Clubul nurorilor (56)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Nadia cine ti-a spus asa ceva e clar ca exagereaza.
N-ai cum sa fi rea daca nu esti de acord sa iti transformi dormitorul in gradina zoologica.
Si mie imi plac animalele, da nu le-as tine in casa, cel putin nu la bloc. Bine, am totusi un papagal, da la sta cuminte in colivia lui.
Acuma serios, nu lua in seama rautatile, ca din punctul meu de vedere sunt exagerate.
La fel cum mi se par exagerate persoanele care iubesc mai mult animalele decat oamenii, cainii mai mult decat copiii, si lista ar putea continua.

Si ma opresc aici ca nu vreau sa supar pe careva

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Nadia, parerea mea este ca esti cat se poate de normala. Mie putin anormali mi se par aia care dorm in pat cu animalele, dar nu vreau sa supar pe nimeni si asta-i alta poveste

I plan on living forever. So far, so good

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

fetele..vedethi voi..eu nu am copii..boxi2 este copilul meu...ea nu strica, nu distruge, are doar pretentia sa fie iubita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Him si Flavia, multumesc de raspunsuri si de intelegere;
Him, sotul meu a inteles pozitia mea; e drept ca aa mai incercat el de cateva ori sa isi aduca cainele inapoi, sus, (sa ma convinga) dar de cate ori a incercat, efectiv mi-a crescut tensiunea; i-am spus, ok, tine-ti cainele in dormitor, dar eu ma mut in basement, ca eu NU mai respir noaptea aerul ce il expira cainele, plus (ma scuzati) b...le de caine... si cand m-a vazut atat de hotarata... ok, lasa cainele jos si tu ramai cu mine in dormitor; sincer, nu i-am spus-o nici ca ultimatum, nici amenintare, dar eu nu as mai suporta.

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Jocelyn, multumesc!
Acum parca ma simt putin mai bine, ca de vreo saptamana, de cand am citit ce a scris acea membra a forumului, ca sunt rea, ma obsedeaza, nici nu i-am raspuns... ca nu stiu ce sa-i zic...

Mergi la inceput

Nadia...cam nasol! "Nu suporti cainii", pisicile nici atat...asta-i semn ca esti om bun... iti place vreo vietate? S-ar putea sa descoperi ca nu-ti plac nici copiii, ori mai nasol poate copilul tau isi va dori un catzelush sau o pisicutza...

Am copiat doar mesajul, ca nu conteaza cine a scris; si nu i-am raspuns ptr. ca chestia cu copiii m-a ranit enorm, voi stiti de ce. Ce usor si gratuit jignesc si ataca cativa membrii pe forumul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Hai Nadia nu mai pune la suflet. Iti dau un sfat: ignore total. Nu baga in seama rautatile, pana la urma o sa te obisnuiesti, toate am trecut pe aici (cel putin eu, si a fost mult mau nasol)

[b]

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Nadia,draga eu iti dau dreptatea ,sa fi fost in locul tau cred ca facem si mai rau , sa isi faca nevoile pe mocheta cred ca il si bateam... sincer imi plac animalele dar prefer sa le stiu afara pe la o curte ceva nu in casa omului,locul unui animal este afara nu in casa cu copiii sa respire aerul acela...eu stiu cat de urat poate sa miroasa un caine...stiu ca parintii lui al meu au caine..si cand vad atata par pe covoare ,pe canapea,pe pat peste tot ma apuca de imi vine sa urlu sa ....asta e parerea mea.

Nunta noastra:19 august
Poze

Mergi la inceput

Fetelor, multumesc! Ajunsesem sa cred ca sunt vreo super-Cruela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata, norici. Harnicute ati mai fost, v-am citit cat mi-am baut cafeaua...
Razuca mea, si multumesc pt. ajutor. Daca o sa mai am intrebari, apelez cu incredere!
Nadia, nu esti Cruella! uite, sa nu mai fii suparata .
Ieri a fost o zi nashpa rau, sper ca azi sa fie mai bine. Sa-mi tineti pumnii, diseara merg la dr.(ginecolog) si mi-e o frica!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput