senzatie de "strans de gat"

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lu_mi spune:

Am avut si eu aceleasi simptome acu citiva ani si au tinut citeva luni. La fel, mi-am facut si eu diverse analize, am suspectat tiroida, streptococi... n-am gasit nimic. Dar am avut norocul sa dau de un dc. bun care in ciuda faptului ca analizele de ca/mg aratau un nivel bun, m-a pus la o cura de Magnerot (e un medicament pt. inima, dar contine Mg si dc. zicea ca are o absorbtie buna). Dupa 2 saptamani simptomele au disparut. De atunci am mai avut "crize" asemanatoare, in special iarna sau primavara, numai ca acuma stiu care e cauza si incep sa iau suplimente de Mg. Si da, cauzele pot fii stresul, poluarea, cafeaua... toate astea consuma sau elimina Mg din organism.

Lumi si www.flickr.com/photos/mihai2003/sets/" target="_blank">Mihai (21.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Sunt de acord cu Simina. Eu am senzatii apropiate si in plus ma strange si capul, nu doar gatul. Si e spasmofilie. De fiecare data cand am senzatiile astea si imi fac analizele, ca si mg sunt sub limita inferioara. De altfel, dupa ce beam un ca sandoz de 1000, parca ma si simteam mai bine. Si la mine se accentueaza senzatiile dupa cafea. Dar eu stiu ca e lipsa de Ca si Mg.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

buna fetelor!
nu m-am gandit sa asociez aceste simptome cu cafeaua, dar cred ca aveti dreptate. de vreo saptamana am incercat sa ma las de fumat reducand si cafeaua la mai putin de jumatate. adica beam 2 cafele pe zi si acum beau 1 singura mai mica (cam jumate de cescuta amestecata cu lapte). si da, ma simt mult mai bine.

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Cafeaua in special, dar si ciocolata in exces, interfera cu metabolismul magneziului. Eu de cind am facut prima cura de spirulina (Ca si Mg organic asimilabile) parca nici nu mai simt nevoia aia stringenta de a minca ciocolata, fara de care sa simt ca lesin. Deci am mai mers un pas inainte. Ah, inca ceva: calciul si magneziul ar fi bine de luat impreuna, avind metabolismele legate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Siminaf, multumim pentru sfaturi!

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Cu placere, daca stiu cite ceva, de ce nu?

Mergi la inceput