Mamici aspirante din nou (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

De abi am asteptat dimineata asta....si de data asta am cea mai frumoasa dimineata! Testul spune ca bb2 e pe drum....peste cateva luni ne vom intalni!!!!
Imi vine sa urlu de bucurie, sa topai intr-un picior...nici eu nu stiu ce-mi vine sa fac!
Doamne ajuta sa fie o sarcina mai usoara decat cea cu Alexia si bb2 sa fie sanatos!
Eu zic ca si acum o sa fie tot fetita...dar va spun sincer ca habar n-am cand am ramas insarcinata. UM am avut in 12 aprilie iar pana prin ziua 30 n-am avut sigur ovulatie iar de pe atunci "prestarile" au fost din an in Paste (si cum spune sotul "au fost de placere, bonus....nu pt bb"). M-am convins inca o data ca bb2 vine cand vrea el, cand te gandesti si te astepti cel mai putin.

Sim, iubita mea...am deschis capitolul asta intr-o doara, am luat-o ca pe o gluma ca cine deschide capitolul este urmatoarea care da vestea cea mare. Se pare ca functioneaza...deci Ioanatugs, Asi, Gio, beatriskiki....cin deschide urmatorul capitol?...predau stafeta si va intind amandoua mainile!

Va pup pe toate si va doresc sa ajungeti sa aveti o dimineata asa frumoasa cum am eu astazi!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Roandre de la 6 juma\te stau pe net sa vad ce spui...aveam niste emotii cat casa... Dumnezeule mare, sunt atat de emotionata ca plang si nu ma pot opri. Mihaela draga mea, ma bucur cu tot sufletul si sa fii sigura ca daca aveam numarul tau de telefon in clipa asta plangeam amandoua de bucurie...
Lasa-ma sa-mi revin si pe cuvant ca mai scriu, acum deja imi tremura mainile.
FELICITARI DIN TOT SUFLETUL!!! Sa-ti dea Bunul Dumnezeu o sarcina usoara su un pui sanatos si frumos!!!
Stai sa ma adun si revin!

Simona 6+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Hihihi! Mi-am inceput asa bine dimineata, eu arunc intr-o doara ochii in lista de mess sa vad ce zice lumea, cine s-a trezit....vad la Roandre II si...tring! Ce sa fie? Oare? Vaaai ce veste buna am primit in dimineata asta!
Sa ai o sarcina usoara si un bebe asa cum iti doresti!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Dragelor, trezirea, avem de sarbatorit!!! Un pui mic si drag si-a gasit loc la Mami Roandre in burtica!!!

Hai ca mi-am mai venit in fire, evident dupa ce mi-am trezit toata familia! Sunt atat de fericita. Mi-ai luminat ziua, Miha'! Doamne, ma bucur de parca as fi aflat din nou ca sunt insarcinata!
Ce scumpa esti, chiar ma pregateam sa-ti spun ca ar fi cazul sa updatezi listuta, dar fata mea harnicuta a stiut ce are de facut! Si uite ca urarea ta din primul post s-a implinit!

Intrebare: cine se grabeste sa deschida noul capitol? E clar ca am avut un graunte de dreptate.

Mihaela noastra draga, iti doresc din suflet sa ai o sarcina minunata de care sa te bucuri in fiece clipa, iar puiutul sa fie sanatos si sa vina la noi undeva prin februarie. Zic bine? Ca n-am calculat inca in functie de ovulatie. Tati ce zice? E fericit? Felicitari din tot sufletul! Si un pentru surioara mai mare, Alexia!!!

Simona 6+ si Ruxi

Mergi la inceput

Ah, ceva tot am uitat sa spun...la cate emotii am acum, nici nu-i de mirare! Luna trecuta noi am fost DOUA care am anuntat bebei cam in acelasi timp: eu si Clau! Asa ca mai asteptam un test cu 2 liniute!!!

Lory!!! Mi s-au inclestat pumnii (sa nu ma intrebi cum tastez!) si sa stii ca asa o sa-i tin pana vii cu vestea mare!

Simona 6+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Sim, iubita...mi-au dat iar lacrimile cand am citit ce ai scris...deh, acum sunt gravidutza si ma pot manifesta ca atare (mama ce mai plangeam la TV cand eram gravida cu Alexia...lol).

Se pare ca o sa nastem ca in aceeasi perioada...eu cred ca la inceputul lui februarie o sa fie marele moment dc bb2 nu se grabeste!
Cat despre lista...Doamne de cand asteptam sa trec si eu de partea cealalta a baricadei asa ca imediat am modificat lista!

Aissa, multumesc inca o data...si ti-am spus...te astept sa ma urmezi!

Eu sunt tot cu nodul in gat, am o greata continua dar atata timp cat nu vomit e de bine...lol. Sanii sunt putin durerosi dar nu cum au fost la prima sarcina cand nici hainele nu le suportam pe mine.
Altfel nu ma prea simt gravida...e clar diferita sarcina asta de prima!

Lory, te astept si eu cu o veste mare! Hai ca facem galerie!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Asa sa tot incepi o dimineata de duminica.
FELICITARI DIN TOT SUFLETUL MIHAELA !!!! SA-TI DEA DUMNEZEU O SARCINA CAT MAI USOR DE DUS, O NASTERE LA FEL SI UN BEBE SANATOS SI MANCACIOS!!!
Acum nici nu-mi gasesc cuvintele dar ma bucura nespus vestea asta buna si m-a emotionat mult, mult....

Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 11 luni) si 32+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Felicitari Mihaela!!!!!!!!!!!!!!

Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si cuminte!

Lory,Asi,Ioana,Aissa...asteptam sa urmati voi!!

Eu sunt in ziua a 10 a si ne punem pe treaba imdiat cum apar 2 liniute la testul de ovulatie.Nu ma astept deloc sa reusim din prima.

Hai,cine deschide urmatoarea un capitol nou? (eu in nici un caz fiindca sunt fete care au asteptat mult mai mult ca mine pe la aspirante)

toate aspirantele,oaspetii si gravidutele

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Felictari Roandre!!!!!!!!! Ma bucur mult pentru voi!!! Sarcina cat mai usoara!!!

Cat despre mine, cand voi stii ceva sigur, veti fi primele care vor afla.

Va pup

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Pentru Irinel - ne rugam pt micuta Maria, sa se faca bine si sa vina acasa...Iar voi sa fiti tari alaturi de ea.

Va pupam

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput