatza spune:

nushulica si bibyrox, va multumesc pt incurajari!
am uitat sa va mai spun ca temperatura azi dimineata era in continuare 36,9, iar rusii nu mai dau nici un semn.

Ieri mi-am luat si analizele de sange si se pare ca am anemie normocitara normoculara (sper ca am scris bine). Ma duc astazi la doctor pt interpretarea rezultatelor.

Biby,iti tin pumnii sa se rezolve!

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
Helen Keller

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

creatzooo tin pumnii!!!
bibyloi sper din tot sufletul sa fie bine!!!

io mai am....AMR 4z

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Haideti fetelor trimiteti rushii la mine!!!!!!! Va rog eu mult!!!! Sa fiti norocoase luna asta!!!

Creatzo abia astept sa ne spui ce ti-a zis doctorul! Sper sa fie !!!!

Liana spor la munca azi iubita!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

creatzooo: esti gravida! daca Clear Blue a aratat a doua liniuta vizibila (si pe prospect scrie: chiar daca e neclara inseamna ca esti insarcinata!!!)esti sigur insarcinata!!! FELICITARI!! Poti face testul de sange la medsana, te poti duce dimineata pana in ora 12.00 si ai rezultatul in aceeasi zi pe la 19.30. Poti manca, bea, inainte de test...nu sta nemancata

bubuleana

Mergi la inceput