Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare(23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by cataghe

quote:
Originally posted by Sabina
eh? ce facem?
tinem capu la cutie si ne vedem doar de mantuirea personala?
sau respingem tendintele astea public?
sau devenim sfinti ca sa pare ei un accident?
sau ce???

Bei, pana una alta, un participant la discutie a fost jignit, si nu a chiar injurat pe nimeni de mama. Cred ca merita niste scuze, parerea mea Hai sa lasam dramatismele, ce facem daca omul poate argumenta ceea ce a afirmat? Sau intai il facem idiot si dupa aia il intrebam pe ce se bazeaza (daca il mai intrebam)?_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Cata,ce sa zic,discutia asta a mai avut loc aici,tot Xeno a deschis-o,si chiar eu am spus atunci care a fost legatura intre legionari si par.Arsenie.Dar lui Xeno ii place sa forteze nota si sa ne jigneasca.Desigur,pentru pacatele noastre meritam asta,dar tot din pricina pacatelor i se mai scapa si cate-o vorba ,,pe romaneste,,.
Uite aici viata par.Arsenie,unde gasesti informatiile exactehttp://www.romfest.org/rost/iun2005/papacioc-trecerea-prin-veac.shtmlIrina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

nr.1 Aline, n-ai de unde sa stii tu cat s-a spovedit si cat nu pr Arsenie.
nr.2. Ma ingrijoreaza Laurentiu Dumitru alaturi de noua dreapta etc...
ma sminteste efectiv tineretu ortodox care vrea sa reinvie idealurile capitanului.. n-are leg cu moartea lui ceausescu...
eh? ce facem?
tinem capu la cutie si ne vedem doar de mantuirea personala?
sau respingem tendintele astea public?
sau devenim sfinti ca sa pare ei un accident?
sau ce???
eu cand aud de legionari mi se zbarleste pielea.si toti aia mai destepti s-au dezis repede....macar verbal.
unde e aici cavalerismul?

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina,eu habar n-am de politica,dar din pacate noua dreapta a fost printre putinele formatiuni care a luat atitudine contra acestui mars dezgustator al anormalitatii si contra pretentiei homo de a solicita casatorii legale.M-am uitat pe sit-ul accept,homo astia sunt din ce in ce mai agresivi,au dat un comunicat in care pretind ca BOR instiga la ura.Iti dai seama ce va urma,nu?Bisericii i se va interzice sa mai vorbeasca contra pacatului si anormalitatii afisate in marsuri de strada.Vorba bancului,sa emigram pana homosexualitatea nu va deveni obligatorie.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Mai, da' Sabina cu ce o gresit de ii dati bile negre? Inteleg sa imi dati mie, ca io cateodata nu ma pot abtine sa trantesc o ironie, da' cu ea ce aveti? Cre' ca ganditu' nu-i interzis, nu?

Irina, pai da, si atunci cand ne scapa cate o vorba "pe romaneste", ne mai cerem si scuze. Sau, daca suntem atat de orgoliosi incat scuzele nu fac parte din repertoriul nostru, intoarcem spatele. Uof, uof, am spus ca am o fantoma care ma bantuie, brrrr...

_

Mergi la inceput

quote:

Mai, da' Sabina cu ce o gresit de ii dati bile negre? Inteleg sa imi dati mie, ca io cateodata nu ma pot abtine sa trantesc o ironie, da' cu ea ce aveti? Cre' ca ganditu' nu-i interzis, nu?Irina, pai da, si atunci cand ne scapa cate o vorba "pe romaneste", ne mai cerem si scuze. Sau, daca suntem atat de orgoliosi incat scuzele nu fac parte din repertoriul nostru, intoarcem spatele. Uof, uof, am spus ca am o fantoma care ma bantuie, brrrr..._

Cred ca bila era pentru noua dreapta nu pentru Sabina.Sau nu?Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by irina.c.

quote:

Mai, da' Sabina cu ce o gresit de ii dati bile negre? Inteleg sa imi dati mie, ca io cateodata nu ma pot abtine sa trantesc o ironie, da' cu ea ce aveti? Cre' ca ganditu' nu-i interzis, nu?

Irina, pai da, si atunci cand ne scapa cate o vorba "pe romaneste", ne mai cerem si scuze. Sau, daca suntem atat de orgoliosi incat scuzele nu fac parte din repertoriul nostru, intoarcem spatele. Uof, uof, am spus ca am o fantoma care ma bantuie, brrrr...

_

Cred ca bila era pentru noua dreapta nu pentru Sabina.Sau nu?

Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today

Acuma ca zici, drept sa iti spun nu pot sa imi dau seama... ar putea fi si pt Noua Dreapta, e adevarat... No bine, m-am linistit atunci, credeam ca aveti ceva cu muzicelu, pot sa ma duc (ODATA) la invatat!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by adriana

Sabina, ce sa zic..

A&C&O

chiar nu inteleg cum iti permiti chestia asta...
Sabina are bun simt in primul rand si a fost delicata in remarcile ei de mai sus si in general in situatii din astea.

incredibil.

I plan on living forever. So far, so good

Mergi la inceput

quote:
Acuma ca zici, drept sa iti spun nu pot sa imi dau seama... ar putea fi si pt Noua Dreapta, e adevarat... No bine, m-am linistit atunci, credeam ca aveti ceva cu muzicelu, pot sa ma duc (ODATA) la invatat!!_

hi,hi,stai ca vin si eu la invatat,de un ceas stau cu programa alaturi si cu ochii pe forumel Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by irina.c.

quote:

_

Cred ca bila era pentru noua dreapta nu pentru Sabina.Sau nu?

Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today

ar fi nevoie de prea multa naivitate ca sa se poata crede chestia asta din ce a spus adriana... da ma rog, daca zici tu, ca o cunosti mai bine...

I plan on living forever. So far, so good

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

bila neagra i-a fost servita Sabinei, cavalereste, pentru starea ei duhovniceasca. adica cum pune ea o asemenea intrebare: unde e aici cavalerismul? si mai si recunoaste ca o sminteste o parte din tineretul ortodox ...

cat priveste noua dreapta, important e ca face front unit cu BOR impotrica homosexualilor, restul ... Dumnezeu cu mila

am citit si io cu ocazia asta accent-ul :-) cica Biserica spune "stim ca exista" ... da' nu vrem sa-i vedem (interpretare proprie)

din aceleasi motive cavaleresti a fost insultat si xeno ... stim ca existi :-) da' unii nu vor sa te auda

io vi-am scris toate astea din drag, chiar daca nu ma credeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Trebuie facut ceva: propun ca Sabinei sa i se dea canon: sa nu mai iasa cu pardalnicu' de Xeno la cafele pana nu-si baga mintile in cap. Asa cevaaaa !

sabinelu', nimeni n-are dreptul sa dea verdicte in legatura cu starea ta duhovniceasca pt. simplul motiv ca habar n-are care-i aia.
Sa-ti spun drept, preferam mesajele in care protestantii erau numiti fii ai diavolului. Daca si tu ai ajuns tinta...:(((((((((

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput