Naturiste si homeopate - (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Pupici tuturor!Eu sunt Z27 si astept din moment in moment sa apara rushii dupa durerile de burta pe care le am...Iau de 3 luni Mastodynon ,Extract din mladita de zmeur si Branca ursului (din Z1-Z14).In plus fac un tratament homeopat de 2 luni.Pana acum mai nimic nu s-a intamplat.Am si eu trompele infundate dar ma gandesc tot mai mult la Sovata.Vreau sa va mai intreb daca mai stie cineva cate ceva pentru trompe infundate???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by tzuca74

Pupici tuturor!Eu sunt Z27 si astept din moment in moment sa apara rushii dupa durerile de burta pe care le am...Iau de 3 luni Mastodynon ,Extract din mladita de zmeur si Branca ursului (din Z1-Z14).In plus fac un tratament homeopat de 2 luni.Pana acum mai nimic nu s-a intamplat.Am si eu trompele infundate dar ma gandesc tot mai mult la Sovata.Vreau sa va mai intreb daca mai stie cineva cate ceva pentru trompe infundate???

Tzuca, de mult nu am mai auzit de tine. TE-am trecut si pe listutza homeopatelor. Bafta multa cu tratamentele pe care le faci. Iti tin pumnii sa se rezolve totul

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

buna fetelor!!!

in primul rand va doresc o saptamana excelenta la toate!!!!

Tzuca, ai facut HSG-ul? care e motivul sau mai bine zis natura trompelor infundate? sunt polipi?

Referitor la vitamina E, nu are absolut nici un risc! e bine sa fie luata in permanata, va trim un articol interesant:

http://www.caducee.net/Breves/breve.asp?idp=&idb=3921&cal=1

si eu sunt de acord cu ce iti transmite dj_mama, Ale, mergi la un alt Dr si urgent!!!!

va pup mult!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Ale, ma bag si eu in seama.
Da, si eu zic sa iei maca, e f. bun si pe deasupra iti vine si cheful de . Dar sa iei cum scrie in prospect, 2*2 ori pe zi, 20 zile, ca altfel s-ar putea sa-ti creasca tensiunea. Mie mi-a prins bine. Aveam OS MPC si de la o tura de maca mi-a trecut. Si endo f. bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Multumesc de raspuns, fetelor. Cred ca pina la urma o sa iau Maca. Eu sper sincer ca dupa ciclul de acum endoemtrul meu sa isi revina in simtiri si sa nu aiba nevoie de stimuare in forta.

dj_mama, eu am mai avut un ciclu de la chiuretaj si pina acum. Inainte de ciclu singerarea se oprise, deci nu se pune problema sa fie tocmai de la chiuretaj. De asta am facut precizarea ca uterul este curat, tocmai pentru a sublinia aspectul hormonal al problemei.

Mariee, am fost la 3 doctori, si unul mi-a dat intr-adevar niste hemostatice care au avut zero efect. Iar ceilalti doi, vazind ca in uter nu se vede nimic in neregula, mi-au zis sa astept ciclul urmator si sa nu ma impacientez.

nucutza, buna indicatia cu cheful de , ca trebuie sa recunosc ca avem ceva probleme dupa 5 luni de pauza...Intai a fost inceputul sarcinii si ne era frica, apoi a inceput singerarea in sarcina, apoi s-a intimplat nenorocirea si de atunci tot singerez... asa ca numai de asta n-am avut stare. Buna Maca asta, de-abia astept, ca tare rau e...se strica echilibrul...

Intrebare: Maca asta se ia in anumite zile ale ciclului? de exemplu 1-20? sau 14-28? sau pot sa incep sa o iau de acum, cu citeva zile inaininte de ciclu si sa continui cu ea pina se termina?

Va multumesc

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca acum singerez foarte putin.
Eu vreau sa cred ca e de la tinctura de cretisoara... Ca inainte de a o lua nu era zi sau moment din zi in care sa se opreasca, iar acum doar secretia e maron. pentru mine e mare realizare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Ale dc cumperi Maca sa iei de la Inovatics : http://www.innovatics.ro/ro/index.php?page=maca
care se iau 3/ZI si costa aprox 400000lei . Nucutza a zis ca se iau 2 de 2 ori pe zi dar e vb de alta Maca produsa de o firma romaneasca si care nu e chiar asa de buna.
Endometrul se va reface rapid de la ea. Ia-o cu incredere.
Maca se ia tot timpul nu numai in anumite zile. Eu am tensiunea mica dar nu am observat o crestere si nici nu scrie in prospect ca ar creste tensiunea. Eu la inceput am luat-o progresiv , adica am inceput cu una /zi 2 zile apoi 2 /zi tot 2 zile si apoi 3 /zi.
Nucutza ce inseamna ca ai avut OS MPC? Ai avut ovarul stang micropolichistic? Ti-a trecut cu maca? Dc e asa o sa iau mereu ca inseamna ca le rezolv pe toate cu Maca. Am o usoara hipotiroidie si deja ma simt mai bine, menstruatia care era putina acum si-a mai revenit, pofta de nu prea aveam si acum am, tensiunea zici ca mi-o ridica putin si dc mai rezolv ceva si pe la ovare sunt cea mai tare din parcare. O sa iau Maca pana la batraneti ca e buna si pt menopauza.
Pupici si abonati-va si voi la Maca ca eu nu renunt.

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Am cumparat-o pe MACA! de la farmacia din cartier (una dintre cele vreo 6 din imediata apropiere a blocului). Am dat vreo 3 sute si ceva de mii si incep sa le iau de maine. Vorba lu' miki, iau pina la batrinete . Sa fie intr-un ceas bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Buna seara fetelor! In primul rand iti multumesc ADIMERCEDES pentru ca m-ai trecut pe listuta! desi ...stii tu eu vreau sa trec pe alta listuta dar deocamdata azi sunt Z1 !!! Mi-a venit rushii la fix 28 de zile,la ora si minut! Cred ca regleaza f.mult ciclul mladitele de zmeur.Oricum il aveam destul de regulat dar nici chiar asa!
Draga Mariee am facut pana acum jur 4-5 HSG .Deja ma cunoaste medicul care face treaba aste cel mai bine in Cluj.Din pacate de fiecare data imi desfunda trompa dreapta pe masa,stanga este total infundata.Acum 3 ani am facut si o laparoscopie dar nu am rezolvat absolut nimic,dimpotriva am ramas cu sechele de la un medic cam nesimtit.Defapt tot atunci mi-a spus fara ocolite ca nu voi avea niciodata copii decat prin FIV si ca si acolo sunt sansele f.mici.Pentru mine a fost un soc maxim mai ales ca imi spusese dupa ce a luat plicul cam gros ca toata treaba este floare la ureche(nu stiam exact cat se da asa ca am pus 200 de euro ca sa nu am fac de rusine).Oricum banii nu mai conteaza demult ,ii depaseste cu mult dorinta de a avea un sufletel in pantecel.Oricum va pupicesc pe toate si mergem mai departe nu????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA FETELOR !!
Eu fac tratament naturist cu produse apicole, suc de orz verde si mai nou napraznic, de aprox. 2 saptamani si azi am observat o pata rosie. Eu sunt in z15, am semne de ovulatie si TB 37.2, dar si o pata rosie, de la ce sa fie oare?? O fi de la napraznic, sau de la Dostinex, pe care-l iau de o saptamana. Sa-mi vina CM-ul acum e absurd, ce sa fie oare???

Mergi la inceput