Mamici aspirante din nou (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Irinel, draga mea mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau...desi treci prin incercari greu de imaginat pt o mama tu mai ai timp si de noi!
Iti multumesc din suflet si sper ca luni sa va dau o veste buna.
Ma rog in continuare pt Mariuca si sufletul meu e alaturi de voi!

beatriskiki, testul de sange e cel mai bun...trebuie sa ne dai o veste mare si tu!

Cornelia_laura, asi...mai-mai ce baieti mari aveti de stiu ei sa numere...la noi nu exista decat "tei" (adica "trei"...lol).

Eu incep sa sper din ce in ce mai mult ca e bb...atatea persoane mi-au zis ca s-ar putea sa fie bb incat chiar ma cred graviduta...dorm de sparg, la ora 9 seara pic lata, parca si ceva greata am...sper sa nu fie doar mintea mea care a luat-o razna de cand astept sa fiu iar graviduta. Azi mi-am cumparat si un test de sarcina dar mai astept...pana maine dimineata sau luni...sa vedem ce spune temp si maine. Azi era in continuare 36.9.

Distractie placuta celor ce se duc la nunta!

Va pup!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriskiki spune:

roandre tin pumnii stransi sa fie bebe , poate dam amandoua o veste buna cu 2 liniute si vom avea copii de-o seama, si eu am acelasi simptome ca si tine, aseara la 10 dormeam tun, eu care ma culcam pe la 1, ameteli, etc, acum sper sa nu fie doar mintea mea care imi joaca feste doar pt ca imi doresc atat de mult un bebe, temepratura mea tot 36.9 , deci sper sa fie bebe.
cu drag,

Mergi la inceput

Irinel esti femeie super , dupa cate probleme ai iti aduci aminte si de noi... m-ai lasat fara cuvinte...
ne rugam pt voi si sunteti in gandul nostru tot timpul, Dumnezeu nu are cum sa va paraseasca.Sa-ti Dumnezeu sanaatate tie si sotului, si copiilor, sa dea Domnul ca Maria sa se faca bine si stiu ca asa o sa fie .... Maria e berbecut dupa zodie ca si fetita mea, sa stii ca sunt persoane puternice si mai ales ca fetita ta s-a nascut in saptamana mare, eu nascut-o pe Bea pe 11 aprilie 99 si era chiar duminica Pastelui...nu trebuie sa-ti pierzi niciodata speranta...
va pup!cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Dragele mele, va scriu cateva randuri inainte sa plec la un botez . Se vede treaba ca toate avem program w/e-ul asta.

Am asa o speranta adunata in suflet de nu va pot spune:

...in primul rand pentru iubita mea prietena, Mami Irinel. Sunt sigura ca stii ce e in sufletul meu, pentru ca Mariuca (asa cum tu mi-ai ingaduit) o consider ca si copila mea. Sufar alaturi de tine si sper cu toata credinta de care sunt in stare ca Bunul Dumnezeu va gasi calea cea buna ca puiul nostru mic sa aiba o viata lunga si cat mai normala. Mai multe nu stiu ce sa spun...sunt cu gandul la voi si speranta imi creste in suflet pe masura ce timpul trece. Doamne ajuta!

...apoi (si nu mai putin!) pentru voi, dragele mele, Roandre si Lory. Stau ca in asteptarea propriului meu test...parca ma simt insarcinata si inca nu-mi vine sa cred...mi-e teama sa fac test pentru ca mi-e teama de dezamagiri...dar de ce sa fiu dezamagita daca totusi ma simt ...si uite asa intrebarile si framantarile parca nu contenesc. Dar intre toate acestea ramane ca un fir rosu bucuria sperantei...eu am sentimentul ca daca nu cumva maine , luni o sa auzim de samburei de viata in familia noastra. Va tin pumnii si ma rog pentru voi amandoua!

Ioana esti un suflet deosebit si tu stii ca nu vorbesc doar ca sa ma aud vorbind. Iti multumesc pentru grija pe care mi-o porti si iti multumesc in primul rand pentru ca imi esti prietena!

Mami Cornelia iti multumesc tare mult! Tu esti exact in aceeasi situatie ca si mine si stiu bine cat incerci sa gasesti echilibrul intre tristete si speranta. Va fi bine, am credinta ca totul va fi bine!

N-am vrut sa va mai supar si eu cu vesti neplacute de pe la mine, asa ca am evitat sa va scriu (ca n-as fi putut sa nu fiu sincera), dar acum ca am gasit calea spre rezolvare o sa va spun ce si cum, poate mai foloseste si altora. Saptamana asta s-au tinut lant vestile si intamplarile neplacute. Eu m-am trezit marti cu o chestie pe pleoapa de nu-mi imaginam ce este. Am crezut ca o fi un ulcior si am fost la oftalmolog sa vad care-i treaba. Da' de unde?! Era herpes! Herpes la ochi, daca va vine sa credeti. Am mai avut herpes (ultima data in urma cu un an juma'te) dar numai la gura. Acum, pe fondul unei scaderi de imunitate m-am trezit ca si-a facut loc la ochi. Eu i-am zis doctoritei ca nu vreau sa iau nimic si sper sa treaca. Ea a zis ok, dar azi am fost sa mai intreb o dr si mi-a zis ca musai sa dau cu un unguent cu aciclovir, ca nu ajunge nicicum la bebe. Ca sa fiu sigura am sunat si la un virusolog de la institut care mi-a confirmat, si nu in ultimul rand si ginecologul. Pentru ca am primit ok de la toti am aplicat tratamentul si vad ca deja e mult mai bine. Cam asta a fost, dar iata ca si in cazul meu treaba merge spre bine.

Va pup pe toate si va doresc o zi placuta!

Simona 6+ si Ruxi

Mergi la inceput

buna seara!inainte de a pleca si eu la nunta am intrat sa citesc cine si ce a mai postat aici....
Draga sim nici nu stii cat de mult ma incurajeaza vorbele voastre aici si iti multumesc ca esti aici si ma intelegi...pe zi ce trece descopar ( nu ca n-as fi stiut) femei extraordinare aici , adevarate prietene...iti doresc distractie placuta la botez care e o petrecere foarte frumoasa...se increstineaza un ingeras
va pup si va doresc o seara cat mai frumoasa!
cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA FETELOR !!
IRINEL draga, nu pot sa cred ca ne scrii deja!! Cu atata suferinta in sufletul tau sa-ti faci timp si pentru noi si chiar sa ne incurajezi!! Nu mai am cuvinte, ma asteptam sa gasesc vreun mesaj al unei fete care a vorbit cu tine, nicidecum sa postezi chiar tu. Ma bucur ca poti, asta inseamna ca esti o femeie foarte puternica si foarte sufletista in acelasi timp. Mult curaj in continuare si nu uita ca ne rugam mereu la Mariuca noastra! Bineinteles ca nu putem simti la fel ca tine, dar sa stii ca din clipa in care am aflat ca Mariuca are probleme, eu nu am mai fost aceeasi persoana de dinainte. Am realizat ce prietenie s-a legat intre noi toate si cat de mult poti suferi pentru niste oameni pe care ai cunoastem doar cu sufletul, din mesaje si din poze. In momentul acela am realizat ce inseamna un calculator si internetul pentru a aduna oameni si a lega prietenii la distanta. Noi ne vom ruga in continuare pentru Maria!!
SIM draga, ma coplesesti cu vorbele tale frumoase si ma bucur ca suntem prietene!! Nici daca ne intalneam undeva, daca lucram in acelasi domeniu, nu cred ca ne imprieteneam asa de bine, ca aici!! De ce nu mi-ai spus cand am vorbit la telefon, ca ai probleme? Of, ce rau i-mi pare ca ai si tu probleme! Cum te mai simti? Sper ca e mai bine si ca nu te doare! Multa sanatate i-ti doresc! un pupic e pentru Ruxi!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Draga mea Ioana cata dreptate ai in ce spui! Uite asa aranjeaza Dumnezeu sa se intalneasca oameni care trebuie sa se intalneasca in viata asta, ca sa se bucure unii de altii si sa-si poata oferi sprijin. E mare lucru sa stii sa pretuiesti prietenia unor oameni pe care poti doar sa-i simti, pe unii fara sa-i fi vazut vreodata. Te rog, nu te supara ca nu ti-am povestit la telefon despre problema mea, dar mi s-a parut departe de ceea ce ne framanta pe toate in momentul acela. Speram sa treaca fara sa-mi bat prea mult capul cu ea. Si uite ca vrea Dumnezeu si raspunde excelent la tratament. Toti cei trei doctori cu care am vorbit azi mi-au spus ca nu am de ce sa-mi fac griji pentru un tratament local, pentru ca nu ajunge deloc la pui. Ghinionul meu de marti a fost ca am gasit o dr care nu era prea sigura pe ea si in felul asta m-a facut sa intru si eu la idei si sa renunt la a trata problema in vreun fel. Mi-am zis ca tre sa treaca. Insa dr oftalmolog de azi a zis ca sunt sanse (mici dar sunt) sa atace cristalinul daca se supra-infecteaza, asa ca e mai bine sa pun unguentul respectiv. In sfarsit, acum lucrurile merg in directia buna . Iti multumesc din suflet pentru gandul tau bun! Stiu ca pot conta pe tine oricand. De acelasi lucru te asigur si din partea mea Un si de la Ruxi, ca asa mi-a ordonat!

Lory, Roandre stau ca pe ghimpi...stiti cum astept testele alea...ca pe ciresele de mai.

Noi ne-am intors de la petrecere inainte sa se termine, pentru ca avem de culcat Ruxandra si bebe mic cu tot cu mami. Dragelor, eu greturi nu mai am de ceva vreme si sunt un om cat se poate de normal. Mananc la fel ca si inainte, doar ca imi vine sa dorm ceva mai mult si mai devreme. In rest sunt plina de energie, dar incerc sa mi-o dozez pentru doi .

Va pup si va doresc o seara minunata!

Simona 6+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Maine dimineata m-am hotarat sa fac testul...fie ce-o fi!

Sim, offff...bine ca raspunde la tratament herpesul si sper sa treaca repede. Dc nu ai greturi si te simti bine...clar e baietel!

Eu ma simt cam aiurea, mai tot timpul am un nod in gat...si as dormi de nu se poate. Aseara la ora 21.30 sforaiam deja imbracata...lol. Nici nu m-a mai trezit sotul sa ma puna sa ma schimb...lol. O fi si oboseala de vina acumulata in ultima vreme.... Maine dimineata va anunt ce spune testul!

Va pup si va doresc noapte buna!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Tinem pumnii Roandre!!!!!!!!

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Irinel eu am incredere in stiinta medicala care avanseaza tot timpul.In ritmul asta se vor gasi cu siguranta solutii noi pentru cazul Mariei si in viitor.

Mihaela suntem in asteptare! Sa fie asa cum iti doresti!

Simona,herpesul cel mai periculos este cel genital dobindit in ultima luna de sarcina.Cel de la ochi nu afecteaza bebelusul atita timp cit este in burtica.Multa sanatate!

Lory pumnii sunt strinsi in continuare!

Am incercat sa postez mai devreme dar nu stiu ce are computerul meu ca se inchide si deschide singur de mai multe ori si pierd tot!
Nu e virus,nu e vremea...

Un weekend placut in continuare tuturor

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput