Mamici de iulie - august 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
miti2004 spune:
Cristina_Ioana desi ti-au spus-o mai toate fetele, nici eu nu ma pot abtine sa spun cat de frumoasa esti si ce bine arati !
mai fetelor, ieri am fost sa repet testul de glicemie, mi-au luat sange de 3 ori si iar am bau chestia aia dulce rau...acum o sa aflu vineri care e treaba...
aseara eram cu sotul la cineva in vizita si m-au luat niste dureri de spate jos de tot, cam unde uncepe fundul ( ma scuzati ) si se ducea durerea pe picioare in jos pana la genunchi de am crezut ca mor, am plecat spre casa si in masina ma dureau si mai rau toate la fiecare zdruncinatura, am ajuns acasa si m-am pus in pat si pana la urma mi-a trecut...dar treaba e ca ma durea asa de rau si ceva de genul cum ma doare pe mine cand am ciclu, incat m-am speriat si era cat p'aci sa plec la spital...mai nanspa e ca mie nu-mi da doctorul asta nimic de dureri sau pt cand se intareste burtica, si no-spa nu mai am...
cam atat, va ,
miti 29+5
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pika-pika spune:
Buna dimineata!
N-am mai apucat sa scriu de saptamana trecuta,dar n-am nascut inca.In primul rand vreau sa va multumesc pentru urarile de ziua mea.
N-am apucat sa citesc chiar tot dar am vazut ca sunt problemute cu cateva burtici si imi pare rau,dar totusi uitati ca multe dintre noi au trecut deja de 32 de sapt si nu a nascut nimeni pana acum,asa ca poate noi vom fi mamicile care vom naste toaaate la termen.
Eu,mare lucru nu am de povestit...maine mergem la doctor,ma simt din ce in ce mai greoaie,au inceput sa mi se umfle un pic picioarele asa ca am redus sarea de prin toate mancarurile,incerc sa beau cat mai multa apa...Pe bebe o simt din ce in ce mai mare,nu mai pot sa stau dreapta pe scaun parca nu mai are loc...Camera este 90 la suta terminata.Promit ca o sa pun poze in curand si mai avem de cumparat cate una -alta,lucruri nu prea importante.
Va pupic pe toate34+
mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi
pika-pika spune:
Cristina_Ioana ti-am vazut acum pozele.Arati suuuuperrr!!!!Imi vine sa plang cand vad cat m-am facut eu de mare!(si eu si sotulN-am cuvinte,esti f frumoasa.
34+
mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
motzata spune:
quote:
Originally posted by cristina_ana
Motzata, reteta ta de slabire mi se pare absolut criminala.(din punctul meu de vedere). Pai cum sa maninci atitea zile doar fructe?
Eu stiu sigur ca nu as reusi, dar presupun ca au incercat-o altii si a dat rezultate. Sunt curioasa ce parere au si celelalte fete, si daca se incumeta cineva sa tina acest regim.
Dar tu cu cite kg. te-ai ingrasat de vrei sa tii o cura de slabire atit de drastica?
Cristina, 34+ si bebe Eric Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0
Motzata, reteta ta de slabire mi se pare absolut criminala.(din punctul meu de vedere). Pai cum sa maninci atitea zile doar fructe?
![](bang.gif)
Dar tu cu cite kg. te-ai ingrasat de vrei sa tii o cura de slabire atit de drastica?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0
Da cristinika am 75 de kg si am inceput de la 62Kg si am tinut acest diet dar n-am reusit decat 8 zile.N-as fi renuntat dar sotul meu a venit acasa de la job si si-a cumparat chinese si eu in ziua aceea am avut prune cu capsuni si stafide.A trecut ziua toate bune si frumoase dar cand a venit seara sa mananc stafide mai bine ma omori decat sa-mi dai dulce.Gandeste-te puiul ala cu sosuri mi-a umplut toata casa de miros si eu pofti ce sunt am dat atacul si am zis uita de diet si am mancat ca nu mai puteam de pofta .Am slabit 7 kg intr-o sapt si vecina mea a reusit sa tina 5 sapt.Nu e recomandat sa-l tii in sarcina Doamne feri dar da rezultate f bune.
motzata
motzata spune:
quote:
Originally posted by motzata
quote:
Motzata, reteta ta de slabire mi se pare absolut criminala.(din punctul meu de vedere). Pai cum sa maninci atitea zile doar fructe?Eu stiu sigur ca nu as reusi, dar presupun ca au incercat-o altii si a dat rezultate. Sunt curioasa ce parere au si celelalte fete, si daca se incumeta cineva sa tina acest regim.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0Da cristinika am 75 de kg si am inceput de la 62Kg si am tinut acest diet dar n-am reusit decat 8 zile.N-as fi renuntat dar sotul meu a venit acasa de la job si si-a cumparat chinese si eu in ziua aceea am avut prune cu capsuni si stafide.A trecut ziua toate bune si frumoase dar cand a venit seara sa mananc stafide mai bine ma omori decat sa-mi dai dulce.Gandeste-te puiul ala cu sosuri mi-a umplut toata casa de miros si eu pofti ce sunt am dat atacul si am zis uita de diet si am mancat ca nu mai puteam de pofta .Am slabit 7 kg intr-o sapt si vecina mea a reusit sa tina 5 sapt.Nu e recomandat sa-l tii in sarcina Doamne feri dar da rezultate f bune.
motzata
motzata
pika-pika spune:
motzata in cate saptamani esti?Vai eu cred ca v-am intrecut pe toate la kg...Eu am 73 si am plecat de la 57,dar vreau sa ajung la 55 dupa...Banuiesc ca aceeasi dieta nu poate fi tinuta nici cat alaptam pentru ca bebe isi ia din lapte tot ce are nevoie,proteine,vitamine...Oricum eu nu as putea sa mananc numai fructe pentru ca incepe sa ma roada stomacul.O sa fac cat mai mult sport,asa ma mentineam si inainte...Doar sa stea sotul cu bebe...
34+
mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
angelli spune:
Cristina_Ioana superba graviduta muuuuuuah!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20731;28/st/20060722/dt/8/k/3f0b/preg.png
cristina_ana spune:
Motzata, pai daca vrei sa tii regimul ala, roaga-l si tu frumos pe sot sa ia masa in oras si sa nu te mai chinuie cu tot felul de mirosuri.
Referitor la slabit, eu acum vreo doi ani am slabit cam 10 kg mancand numai gratare de pui cu salate sau legume fierte. E drept ca nu am slabit asa brusc ca tine, ci in 3-4 luni, dar nici nu m-am mai ingrasat la loc (pana am ramas insarcinata), desi dupa regim am revenit la o alimentatie normala, fara exagerari insa. A fost un pic greu, pentru ca sotului trebuia sa-i fac mancare normala si mi se facea pofta, dar luam si eu de la el doua-trei guri, si imi trecea pofta.
Eu tot asa vreau sa slabesc si dupa nastere. Sper sa imi revin si sa suport iarasi carnea de pui, pentru ca pe timpul sarcinii nu m-am putut atinge de ea.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kehleyr/Kehleyr.jpg)
Kehleyr spune:
Cristina_ana, referitor la intrebarile tale:
1. Eu am nascut cu anestezie generala si sotzul a avut misiunea sa imparta plocoanele pe la toata lumea. Eu nu le-am dat inainte, eu stiam ca se dau dupa. Bine, el a facut o varza generala, era prea emotionat, nu a reusit sa dea decat la neonatolog si la anestezist, in final doctorului i-am dat eu si am pus in plicul lui pentru mana a 2-a, eu stiu daca i-o fi transmis mai departe?... Daca sotzul tau e mai tare de inger lasa-l pe el, daca nu, pune pe altcineva. Tine cont ca pe anestezist si pe mana a 2-a la operatie nu-i mai vezi dup-aia (de fapt mint, pe anestezist il vezi daca ai epidurala), deci trebuie sa te achiti pe loc.
2. Mie mi-au dat ei calmante, chiar nu mi-am pus problema sa ma duc eu cu ele. Oricum ce ai putea lua tu pe gura este mult mai slab decat ce iti dau ei pe perfuzie. Chiar a fost OK, numai imediat dupa operatie mi s-a parut ca am dureri mari, i-am spus doctorului si mi-a bagat o doza tare de algocalmin si a devenit suportabil.
Larissa eu ma duc astazi la control la doctor, tot la CMU merg. Tu nasti natural sau faci cezariana?
Cornelia la 32 de sapt si eu aveam gradul 3 la placenta, nu iti face probleme.
Mada, eu de felul meu sunt satena si ma vopsesc roscata. Ca vad ca asta e o culoare pe care nu ai luat-o in calcul. Schimbare de look iti faci vrei nu vrei, dupa nastere foarte probabil o sa iti cada parul foarte tare... asa ca scurt e de baza .
Kehleyr 33+
cristina_ana spune:
Kehleyr, multumesc mult pentru raspunsuri. Sper sa se descurce sotul cu plicurile si cu imparteala si sa nu ma faca de ras pe acolo. Of, de ce-o trebui sa fie asa la noi, nu stiu