Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

addya, mai baga vo 3 mesaje si iau moderatorii okiu de pe tine.
succes!
c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Dordia, Gandacel, Ile multumesc din suflet pentru raspunsuri! M-am linistit !
Cred ca de saptamana viitoare (Daria face 5 luni) voi incerca si eu sa-i dau cate una alta sa guste ... nu sunt hotarata !

Pupicei si week-end placut tuturor!

Camy & Daria

Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
POZE NOI - NOUTZE
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

quote:
Originally posted by pisi-si-boscu
[Vroiam sa te intreb ceva, si te rog din suflet sa nu te superi ca deschid discutie, e o treaba care ma "freaca" pe mine mai de demult si ai adus-o tu la fileu:
De ce aveti voi mai multa incredere in doctori sa faca injectii, vaccinuri sau sa puna perfuzii, cand asta e treaba de asistenta si vorba aia, ele au facut sute sau mii de din astea, in timp ce doctorul te mangaie pe cap...
Eu una nu as la,sa doctorul sa experimenteze pe pielea copilului meu, o fi el destept dar asta nu inseamna ca are si dexteritate.
Parerea mea...

Bun asa, uite un subiect bun!
Si eu sustin acest punct de vedere, si cu toate astea mi-am lasat copila la vaccin pe mina doctoritei si vreau sa va spun ca mi-a zgariat-o rau de tot.
Chiar asa, asistentele fac scoala degeaba??
Pisi cred ca numai la pediatrie se intampla asta, am prietene in spital( asistente)care imi ppovestesc cum se desfasoara o zi intr-un spital si nu e deloc dragut pentru ele( dar ele au ales!!!)

Si insantosire grabnica lui boscu.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

BUNA SA VA FIE ZIUA FETELOR,

Azi dariuca a descoperit "sugerea degetelor de la picioare"-mare distractie pt ea de azi dimineata tot suge la ele

de ieri am inceput si noi carnea de vita si pt mami si pt dariuca,cred ca ma risc si ii dau de pui

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Intru si eu sa urez sanatate lui Pisi si Mandutza - pt copilashi.
Noi suntem bine, mie nu-mi mai trece raceala, daca scapa Maria fara sa ia nimic inseamna ca am copil super rezistent!
Va pupez de week-end, ca nu cred ca mai intru!!!

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

Referitor la asistente ,asta le este meseria ,de acord sa faca injectia asistenta si nu dr.

ce fac bb-ii vostrii in timp ce mananca????? ca daria zici ca are duracell la cur ,se ridica de el mereu cand mananca ,ca sa nu mai vb ca trebuie sa aibe ceva in mana cat papa mai nou ar vrea sa o traga pe mami de par nu are stare o secunda acum este intr-un loc petse 2 min este in altul daca nu sunt langa ea face zdup jos

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetelor merge pepenele in vreun fel?

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

nici o idee cu tarcurile??
adevaru e k mie mi-au aparut tarziu posturile si intercalate cu ale voastre, la ora la care ar fi trebuit sa apara....pls, citeste cineva in urma? pg.8
pt maine, stiu k e sambata, dar...vine cineva in IOR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

legat de carnea de vita...fa piureul muuult mai moale ca cel de pui, vita e mai atoasa si se papa mai greu. poate ai succes! la mine a tinut cu brio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Am pus niste poze noi in contul comun cu Rianna cu ochelari de soare, Rianna in exersaucer, si Rianna la masa.

Mergi la inceput