Naturiste si homeopate - (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Fetelor,vreau si eu sa va intreb ceva...cum se ia extractul de mladite de zmeur? Eu am un ovar micropolichistic,iar la celalalt am anexita chistica...deci,trebuie sa scap de chisturi.Am citit pe forum ca sunt bune supozitoarele cu carpicon si extractul de mladite de zmeur.Primele am vazut cum se iau,dar nu stiu extractul...Si am mai citit ca extractul produce dereglari hormonale.E adevarat?Si daca da,in ce sens?In afara de asta,stiti vreun tratament pentru endometru ingrosat neuniform?
Cam multe intrebari am,dar sper din tot sufletul sa-mi raspundeti.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Nusy pt chist ovarian extractul din mladite de zmeur se ia timp de 2 luni dimineata si seara cate 50 picaturi, apoi o luna pauza. Eu am luat fara pauza mai multe luni la rand. Nu produce dereglari hormonale, din contra este foarte bun pt tulburari premenstruale, fibrom uterin, chisturi ovariene, dismenoree,amenoree, metroragie. In asociere cu acesta poti lua ELIXIR DIN FRUCTE DE SOC care este la fel foarte bun, 1 lingura de tinctura diluata in 1/2 pahar apa dimineata pe nemancate si in aceeasi doza seara. Iti citesc acum din prospectul elixirului de soc: 'in cazul chistului ovarian,ovare polichistice, fibrom uterin, mastoza acest tratament are o eficienta extraordinara mai ales daca este asociat cu o cura cu extract de muguri de zmeur 50 pic de 3 ori pe zi'. Eu am luat de asemenea si elixir de soc dar ai grija ca s-ar putea sa incepi sa cantizici ca este palinca nu alta.

Pt endometru nu am cum sa te ajut
BAfta multa cu tratamentul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

fetelor eu am trecut doar sa va trimit pupicei si sa va spun ca ma gandesc la voi, sa aveti parte numai de bine!!!!!

adi, merci pentru documentatie, esti o dulce!!!!!

va pup cu drag, va urez we placut!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Alexia: iti multumesc mult.
Cu raspunsul pt.endometru ingrosat neuniform ma poate ajuta cineva??Please!!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetelor, as avea si eu nevoie de un sfat de la voi. Am citit de pe site cam toate topicurile pe acesta tema, dar n-am gasit scris undeva, foarte explicit, daca ce vreau eu sa iau e cea mai buna solutie...

Eu am 7 sapatamni de la un oprirea in evolutie a unei sarcini, terminata prin expulzie si apoi chiuretaj. La 21 de zile am avut prima menstra si acum (cam pe joia viitoare, 8 iunie) o astept pe a doua. Problema mea este ca de la ciclu pina acum eu am singerat fara oprire... Mai mult, mai putin, numai secretie maron sau cu singe rosu, dar incontinuu. Ieri am fost la dr, si mi-a spus ca este din cauza dezechilibrului hormonal si endometrul nu poate sa se regenereze cum trebuie. La eco s-a dovedit exact ce a spus el, si anume un endometru mititel, de doar 4,4 mm, in ziua 23.

Acum vreo saptamina, disperata ca nu se mai opreste singerarea (trebuie sa va spun ca uterul este ok, fara resturi, rani sau altceva), am luat la indemnul sora-mii, tinctura de cretisoara. Iau 40 de picaturi de 3 ori pe zis si trebuie sa recunosc ca am observat o oarecare ameliorare.
Acum astept ciclul si ma gindeam ca atunci cind vine, sa iau ceva care sa stimuleze cresterea endometrului, ca daca nu creste, doctorul a zis ca tre' sa iau pilule sa punem ovarele in repaos si io nu vreau, ca vreau bebe...

Eu m-am gindit sa iau tinctura de marar, avind efect estrogenic. Ce credeti? e buna strategia mea? e suficienta? cu cretisoara ce fac? o iau odata cu mararul?

Saptamina viitoare am programare si la un dr. homeopat si o sa vad si parerea ei, in sensul in care tratamentul prescis de ea va fi sau nu redundant cu cel naturist.

Va multumesc.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Ale eu iti recomand Maca de la Inovatics. E f buna pt reglarea hormonilor si pt ingrosarea endometrului. Nu contine hormoni . Am dat un link la sub Endometru subtire. Nu cred ca e bine sa iei tinctura de marar, mai bine incearca cu Maca care nu are contraindicatii.

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Miki, multumesc pentru raspuns . Ma gindisem si eu la Maca, dar stiam ca are un efect general, asa, pe cind io am nevoie de refacerea endometrului in cit mai scurt timp, altfel ma paste pauza cu medicamente...

Cit despre dezechilibrul hormonal, asta se intimpla acum, poate ar fi bine sa iau acum niste Maca... io sper sincer sa ma reglez dupa ce vine ciclul... Nu mai stiu ce sa fac

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

buna Ale, imi pare rau pentru necazul pe care l-ai suferit!!!!

pare foarte serioasa problema ta cu sangerarile continue! mi se pare ciudat ca dr sa nu iti dea totusi untratament care sa opreasca aceasta!!!! nu vreau sa fiu sceptica dar ar trebui sa vezi si alete avize altor altor dr. E bine ca mergi la homeopat, nu stiu daca esti din Buc dar daca da, ar trebui sa consulti si un acupunctor, am vb noi fetele aici despre o buna acupunctoare in Buc, ar fi bine sa cauti printre mesajele putin mai vechi. din proprie experienta, iti pot spune ca sangerarea generata de pb hormonale este reglata foarte usor si f bine de catre acupunctura. merita incercat, te vei simti excelent.

cum spuneau fetele, maca e buna pentru reglarea hormonilor, ea in sine nu e un hormon, nu ai nici un risc, merita incercat. pentru endometru subtire e f buna si vitamina E, mai ales ca ai pierdut mult sange, iti va face bine!

imi pare sincer rau ca treci prin asemenea pb, incearca sa bei si ceai de napraznic, mie mi-a scazut considerabil cantitatea menstruatiei si nu mai am dureri in acea perioada!!! In germanie e considerata o planta miracol in infertilitate: pentru reglari hormonale!!!

te pup dulce si iti doresc insanatosire grabnica si mai ales bb repede!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:
cum spuneau fetele, maca e buna pentru reglarea hormonilor, ea in sine nu e un hormon, nu ai nici un risc, merita incercat. pentru endometru subtire e f buna si vitamina E, mai ales ca ai pierdut mult sange, iti va face bine!

Eu am auzit ca vitamina E nu e bine sa o iei mult timp ( max 2 saptamani parca). Dauneaza ovarelor dc se ia mult timp iar la barbati dauneaza testicolelor. E bine sa cititi bine prospectul sau sa cereti parerea unui dr.
Pupici.

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Ale, din pacate sangerarile sunt tocmai de la chiuretaj, mai mult ca sigur ca au ramas mici fragmente de endometru neeliminate.
Eu am trecut de cateva ori prin asta... dupa o sapt trebuia sa te mai chiureteze o data si s-ar fi oprit
Sanatate
Poate mai vb cu alt dr

Mergi la inceput