Mamici aspirante din nou (17)
Raspunsuri - Pagina 11
asi spune:
Nana acum m-am uita mai atent la analizele tale si am vazut pozitiv la Mycoplasma si ureapalsma.Ti-a facut si antibiograma si este sensibil la:
Clarythromycine Sensibil
Doxycycline Sensibil
Pristinamycine Sensibil
Tetracycline Sensibil
Deci cu una dinte antibioticele aste ar trebui sa faci tratamentul, dozele le stabileste doctorul.Ar fi bine cand mergi la doctor sa duci si analizele astea.
Sanatate!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by asi
Nana acum m-am uita mai atent la analizele tale si am vazut pozitiv la Mycoplasma si ureapalsma.Ti-a facut si antibiograma si este sensibil la:
Clarythromycine Sensibil
Doxycycline Sensibil
Pristinamycine Sensibil
Tetracycline Sensibil
Deci cu una dinte antibioticele aste ar trebui sa faci tratamentul, dozele le stabileste doctorul.Ar fi bine cand mergi la doctor sa duci si analizele astea.
Sanatate!
Evenimentele importante
Razvan
Am stabilit impreuna cu logodnicul meu, sa facem amandoi analize de la A-Z. Asta ca sa stim daca e totul ok, ma refer la analize care tin de conceperea unui
. Ma gandesc ca oricum trebuiau facute, pentru ca dupa nunta declansam operatiunea
si sa n-avem surprize, sa stim din timp cum stam.Multumesc mult pentru ajutor.

Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
asi spune:
Nana cu placere si succes la bebe!
Fetelor Razvan al meu numara pana la 5 singur.Sunt tare mandra de el
.
Evenimentele importante
Razvan
cornelia_laura spune:
Si eu in continuare sunt cu sufletul si gandul doar la Maria. Si mi-e greu sa inteleg cum intr-o tara atat de dezvoltata dpdv medical nu s-au depistat aceste probleme pana acum. Dar cred ca nici nu mai conteaza acum. Dumnezeu e mare si ma rog sa aiba grija de ei.
Lory, tin pumnii stransi sa fie totusi bebe dar sa fie mai timid si sa nu vrea sa-si arate inca prezenta!!
Mami Sim, cred ca esti afectata de vestea proasta legata de Maria si te inteleg. Dar ai grija de tine si nu-i transmite puiului mic din burtica sentimente negative. El/ea e in plina formare acum si are nevoie de liniste pentru asta.
asi, si Eduard a inceput sa numere singurel dar la el merge asa: 1, 2, 4 . Trei inca nu exista. Si Doamne Ajuta cu testul de ovulatie pozitiv. Nu se stie niciodata.
roandre, distractie placuta la nunta!!! Si sa sti ca astept alaturi de tine ziua de luni....
Noi suntem binisor, Eduard nu mai plange deloc la cresa. Ieri au avut petrecere de 1 Iunie cu baloane, muzica, multeee dulciuri, coifuri etc. S-au distrat tare bine micutii. Vacanta au doar 2 sapt incepand cu 14 august si atunci va fi si tati in concediu.
Va pup
pe toate si sper sa aud numai vesti bune!!
Cornelia, mamica lui
Eduard(1 an si 11 luni) si
32+
Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
asi spune:
Eu vrea doar sa va urez un we placut ca nu cred ca voi mai putea intra pana luni.
Duminica mergem si noi la nunta.
Cornelia nici la noi nu a existat multa vreme 3.Chiar si capra avea doar 2 iezi.
Evenimentele importante
Razvan
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Mesaj de la discutii generale:
"Aseara si azi dimineata am vorbit cu George. De Irina nu am reusit sa dau, am nimerit peste o asistenta mai zeloasa, care nu a vrut sa o caute...fiind intensive care depinzi f mult de asistente si de toanele lor daca vor sa te ajute sau nu (ma refer la a cauta pe cineva, nu la asistenta medicala ca acolo isi dau toata daruirea). Aseara George era si el destul de coplesit, doar ce vorbisera cu medicii si viziunea de ansamblu a bolii Mariucai nu e incantatoare. Dar de dimineata am gasit un alt om. George era plin de speranta, era convins ca medicii vor face tot posibilul si cu ajutorul lui Dumnezeu Mariuca va duce o viata normala. M-am bucurat enorm cand l-am auzit si m-am bucurat pt ca el ii da putere si speranta si Irinei. Sunt niste oameni deosebiti!
Noaptea trecuta Maria a trecut-o f bine, din ce mi-a spus George. Nu are aproape deloc medicatie, deci e puternica Mariuca noastra. Astazi o sa i-o dea Irinei pe Maria sa o mai tina in brate.
Peste 3 ore o sa sun din nou sa vorbesc cu Irina. O sa va mai scriu noutati dupa ce vorbesc cu ea.
Va rog inca o data sa nu o uitati din rugaciunile voastre pe Maria! Are mare nevoie de noi, de puterea rugaciunilor noastre!"
Multumim Carmenbr pentru vesti!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 16+
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
Iulia P. spune:
Mai multe vesti bune:
"Azi este ziua de vesti bune.
Am vorbit cu George si Maria dormea in brate la mamica ei!
Medicii sunt incantati de evolutia Mariei si se pare ca in afara de ceva oxigen pe care il primeste ocazional, Maria nu ia deocamdata nici o medicatie!
Nu s-a luat nici o hotarare cu privire la o operatie, George spune ca medicii vor daca este posibil sa o tina pe Maria pe medicatie si sa amane putin interventia chirurgicala pana mai creste. Eu sper ca asta sa insemne ca Maria este luptatoare si ca nu are nevoie deocamdata de operatie.
Mai sun mai tarziu poate reusesc sa vorbesc cu Irina.
Va multumesc din suflet ca va rugati pt Maria, rugaciunile noastre o ajuta, asa ca va implor sa nu o uitati in continuare si sa va rugati un minutel si pentru sufletelul ei mic!"
Multumim Carmenbr!
in continuare pentru Mariuca!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 16+
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
Ioanatugs spune:
MULTUMIM IULIA PENTRU VESTILE BUNE!! Sa-i spui lui Irinel ca ne rugam pentru Mariuca in continuare, sa-i dea putere si sa reziste micuta!!
In sfarsit a venit o raza de soare in calea Mariei, ne bucuram ca respira singurica si asta ne arata ca Dumnezeu e sus si poate face minuni!! Mii de pupici lui Irinel, daca mai vorbesti cu ea la telefon si transmite-i toata dragostea noastra!! Suntem cu sufletul alaturi de ea, sa nu uite si ca noi le asteptam sa revina cat mai repede acasa!!
http://photos.yahoo.com/ioanatugs
Irinel spune:
Dragele mele, drage,
Multumesc din suflet ca sunteti alaturi de noi. Nu fiti manioase, suparate, triste, dar rugati-va pentru noi. Am postat la generale mai mult, n-am timp sa scriu mai mult, dar sunteti extraordinare, stiam de fapt...
Roandre, ce m-as bucura! Eu ma gandeam ca poate-poate da n-am vrut sa te stresez. Doamne ajuta!
Lory iti tin pumnii sa fie bebe!
Asi, tocmai la relaxare iese si ovulul mai relaxat :-)
Ioana, Nana, Asi, Roandre, Lory, fetelor, iertati-ma ca nu-mi amintesc acum sa va pun numele la toate, 2 liniute pe test sa va dea Dumnezeu si numai bine. Cornelia, Eliza, Simo, sarcini usoare si bebei sanatosi. POmeniti-ne in rugaciunile voastre si bucurati-va caci rugaciunile voastre ajuta.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si
Maria (20 Aprilie 2006)
beatriskiki spune:
Buna dimineata! ma bucur sa aud de Mariuca ca se simte mai bine, asta da veste buna, Dumnezeu nu are cum sa paraseasca asa sufletel de inger, ne vom ruga in continuare pt Maria si pt parintii ei sa aiba putere . Dumnezeu e mare ! 

multumesc fetelor pt ca imi tineti pumnii stransi sa fie bebe, si eu ma rog sa fie asa, inca sper avand in vedere ca rushii n-au venit .... n-am mai facut nici un test, ca nu vreau sa vad iar o liniuta si sa fiu dezamagita, mai bine mai astept cateva zile si fac un test de sange...
Deseara merg la nunta , asa am sa reusesc sa ma desprind putin de gandurile mele, ca numai la burtica ma gandesc, si sotul meu la fel, ma intreaba din jumatate de ora in jumatate de ora daca au venit hahaha , ieri la servici mi-a dat cred ca vreo 20 de telefoane si eu aveam atata treaba....
Bea aseara m-a intrebat din nou " mami, cand imi faci o surioara?"
va dati seama ce e in sufletul meu...
sim cum te mai simti?
mamici aspirante vesti noi? 2 liniute?
gravidutele sa aiba mare grija de burtica si de samburel
va pup si va doresc un week-end placut!
cu drag,