Mamici de iulie - august 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 2
larissa_79 spune:
Kehleyr..eu DPN 13.07.06 dupa mentruatie si 11.07.2006 dupa eco. La toate eco de pana acum asa a iesit. Chiar acum vin de la Corina Grigoriu...ca am fost la control. Urmatorul control e la 35 de sapt la ea. Eu merg la ea la CMU. Poate schimbam impresii despre...
Te pup!
Larisa
Sabana spune:
Ioana ma bucur ca bebe al tau este bine. Mai ai un pic si gata. Sunt sigura ca o sa fie bine. Si nu te mai plange de kg, ca eu ar trebui sa dau in depresie.
Consi ai dreptate. Nici nu m-am gandit la aspectul asta.
Eu nu mai suport caldura asta, drept urmare mi-am instalat un sezlong in curte, mi-am pus un prosop si am zacut acolo. Imi mai lipsea piscina. Si mie mi-e super dor de mare, dar nu de a noastra, ci de Grecia, mai bine zis Creta. Sunt innebunita dupa insula asta.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
crissa71 spune:
Pumpkin:sarumanaaaaaaaaaaaa.....
Kehleyr : daca ai timp raspunde te rog la intrebarea a 2-a a Cristenei Ana.Multumesc mult.(54)
MamaluiDAvid si MEdeea76:mai, mai...sa va traiasca bebeii...ca frumosi si grasi mai sunt...Sa fiti iubite.medeea 76:medicii ce-au zis?
Map:Super truper de luni stai acasa!!!!O sa fie bine.
Va pupacesc.
crissa71
25miky spune:
Multumesc mult pentru urari Letzitia ,imi pare rau cac scriu cu intarziere ,citesc cate jumate dupa care ma apuca somnul si sar in pat.Fetelor verificati situl asta :http://www.babycenter.com/refcap/pregnancy/childbirth/185.html+34
miky
Ancutex spune:
Am fost cam absenta de pe forum in ultimele 2-3 saptamani, dar sper sa recuperez. Am avut f multa treaba la birou si nici un pic de timp ca sa mai arunc un ochi pe forum. Iar cand ajungeam acasa numai chef de calculator nu mai aveam. Dar din iunie o sa trec pe program redus, de 6 ore, asa ca o sa fie mai bine. Iar in iulie imi iau concediul de odihna si apoi o sa intru in prenatal. Abia astept sa-mi vad bebelina cu care ma conversez si pe care o mangai in fiecare zi.
Am citit doar ce ati scris la acest capitol, dar am de recuperat din urma. Vad ca se vorbeste de masuratori. Bebelina mea avea la 27sapt 1100 kg.
Sper sa pot ajunge la intalnirea de sambata, dar mai dau un semn pe vineri seara.
V-am pupat.
Ancutex 28 sapt
Ancutex spune:
Am fost cam absenta de pe forum in ultimele 2-3 saptamani, dar sper sa recuperez. Am avut f multa treaba la birou si nici un pic de timp ca sa mai arunc un ochi pe forum. Iar cand ajungeam acasa numai chef de calculator nu mai aveam. Dar din iunie o sa trec pe program redus, de 6 ore, asa ca o sa fie mai bine. Iar in iulie imi iau concediul de odihna si apoi o sa intru in prenatal. Abia astept sa-mi vad bebelina cu care ma conversez si pe care o mangai in fiecare zi.
Am citit doar ce ati scris la acest capitol, dar am de recuperat din urma. Vad ca se vorbeste de masuratori. Bebelina mea avea la 27sapt 1100 kg.
Sper sa pot ajunge la intalnirea de sambata, dar mai dau un semn pe vineri seara.
V-am pupat.
Ancutex 28 sapt
motzata spune:
Pampkin in primul rand vreau sa-ti multumesc mult mult de tot pt pozele care le-ai pus special pt mine.Maama ce bine m-am simtit am atatea amintiri placute la mare....Daca vrei da-mi si mie parola te rog ....esther_ntw@yahoo.com
Cristina_ioana draga esti the best tu grasa?tu te plangi?lasa ca o sa-ti trimit si eu poze sa vezi ce inseamana gras si cu celulita......
Oricum esti tare am ras de cat am inceput sa citesc am mai invatat ceva azi cand ma simt rau sa dau cu o portie de inghetata si daka nu trece sa mai incerc cu inca una.......poate atunci are efect
Map e clar draga la tine e vorba de stres tin pumii sa-ti dea dr medical si incearca pe cat posibil sa nu te mai stresezi ca ce zice bebe al tau?
Fetelor sunt asa de bucuroasa ca nu-mi vine sa cred.Va amintiti cand v-am spus ce factura mi-a venit de la spital sa platesc pt o consultatie?acum se pare ca m-am incadrat si eu la o reducere si s-ar putea sa platesc pt toata nasterea cu analize cu tot $1000va da-ti seama mi-e frica sa nu fac ceva de bucurie
Nu sunt nici astia chiar asa de rai cum imi imaginam.....
26+Jonathan
motzata spune:
Fetelor m-am gandit sa va scriu acest Diet pe care eu l-am testat sa da rezultate foarte bune numai ca trebuie putina abitie.Pentru cine se crede in stare mie mi sa parut foarte greu.Si am reusit asa:
-l-am pus pe frigider si decateori imi era foame ma duceam si-l citeam si parca imi mai trecea.
ZIUA 1:
DIMINETA;ANANAS -FRUCTA NU COMPOT
PRANZ ;ANANAS - FRUCTA NU COMPOT
SEARA :2 BANANE
2.D.PAPAIA
P.PAPAIA (A SE CONSUMA NUMAI FRUCTE PROASPETE)
S.MANGO
3.PAPAIA
ANANAS
PAPAIA
4.PEPENE ROSU TOATA ZIUA
5.2 BANANE
200gr caise fructe
AFINE CATE VREI
6.200gr PRUNE USCATE(A SE LASA IN APA 1 ORA)
CAPSUNI
2BANANE
7PEPENE ROSU TOATA ZIUA
8.240 gr PRUNE USCATE(A SE LASA 1 ORA IN APA)
CAPSUNI
240gR STAFIDE
9.STRUGURI TOATA ZIUA
10.STRUGURI TOATA ZIUA
11.240 gR PAINE FARA ZAHAR CU 2 LINGURI DE UNT FARA SARE (SE IMPARTE PT MIC DEJUN SI LUNCH)
SEARA 3 BUC PORUMB FIERT
12.ANANAS
ANANAS
SALATA CU ROSII+CEAPA+SALATA FARA SARE
13MERE
MERE
CARTOF CU UNT FARA SARE
14.MANGO TOATA ZIUA
15 2 BANANE
240 gR STAFIDE
120 gr MIGDALE(SAMBURI)
16.ANANAS
ANANAS
SALATA(FARA SARE)
17.DOVLECEI
FASOLE VERDE+CIUPERCI+2 LINGURI UNT
BROCOLI+CONOPIDA
18.KIWI TOATA ZIUA
19.MERE
MERE
MERE(SAU SEARA POTI INLOCUI CU FRIPTURA DE PUI SAU HOMAR)
20.PUI TOATA ZIUA
21.PEPENE ROSU TOATA ZIUA
ACEST DIET ESTE DE 5 SAPT EU NU V-AM SCRIS DECAT PT 3 SAPT.
DACA CINEVA IL VREA SI PE CELELALTE SAPT SA-MI SPUNA SI-L SCRIU.
CE ESTE FOARTE IMPORTANAT ESTE FAPTUL CA:ATUNCI CAND AVETI FRUCTE INTERCALATE ADIKA;PAPAIA-ANANAS-PAPAIA TREBUIE ASTEPTAT CEL PUTIN 2 ORE CA SA POTI MANCA CELALAT FRUCT DACA ESTE DIFERIT.
CAND ESTE MANCARE SI FRUCTE ATUNCI TREBUIE SA ASTEPTATI 3 ORE.
SAREA ARE UN ROL F.F IMPORTANAT IN ACEST REGIM.CINE O SA-L INCERCE O SA VADA CA DIN PRIMA ZI ELIMINA F MULTA APA CARE DE FAPT ERA RETINUTA IN CORP.
sPER CA M-AM FACUT INTELEASA DAKA AVETI INTRBARI LEGATE DE ACEST DIER SPUNETI-MI.EU ABIA ASTEPT SA-L TIN.
motzata
amiss_zip spune:
Uf Uf! Sper sa nu fi inteles eu gresit...cura este pentru slabit? (banuiesc ca nu pentru perioada de sarcina)
daca e pentru slabit (dupa sarcina)atunci
dieta asta este foarte slaba in proteine si destul de bogata in carbohidrati! Ori pentru a slabi regula principala este sa cureti organismul de carbohidrati(in special ficatul) si sa mentii apoi un anumit nivel al acestora pentru a se arde depozitele de grasime. Proteinele sunt foarte importante! Pentru a curata ficatul trebuie obligatoriu in prima faza 3 zile de proteina (de calitate) si asta pt a se declansa procesul de slabit. Daca nu se incepe asa o cura ...te chinui degeaba
O cura slaba calitativ(ma refer in aportul de vitamine si proteine necesare organismului) duce intr-adevar la slabire...dar din masa musculara Nu cred ca vrea cineva asa ceva!...
Lucrurile sunt mult mai complexe...de aceea am scurtat f mult...
Poate am inteles gresit si e o cura pentru altceva...atunci ! Mi se pare super in cazurile de constipatie care la gravidute sunt destul de mari
Va pup dulce!
Andreea cu 35+ Petra
cristina_ana spune:
Motzata, reteta ta de slabire mi se pare absolut criminala.(din punctul meu de vedere). Pai cum sa maninci atitea zile doar fructe? Eu stiu sigur ca nu as reusi, dar presupun ca au incercat-o altii si a dat rezultate. Sunt curioasa ce parere au si celelalte fete, si daca se incumeta cineva sa tina acest regim.
Dar tu cu cite kg. te-ai ingrasat de vrei sa tii o cura de slabire atit de drastica?
Cristina, 34+ si bebe Eric Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0