Mamici de iulie - august 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 5
Cristina_Ioana spune:
Sabana si eu am incercat figura cu medicalele, dar nu a tinut, asa ca sunt in prenatal deja ...
In alta ordine de idei, bebe cred ca joaca biliard la mami in burtik si nu prea nimereste gaurile...auliu ce d-alea imi da, ma lasa fara aer 
Cristina +33 si
Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
eugcem spune:
Cristina Ioana Am vazut si eu acum pozele tale, ca m-au facut curioasa fetele si sunt de acord ca arati tare bine. Mi s-a facut si un dor de munte cand am vazut ultimele poze ... cine stie cand o sa mai ajung...
Eugenia 31+
Sabana spune:
Sa stii ca si bebelina mea mai face din astea. De ex ieri nu mai puteam merge, cred ca dansa se odihnea pe ficatul meu, alta data ii place pe splina. Si pentru a isi muta pozitia eu trebuie sa ma pun pe spate, ca altfel dansa nu binevoieste.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
Cristina_Ioana spune:
Eugenia,
fata. Si eu visez numai mare si munte, tare as pleca undeva 
Cristina +33 si
Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
MissJJ spune:
Buna burtici!
Kehleyr atunci nu imi fac pb de schimbare de look daca zici ca oricum o sa imi cada parul destul de tare. Stii cumva ceva tratamente pt asta? Am auzit eu de pe undeva, nu mai tin minte unde, ca dupa ce au nascut se dadeau cu ulei de masline caldutz pe cap sau ceva de genul si intareste firul de par... Stii ceva despre asta sau memoria mea imi joaca feste?![]()
Legat de culoare mie imi place roscatul chiar ziceam ca am fost odata un roscat inchis gen visina putreda si chiar imi placea si mai inainte de sarbatori am fost un fel de roscat deschis vulpitza asa cu suvite mai blondutze si imi statea bine, zic eu.
Dar la cat timp dupa nastere incepe parul sa isi revina? Pot sa iau oare suplimnete din alea de vitamine pt par si unghii? Bine nu cand alaptez ci dupa.
Pika-pika si eu am tot 73 de kg. Deci nu esti singura.
Si eu tot in jur de 50-55 maxim as vrea dupa ce nasc.
Cristina_Ioana eu am pus 15 kg in total de la pastile si vb ta am ramas cu sechele si nici nu vreau sa mai aud de ele. Orice numai nu pastile. Super faina faza cu biliardul!
Chiar ce dor imi este de un biliard. De obicei eu mergeam cu Flo seara cand aveam timp la un club din asta cu biliard, snooker si bowling si ma chinuiam sa il bat la biliard. Nu prea reuseam dar si cand imi iesea ce mandra eram.
Oricum de cand is gravida nu am mai mers acolo ca va dati seama ca e super plin de fum de tigara.
La mine in fam toti fumeaza si normal nu ma deranjeaza dar acum ca is cu baby nu imi place.
Legat de diete si eu am mai tinut din astea drastice si mai rau am facut imi chinui organismul aiurea. Dar cum zicea Cristina_ana o dieta de genul gratare, salate, fructe e mai buna.
------------------------
28+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
adelapop spune:
am vazut si eu frumusete de viitoare mamica 
cam prea mistoaca mamica asta a noastra. 

cea mai frumoasa gravidutza de iulie august 2006 (eu oricum m-am ingrasat 10 kg pana la 31 de saptamani dar cred ca daca stateam acasa la pat ca critina cred ca ma faceam cumva patrata
)
multumesc pumpkin de pont
ref la prenatal aveti grija cele care vreti sa mergeti la munca pana in ultimul moment ca mi-a zis dr de familie ca trebuie sa fii intrata in prenatal cu 2-3 zile inainte sa ansti altfel primesti postnatal de doar 62 de zile.
dar daca apuci sa fii in prenatal primesti restul zilelor de pana la 126 dupa ce nasti.
m-oi fi facut inteleasa? ca sunt rupta de obo si nu stiu ce mai scriu
daca nu ati inteles si va intereseaza mai explic o data
31+
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
dar la dr mana a 2-a cat se da? dr mana a 2-a ce face propriu-zis la cezariana?
Eu am dat atunci 50 USD, acum o sa dau 50 EUR. Este doctorul care te coase la cezariana, din cate stiu eu cusatura interna (pe uter) o face mana I (medicul tau), iar cusatura de afara o face un medic mai putin experimentat (cred ca uneori e chiar un rezident). In general o face sub supravegherea medicului tau, dar am mai auzit de cazuri in care il lasa complet liber, daca are incredere. Tipa care m-a cusut pe mine a fost o dragutza, aproape ca nu se vede cicatricea, sper ca si acum sa am tot atat noroc.
Mada, exista multe tratamente, cred ca trebuie sa alegi ce ti se potriveste. Eu am facut unul recomandat de coafeza mea, care nu era naturist, dar m-a ajutat. La mine si-a revenit greu, cam dupa un an, in conditiile in care nu am alaptat decat vreo 6 luni. E drept ca nu m-am trezit de la inceput sa fac tratament, ar fi fost mai bine, si a apucat sa imi cada foarte mult. Dar poate tu ai mai mult noroc
Pumpkin da-mi si mie te rog un PM cu parola de contul comun. Eu albumele le-am vazut fara sa imi ceara nici o parola...
Kehleyr
33+
Cristina_Ioana spune:
Kehleyr, iubita, saru'mana de pont....auliuuuu, adicatelea ii lasa pe rezidenti sa isi faca mana pe noi? valeeeuu, si ne cos cu model?
glumesc...sper si imi doresc sa nu ma coasa in zig-zag ![]()
Adelutzo, ma magulesti si roshesc maaaa, io sunt emotiva ![]()
fata
Cristina +33 si
Luca
Sabana spune:
Eu am fost la nasi marti si s-a dezbatut foarte aprins subiectul nastere prin cezariana. Ei sunt pro cezariana. Nasa mea asa a nascut. Nasul era cel mai aprins dintre toti si imi venise cu tot felul de argumente, ca bebe se naste intr-un mediu septic, ca si pentru mama este mai bine, ca el stie o groaza de dr ginecologi barbati ale caror neveste au nascut numai prin cezariana, ca femeia moderna naste prin cezariana. La nastere naturala efecte adverse, cusatura, un cosmar sa iti faci nevoile, nu te poti aseza, iar viata sexuala devine un chin. Si ca de pe la 40-50 de ani incolo incepi sa scapi pe tine. Acum sunt in mare dilema. Ideea finala este ca pe undeva tot trebuie sa il scoti. In plus mie mi-e groaza de anestezia generala, iar de rahi si epidurale nici sa nu aud. Uf ce probleme existentiale.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu