Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (22)!
Raspunsuri - Pagina 15
iri_sori spune:
LA MULTI ANI CORINA!!!
sanatate
si multe sccese in viata.
gata va las maine am examen
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=
daniela_daneza spune:
Bafta maxima , Irinuca !
Spor la invatat ...asa ca in ajun...
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
krelia spune:
Pup si eu la tine, cupilu'
Nush' sa-ti dau un response concret, caci sambata avem un rpogram nestabilit inca cu nasii..asa ca...daca nu se va concretiza nimik....te anunta fata tu sa fii pe pozitie!
tu esti ok, da?
quote:
Originally posted by andreea_trend
Kreliutz ... si mii dor de tine tare rau... ne vedem sambata?
Pliciulinu ... si de tine mii dor la fel de rau...
Nunta noastra
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
georgi75 spune:
Bafta Iri
Bafta Corina
Trenduliciule si io pe tine.Ce s-o distra mami tau acum...
Krelia scot biciu pt cutra aia de sefa si-i trag io vreo 2 plus 3 injuraturi oltenesti.Te mai racorisi?
Cum frate?Nici sa se insoare nu-l lasa si pe el linistit?
Imi aduc aminte de-al meu sot.Cand lucra il tot trimitea patronul in delegatii la Bucuresti.Pleca Luni, venea sambata seara.Si a rezistat el vreo 2 luni si pe urma i-a zis: "Auzi dom'ne?da io cand imi mai bat nevasta daca d-ta ma tot trimiti in delegatie?"
Fetele noi venite?Unde sunteti?V-ati speriat de noi?
la toata lumea.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
BraveGirl spune:
M-au sunat de la magazin...inelusul meu e gata .Si am mai primit un buchet superb de flori...
Si hai sa va spun faza...pe 16 mai a fost ziua prietenei asociatului sotului si pt ca el era plecat din Bucuresti, l-a rugat pe sotul meu sa-i faca comanda de flori (ei colaboreaza mereu cu o firma cu comenzi on-line).Toate bune si frumoase, comanda florile si in spatiul unde trebuia sa scri dedicatia, al meu sot ii scrie exact ce-i spusese acociatul:LA multi ani iubita mea!...si primeste fata superbul buchet cu dedicatia:LMA iubita mea! Bogdan(adica numele sotului meu)...am ras cu lacrimi...fetele de la florarie semneaza dedicatia cu numele celui care face comanda...si azi primesc si eu buchet de la aceeasi florarie cu dedicatia :Te iubesc mult, mult, muuult...Bogdan
Deci va dati seama ca alea au zis ca al meu sot are mai multe iubiri...
==========
Corina
Albumul meu
krelia spune:
Mda..cam asa ceva..ca sa nu mai zic ca ei..nici macar pauza de masa ... concreta.. nu au..mananca cand apuca...
oricum...sper sa nu mai faca multi purici!
Super tare barbatelu' tau!
hai ca m-am mai racorit!
quote:
Originally posted by georgi75
red]Krelia scot biciu pt cutra aia de sefa si-i trag io vreo 2 plus 3 injuraturi oltenesti.Te mai racorisi?
Cum frate?Nici sa se insoare nu-l lasa si pe el linistit?
Imi aduc aminte de-al meu sot.Cand lucra il tot trimitea patronul in delegatii la Bucuresti.Pleca Luni, venea sambata seara.Si a rezistat el vreo 2 luni si pe urma i-a zis: "Auzi dom'ne?da io cand imi mai bat nevasta daca d-ta ma tot trimiti in delegatie?"
26 august 2006[/red]
malla spune:
Bai fetelor, unde e Sunul? ca nu o vad....:)
Daniela, Georgy, am titulatuta, se vede? :)
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
krelia spune:
Sunu' e la gretzili..pe 5 iunie se intoarce....
quote:
Originally posted by adinell
Bai fetelor, unde e Sunul? ca nu o vad....:)
26 august 2006