Propunere forum "Zona artelor"
Pentru ca multa lume se indigneaza cand apar la acest forum subiecte cu diverse vedete actuale, starlete sau chiar kitch-uri fac propunerea de a se redenumi acest forum in "Zona artelor si a mondenitatilor" sau de a se crea un alt forum separat "Zona mondenitatilor".
In acest fel se va delimita clar adevarata arta de chestii mai putin valoroase.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
Raspunsuri
unboticutz spune:
eu as zice totusi un forum separat pentru mondenitati, ca un forum de arte si barfe e cam aiurea.
sau daca nu, propun ca subiectele de genu asta sa nu mai fie plasate la "arte" ci la ZZ.
---------------------------------------
common sense is not really so common
Jocelyn spune:
Oana, sunt de acord cu propunerea ta
I plan on living forever. So far, so good
brendamitran spune:
quote:
Originally posted by unboticutz
eu as zice totusi un forum separat pentru mondenitati, ca un forum de arte si barfe e cam aiurea.
sau daca nu, propun ca subiectele de genu asta sa nu mai fie plasate la "arte" ci la ZZ.
---------------------------------------
common sense is not really so common
Subscriu!
Nu prea se pupa mondenitatile cu artele!
Sa se faca un forum separat!
Felicitari pt.subiect!
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
roxana1974 spune:
pai se cam pupa, fiindca nu de putine ori, persoane ajung "mondene" fiindca fac arta
eu cred ca inca un subforum nu e neaparat necesar...inchipuiti-va cate subiecte despre religie sunt pe forum si tot nu au o sectiune separata...
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
brendamitran spune:
pai n-ar fi rau nici unul despre religie....
BRENDA
yank spune:
da nu mai bine cumparati un domeniu si faceti un forum despre mondenitati,manele si suprarealism telenovelistic si scrieti-ne cu poze...
Akuma spune:
quote:
Originally posted by yank
da nu mai bine cumparati un domeniu si faceti un forum despre mondenitati,manele si suprarealism telenovelistic si scrieti-ne cu poze...
Life`s a bitch and then you die
frustrari sexuale, confuzitate in loveuri, partenerul ma iubeste atat de mult ca nu ma insala cu alta, iar noi cititorii vom ramane frapati de excesiva evidenta a asertiunii..
........................
dulce, finuta, romantica ca si greata care-ti trece prin stomac...
Oana spune:
Yank si Akuma, nu inteleg sensul mesajelor voastre. Eu am facut o propunere si asteptam raspunsuri serioase de genul "da sunt de acord" sau "nu nu sunt". (Nu am avut nicidecum in intentie sa promovez manele, telenovele, etc. etc.)
Ticker_Paul
bibyrox spune:
quote:
Initial creeata de Oana
Pentru ca multa lume se indigneaza cand apar la acest forum subiecte cu diverse vedete actuale, starlete sau chiar kitch-uri fac propunerea de a se redenumi acest forum in "Zona artelor si a mondenitatilor" sau de a se crea un alt forum separat "Zona mondenitatilor".
In acest fel se va delimita clar adevarata arta de chestii mai putin valoroase.
Ticker_Paul
Si eu votez PENTRU!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
brendamitran spune:
Yank......"dragutz" ca intotdeauna.....
BRENDA