Laptop din SUA?

Laptop din SUA? | Autor: amica

Link direct la acest mesaj

Fetelor,dragelor, am nevoie de un sfat. Peste 2 saptamani se intoarce o ruda din SUA. Stiu ca acolo laptopurile sunt mai ieftine decat la noi si ma gandesc s-o rog sa-mi aduca unul si mie. As vrea sa stiu, insa, daca va trebui sa plateasca taxe la vama, si daca da, cat de mari sunt aceste taxe?
Si inca ceva. Eu as vrea un laptop cu tastatura frantuzeasca si ma intreb daca se gasesc in America... Mersi mult pentru raspunsuri

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Trebuie sa se gaseasca si cu tast in FR. Daca nu, modifici din XP la regional settings.
Problema e sa iti gasesti adaptor de la 110V la 220V.. sau sa iti cumpere direct de acolo "compatibil Europa"

Nu stiu sa se plateasca vreo taxa.

Cu respect,
G.

Suntem urate... si ne tarim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns razhore spune:

Nu cred ca merita sa iti aduci de acolo.Acum preturile sunt cam la acelasi nivel si in ro iar avantajul daca il cumperi de aici este ca sa beneficiezi si de garantie.Daca se strica dupa un an cel pe care ti-l aduce din SUA poate sa te coste reparatia aici cat unul nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amica spune:

va multumesc mult pentru informatii si pentru sugestii. da, trebuie sa ma uit ce preturi mai sunt pe la noi. ultima data (anul trecut) mi s-au parut exagerat de umflate. dar poate intr-adevar s-au mai schimbat lucrurile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

E o idee buna. Sunt mult mai ieftine electronicele in SUA.
Mie mi-a trimis o ruda o camera de luat vederi prin cineva care a venit in Ro si nu cred ca a platit taxe.

"Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru"

Mergi la inceput