Mamici de iulie - august 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Pumpkin, multumesc pentru masuratoare. Eu mai aveam cateva masuratori, poate reusesti sa le combini pe toate, ca sa nu apar de mai multe ori la masuratori.
Eu nu-mi mai iau tensiunea, ca e ciudata oricum, ba mare, ba mica, ba combinata (de ex. 14 cu 5). Doctorita mea de familie se panicheaza oricum si ma trimite sa ma internez, iar eu la Ploiesti in Maternitate nu cred ca vreau sa calc. Am mare noroc ca am o sarcina usoara, foarte rar am am dureri de spate, greturi usoare, ma mai umflu si eu cate putin (foarte putin), noaptea dorm bine (doar ca merg la toaleta de vreo 4-5 ori), in rest bebe e bine, in grafic, nu ma loveste foarte tare, sa ma doara. Deci nu am de ce sa ma plang. A, si am uitat sa va spun: eu nu am contractii. Mai e cineva in situatia asta?

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

larissa pe sotul meu nu il cheama candin...parca tu intrebai..
te pup
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Buna !
Cristina _Ioana nu are rost sa mai spun si eu ceva dupa cate ti-au tot spus fetele... no comment!
Aseara am fost la dr, bebele e bine, drept pentru care dr m-a chemat peste 3 saptamani la maternitate la un ultim control (si cred ca-mi scoate si firele). Pumpkin, te rog, noteaza tu in listutza: la 34 de saptam si 1 zi avea greutatea de 2573 g. Si daca poti, imi trimiti si mie parola de la contul comun, caci eu nu o stiu? Multam si multi. Desi in mare e bine, m-a speriat un pic aseara si m-a pus sa monitorizez constant tensiunea in perioada asta (ultima tensiune mi-a luat-o dr de fam acum 20 de zile si era 8 cu 4,5); oricum, ca sa nu ma duc toata ziua pe la dr de fam sau maternitate sa-mi ia tensiunea, am "investit" aseara intr-un tensiometru digital; e nemtesc, sper sa fie bun. L-am intrebat de cezariana, dar din pacate mi-a explicat ca la mine e o situatie la care nu se poate pronunta, ca teoretic cu colul cerclat cand imi scoate firele ar trebui sa nasc mai repede decat celelalte, dar ca de f multe ori tocmai colul cerclat creeaza nu stiu ce probleme care impune cezariana. Si ca oricat as dori, nu imi poate da un raspuns clar deocamdata; asa ca se pare ca va fi cum va vrea Dumnezeu.
Astea-s noutatile despre mine, deocamdata.
multi

34+, http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;19/st/20060704/dt/8/k/bb09/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

unde ati vazut pozele?
ca eu am intrat pe contul comun de la mamiciiulaug 2006 si nu e nici un album.
31fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Buna,

Am trimis si eu mail pe contul comun, dar nu am primit nici o parola.

Legat de culoarea ochilor, e un link catre un articol scurt chiar pe prima pagina pe site.

Eugenia 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Adelapop, Candin a fost colegul meu la Wiz. Eu am plecat de acolo acum un an si 3 luni. Stiam ca pe sotia lui o cheama Adela si cum Pop nu e un nume foarte raspandit m-am gandit eu ca tu esti.
Felicitari pentru bebelina...cred ca sunteti foarte fericiti si in asteptare...
Si eu tot o bebelina astept..care ar trebui sa se nasca in jur de 13 iulie desi dr spune ca poate sa vina si mai repede.

Kehleyr, eu inca nu am stabilit cu Corina Grigoriu cum voi naste. A zis ca vedem mai incolo in fc de mai multi parametri. Mie mi-e frica oricum asa...ca..deocamdata nu ma gandesc. Eu ma mai duc la ea pe 7 iunie sa imi nu stiu ce proba din col sa vada daca e totul ok pentru o nastere naturala. Tu ai decis cum nasti!

Va pup,

Larisa si Alexia din burtica ce are azi fix 33 sapt

P.S. Dati-mi si mie parola la contul ala de yahoo....please

Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Se dezbatea la un moment dat problema concediului medical. Am tot vrut sa raspund, dar m-am luat cu altele. De ex mie dr de familie mi-a spus ca incepand cu luna a saptea trebuie sa imi dea prenatal. Eu as fi vrut sa fie cat mai tarziu si sa ma mai tina in medicale, dar nu a fost chip.

Map sa stii ca si eu am inceput sa imi iau tensiunea si pulsul constant. Si pulsul meu variaza intre 110 si 120. Am inceput si eu sa ma ingrijorez, asa ca saptamana viitoare am programare la cardiologie. Tie ce ti-au zis medicii? Cum ti-a iesit EKG-ul in final?

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

quote:
Originally posted by adelapop

unde ati vazut pozele?
ca eu am intrat pe contul comun de la mamiciiulaug 2006 si nu e nici un album.
31fix

Adela, ala e contul comun de mail, la care poze te referi tu ? Albumele noastre le gasesti la semnatura mea iar daca e vorba de pozele cu frumusica de Cristina le gasesti intr-un mesaj anterior postat de ea.

Miky 34 + si bebe
Albume : Burtici 18 martie15 aprilie 6 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Ca tot a adus cineva vorba de concedii prenatale, am si eu o intrebare.

Am auzit ca avem dreptul la 4 luni de concediu pre+postnatal, in care se plateste 85% din salariu. Daca eu as vrea sa mai lucrez o luna, doua in regim cu norma redusa (sau part-time), atunci o sa primesc mai putin in concediul postnatal (adica 85% din salariul obtinut in aceasta perioada in care am lucrat cu norma redusa)?

Eugenia 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pupici la burtici
Cristinik, Mada, Miti, Angelli, Motzata, Pika-Pika, Leti, sarumanusitzele de complimente . Eu ma plangeam ca sunt grasana fata de cum eram io asta vara, ma uitam pe poze si de-asta eram marcata ...dar nu disper inca, las'ca ma descurc io dupa sa imi revin
Kehleyr, am tras si io cu okiu'la ce ii ziceai Cristinikai, ca si io fac cezariana si ma gandeam sa il las pe sotz sa se ocupe de partea financiara...haios rau sotul tau, parca il si vad pe acolo cu plicurile nestiind care pt cine este...ufff, cum zicea si Cristinik, uite un stres in plus cu spagile astea...dar la dr mana a 2-a cat se da? dr mana a 2-a ce face propriu-zis la cezariana?
Muuh, mda era ceva sa fim amandoua acolo in acelasi timp...dar lasa sa mai stea bebelu'tau cuminte acolo, ca te pun io in tema dupa cu ce se intampla in Elias
Sabana, misto ca ai curte si unde sa zaci pe un sezlong...eu tanjesc dupa curtea mea de la Sinaia, unde e racoare si zac in hamac sau in balansoar si abia astept sa ma duc cu bebe acolo...cat despre mare, m-a luat si pe mine un dor de moooorrrrr ...cred ca e primul an cand nu voi vedea marea...
Cristinik, si eu la fel cred si sper sa slabesc dupa, manancand usor, ca si io am dat niste kile jos inainte cu gratare, salata, fructe...gen Monti, adica o sa incerc sa nu le amestec si sa mananc mai light
Mada, io ziceam ca am pus 9 kg de la anticonceptionale si le-am dat jos repede dupa ce m-am lasat de pastile...s-au dus aproape de la sine, dar am ramas traumatizata si nu mai vreau sa aud de pastile

Cristina +33 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/album?.dir=ae45re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput