Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (22)!
Raspunsuri - Pagina 14
georgi75 spune:
Fanna si io tocmai ziceam sa-ti sa-ti spun ca eram cu mana pe mouse
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
Georgiana !Pupici! Ai mancat inghetata ? Oricum azi nu vreau, ca e post, iar capsuni am si eu ...sac-sac...Aseara , culmea ca m-a lasata Andreas la calculator , dar daca nu aveam cu cine sa vb. am plekat in pat .Vorbim pe mess?
Fanna wk-end plakut!
Ce faceti, sunteti la party la Cori ?
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
Ce party?
Nu vezi ca ne puse doar muzica?
Corina adă si ceva de beut...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
krelia spune:
LA MULTI ANI CORINA!!!
Buna fetili!!
V-aduceti aminte ca va ziceam de marele concediu fortat al lui iubi...eh...s-a schimbat opinia sefa lui (tot e ceva, pana la urma)..din 10 zile obligatorii, i-a taiat 5...pe acestea, urmand sa le foloseasca in interesul firmei...de acasa......si restul ramanand, tot obligat-fortat....ca vezi Doamne..el e un caz mai special..tinand cotn ca se insoara anul asta...da' concediul lui de odihna?? (resp. luna noastra de miere) la care are dreptul si pe care si-l poate lua oricand, cf legii?? Unde e?? ... e la zilele cu neplata...
asta e...:)
ieri am lipsit...am fo' bolnavioara...motiv intemeiat.."musafiri" la greu .. ..i-am propus lu' iubi sa fie si el macar 4 zile pe luna fetissa..si a zis ca nu vrea
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Ce party?
Nu vezi ca ne puse doar muzica?
Corina adă si ceva de beut...
Avem si POZE
Cum nu am dat si de beut...uite:
==========
Corina
Albumul meu
daniela_daneza spune:
Georgi vezi , mey , ca a dat fata si mancarica, bauturica ...de toate ...
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
andreea_trend spune:
Kreliutz ... si mii dor de tine tare rau... ne vedem sambata?
Pliciulinu ... si de tine mii dor la fel de rau...
georgi75 spune:
Scuze Corina.M-am intors si am servit.Mancasera fetele astea aproape tot.
Trendulici esti supi pe noi?ca vaz ca ne ignori....Io mama ta care am grija de tine...
Avem si POZE
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Trendulici esti supi pe noi?ca vaz ca ne ignori....Io mama ta care am grija de tine...
[
Nu Georgi cum sa fiu supi pe voi!!!!
Le-am salutat special numai pe ele pt ca nu mai vorbisem de mult si chiar mie dor de ele rau de tot
Iar cu voi tot am mai vorbit in fiecare zii... si va dau un mare pt ca ati fost si sunteti alaturi de mine.
Va ubesc pe toate multttttt